Отговори
# 210
Амели, ти ближеш мляко, аз лоча вода... Не мога повеч, бълбукам, а пък устните ми пак сухи. Не съм изпила и 1.5 л и вече преливам, че и от вц не излизам, чака ме нова-новеничка бутилка и не мога да я гледам...

# 211
Кожата на корема много ми де лющи,адски суха е.Дали кокосовото масло е подходящо за този проблем?
За кокосово не знам, но какаовото и от ший са точно за такава много суха кожа и против стрии.

Цитат
умирам от глад, искам най-сетне да почна да се храня нормално!!!!!!!
Това искам и аз и се побърквам вече, ама няма как  Tired

new leaf, яж си спокойно докато твоя лекар не ти каже какво не може. То заради друго може да са й го забранили на твоята дружка, така че не гледай в чуждата паничка. Ако беше така, във всички статии за хранене на бременни да е изредено.

milenkaa_, аз от кога ви разправям, че в Сф ви дерат яко  ooooh! То въобще в цялата страна цените на детските неща за поне тройно завишени....

*Дария*, от всяка дрогерия/аптека/био магазин можеш да си го купиш. Малко е като разфасовка моето и не си заслужава поръчка от чужбина, освен ако не правиш голяма поръчка с други продукти.

ioana_g, и ние сме на тревата отпред на концерта, така че ще си нося одеалце/възглавничка и ще си седна. Mr. Green

Шамс, пробвай по график да я пиеш водата по една чашка. И да е топла, че бързо да се усвоява. Големите шишете и мен ме плашат и обезкуражават. Например една чаша като се събудиш, една чаша половин-един час след като закусиш, 20-на мин преди обяд друга чаша. Или го обвържи с всеки кръгъл час, или друго което правиш през деня. Иначе само ще се тормозиш и ще я гледаш лошо водата(това от опит го пиша)

# 212
Tanishte , каква количка сте си избрали и от кой сайт мислиш да поръчвате?
Аз гледах в baby-markt.de ; kinderwagen.com ; babyartikel.de
За сега питанките ми са много, но ги отправям в темата за количките и дано ми се изясни скоро.

# 213
  • До морето :)
Вече имаме нов компютър, той взе, че и стария тръгна!  Simple Smile
Днес бях на преглед, сигурно пак последна ще разбера пола. Стиснало кълките и не ги отвори. Simple Smile Връщам се да чета.

# 214
  • Русе
Здравейте,мами бих желала да се присъединя към темичката..Simple Smile
Искам да споделя един проблем Confused
вчера вечерта от 3 до към 6 получик задух не можах да дишам ...аз попринцип си имам излекувана бронхиална астма от дете,но лекарите ми казаха че като ми се почви първия цикъл и ще ми мине и така стана.Но откакто съм бремена 2 пъти ми стана с този втория вчера...ходих на консулт пратиха ме на при лекар за белите дробове той ми изписа ФЛАВАМЕД И ПАПАВЕРИН
...чудя се дали са вредни и дали да ги пия
много се тревожа ,защото досега се опазих и за тези 4 месеца съм пила само 2 парацетамола
Посаветвайте ме момичета моля ви.....маи прекалено много се задалбочавам с тези лекарства

# 215
Шамс , ти нарочно ли я пиеш водата или усещаш жажда. Мисля , че ти беше споделила , че си имала ГД с предната бременност или се лъжа? Аз съм много внимателна за този симптом защото си спомням , че при първата бременност усещах зверска жажда . Тогава незнаех , че това е симптом на ГД. Кто започнах стриктната диета и тази жажда изчезна .

Кикито, наемаш една стая в хотел , вземаш си секси дрешки , пръскаш розови листенца по леглото и.т.н. Предварително ще му оставиш някаква бележка , къде трябва да отиде , но поради някакъв друг предлог , ще го измислиш точно как ...Мисля , че за един мъж това е един от най-страхотните подаръци  Grinning

# 216
harikliq_222 добре дошла! Това което са ти изписали Не вреди на бебо. Аз имам нещо подобно на астма и специално питах за Вентолин спрей - това ползвам за пристъпи и задух . Увериха ме че проблем няма Naughty Преди 2 седмици бях в спешното с жестока кашлица и други екстри ,а после се наложи и силен антибиотик,но ползите са поголеми от евентуалния риск. Щом ти е назначено от лекар лекарството пий си го спокойно Hug

# 217
  • Русе
tuitito ooooh! ooooh! Praynig Hugуспокои ме ...Simple Smile
 Hug

# 218
Кикито, наемаш една стая в хотел , вземаш си секси дрешки , пръскаш розови листенца по леглото и.т.н. Предварително ще му оставиш някаква бележка , къде трябва да отиде , но поради някакъв друг предлог , ще го измислиш точно как ...Мисля , че за един мъж това е един от най-страхотните подаръци  Grinning

Леле страхотни идеи давате Laughing но за съжаление ако го направя това ММ ще си остане само с гледането...никакъв с*кс Laughing

# 219
milenkaa, то разлика, че има в цените между магазините и между София и другите градове - има, но 300лв разлика ми се струва твърде много; да не е ставало въпрос за някаква разновидност в модела? Понякога много си приличат, но една функция повече може да вдигне цената с подобна сума (да кажем дали има възможност да се обръща седалката да гледа напред или назад).

kotkincho, и аз знам, че антибиотик се дава при доказана бактериална инфекция, а пък старите педиатри дават по старата схема - ако до 3 дни не спада температурата, почваме антибиотик. От колко време е така бебка? Ако не си твърде притеснена и ако имаш къде да потърсиш второ мнение, не е лошо.

И мен ми писна вече от това гадене. Вечер направо не съм човек. Напоследък пък малкият е решил, че трябва да става сутрин около 6.00-6.30 и като стана с него, откарвам 2-3 по-активни часа и след това до края на деня само се влача.... Чувствам се много тъпо така, че за нищо не ставам.

# 220
Здравейте, коремчета!
Не съм влизала скоро и имам много за четене. До края на 3-ти месец имах ужасно гадене, целодневно. Сега се пооправиха нещата и ще влизам по-редовно.
Бебчето върви със седмица напред и за сега всичко е ок. Правихте ли ФМ и БХС? Аз ги пропуснах, но сега съжалявам малко. Качила съм 2,5 кг, по-добре е да не качвам много. Вие как сте с теглото? Пиете ли вече витамини? Док ми каза да продължавам само с ФК за сега, но скоро мисля да си взема Pregnacare, ако имате отзиви за тях споделете.
Какво стана с ФБ групата?
Хубава вечер Simple Smile

# 221
lotos4e, аз също мислех да пропусна първите БХС и ФМ, но днеска моята приятелка, която работи с един доцент във Варна, който прави БХС ми се обади, че ми е записала час за 25ти - аз вече ще съм в 14та г.с., но доц. казал, че няма проблем ............... Аз наистина мислех да отида направо на следващите след 18-19та г.с., но ...........
Не пия витамини и фолиевата киселина гинекологът ми каза да я пия още 2 седмици - т.е. до края на 14та г.с. и така и ще направя.

# 222

Леле страхотни идеи давате Laughing но за съжаление ако го направя това ММ ще си остане само с гледането...никакъв с*кс Laughing
Аз си мислих ,да уточня ако това е опция при вас... но нищо идеята винаги може да бъде осъществена и на друг етап в живота  Peace

# 223
Мерси за отговора Sonderzeichen. Аз ще направя БХС 2. По ехограф вече съм в 15 г с и е късничко вече. Ще направя изследването м/у 16–18 г с май беше. Ако има пловдивчанки ще се радвам да споделят къде са го правили.

# 224
включвам се и аз...днес нямах време да изчета всичко, но искам да ви се оплача, че изключително много ми се повръща в момента, а до сега нито 1 път не съм повръщала откакто съм бременна.Дано премине бързо, че да можем да спинкаме спокойно.Лека и спокойна вечер на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт