Отговори
# 195
Писах, писах и ми изтече сесията #Crazy

Кикито, може да му подариш снимка от видеозона или нещо свързано с бебето, някоя от онези книги за татковци.

Аз съм станала голяма бъзла, то вярно че като си бременна не си болна, ама мене ме е страх да не напрая нещо дето не трябва, да не се заразя с нещо и така.

# 196
  • София
Kikito, какво ще кажеш за нещо екстремно? Рафтинг, скачане с бънджи, сноуборд...
Или му организирай тематичен рожден ден, без той да знае. Може да го изненадаш с романтичен уикенд - къщичка в планината, спа, басейн. Варианти много, бюджетът му е майката  Grinning

# 197
И аз си мислех за една книга за таткото да му взема, но тя ще е между другото.
За пътуването бяхме го запланували, но го отложихме, заради болките и зацапването, които имах Blush Сега ще се порова в нета и утре ще ходя на пазар, а вие ако се сетите още нещо пишете Grinning

# 198
Ходих да видя от какво са ми болките в кръста, оказа се малка дискова херния..След това минах през очния, вече си имам и диоптерче и за капак на всички тези гадости съм болна..
Както и да е това да ви споделя, тези дни бяхме в Сливен при свекървата и гледахме количките там, една количка която гледахме  в София за 550 лева, абсолютно същата на същата марка там 219 лева.. каква е тази разлика в цените не мога да си обясня..

# 199
Памперс на работа си пиша бележки, май ще трябва да си водя записки и какво съм яла , правила и дали съм  си пила хаповете.... newsm62  Поне за яденето не е така, стане ли ми време и направо освирепявам...
  А за подаръка ,сестра ми скоро подари на зетя телескоп. Аз пък бих се зарадвала на купон със всичките ми приятели Simple Smile
  Ххах разликата в цените според клиентите  Mr. Green само дето малко са се пооляли.

# 200
  • София
milenkaa_ Сериозно ли е това с цените?  Shocked Shocked Shocked Ужас,.....Май ще ходим извън София на пазар  newsm78

# 201
Kikito86, като измислиш подаръка да кажеш, моето мило е другия месец и нямам никаква идея, та поне да открадна твоята  Mr. Green

Мая 191, щом не помниш какво си правила, значи си прекарала добре  Joy

Да се похваля аз какво правих Simple Smile Както казах бях на една невероятна среща - на флористите в България. Толкова много усмивки и топлота. Невероятни емоции! Но явно наистина се изморявам много по-лесно, защото като се прибрах бях като прибита, само си помирисах дивана и откъртих, и така 2 дена  hahaha Не съм си представяла, че и положителните емоции могат да са толкова изморителни.

Момичета, а на мен ми казаха че кивитата не се препоръчват при бременни. Явно предизвикват контракции и на моя близка, която е имала проблеми директно са й ги забранили. Аз също имам и май ще ги огранича въпреки че са добри за 00 Cry

За дрешки и други такива още не съм гледала, до септември ще си сменя желанията и мнението поне 10 пъти - типичен близнак съм си и нямам угодия толкова от рано   Laughing

# 202
Памперс на работа си пиша бележки, май ще трябва да си водя записки и какво съм яла , правила и дали съм  си пила хаповете.... newsm62  Поне за яденето не е така, стане ли ми време и направо освирепявам...
  А за подаръка ,сестра ми скоро подари на зетя телескоп. Аз пък бих се зарадвала на купон със всичките ми приятели Simple Smile
  Ххах разликата в цените според клиентите  Mr. Green само дето малко са се пооляли.

Мая купона е сигурен...вчера се обадих на цялата дружина и да си призная не знам къде ще се съберем - около 15 човека в двустаен апартамент Joy Хубавото е, че част от тях са от София и има къде да спят, а другите ще се съберат все някъде hahaha

# 203
Супер, ако обича сладко можеш да му вземеш тематична торта. Една колежка беше взела на мъжа си уникална торта под формата на голяма риба, защото той е луд по риболова. То бяха снимки, чудо Simple Smile
  New leaf, най-вероятно съм я проспала  Mr. Green ама верно е било готино

# 204
Момичета, благодаря за подкрепата!!  Hug

Амели, дано те подмине, стискам силно палци.  Praynig

Ню Лийф, ти ме втрещи с това за кивитата  #Crazy Аз със Стела набивах яко, защото се оказа, че кивито съдържа най-много витамин С от всички плодове (включително цитрусови и ягоди), че и още един куп други! Абе мега, гига! И сега - ново двайсет newsm78

Кикито, заведи го някъде - ако ще и едно кино го почерпи, пак ще е изненада  Simple Smile

Памперсче, кой ще ти се смее за Слънчо-то - такава вкусотия МММ, особено банановата, мням мням! На Ганчев плодовите пюренца не са чак толкова скъпи, ама пак де - лев и нещо излизат, а са по-вкусни от вносните. Имат си натурален вкус.

Ние бяхме на педиатър - чакахме час и половина... Нямам сили дори да се ядосам... Накрая изписа на бебето антибиотик... Още се чудя дали да го давам и какво да правя! А тя не е от тези дето изписват АБ под път и над път, нали затова си я избрах. А температурата не е шега работа от друга страна. Направо не знам...

# 205
Оле, имам 14 странички да чета Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Междувременно - ColdEyes - аз имам седловидна матка (разликата с двурогата е само в големината на преградата, разделяща матката на две части). Специално бях при специалист със списък с въпроси относно този тип матки. За да не спамим - ако имаш нужда от инфо, пиши ми на лични Simple Smile

Връщам се да чета.
P.S. Утре съм на лекар да видим как е малката бебка, ще пиша пак след прегледа. Hug

# 206
  • София
 Здравейте тумбачета.Да ви питам нещо.Кожата на корема много ми де лющи,адски суха е.Дали кокосовото масло е подходящо за този проблем?

# 207

Ние бяхме на педиатър - чакахме час и половина... Нямам сили дори да се ядосам... Накрая изписа на бебето антибиотик... Още се чудя дали да го давам и какво да правя! А тя не е от тези дето изписват АБ под път и над път, нали затова си я избрах. А температурата не е шега работа от друга страна. Направо не знам...

Нашият педиатър ако реши да назначава антибиотик, първо ни праща на кръвна картина. Антибиотик се изписва при доказана бактериална инфекция,ако няма бактерия,няма смисъл от антибиотик.
То пък мойта щерка веднъж се наложи да пие антибиотик и тя го изповръща целия от първия ден,спряхме го и пак оздравя,та какъв е смисъла не е ясно....

Подаръците между мен и благоверния отдавна са тривиални и функционални, мина времето когато бяхме луди-млади и имахме много пари. Сега мислим на първо място да си платим вноската по кредита и колкото човек да се старае да не се заробва, няма как да поддържа висок ентусиазъм с ниски доходи.
Моят мъж има нужда от нов халат за баня, както и нов костюм за работа, за костюм няма да събера пари в следващия месец, така че подаръкът ще е халат за баня  Laughing

Днес съм много нервна, пак ми се гади зверски, а плюс това съм гладна и ме боли стомаха. До сега търпях стоически несгодите на майчинството,но днес просто откачам, цял ден ближа едно мляко, умирам от глад, искам най-сетне да почна да се храня нормално!!!!!!! #Cussing out

# 208
Амели, аз така съм се вманиачила с тази варицела(уж вече минаха 21 дни от както ни уведомиха за болно дете в групата) и вече би трябвало да е преминала опастността. Ама аз точно тази нощ сънувах как малката цялата се е обринала и беше някакъв ужас, казвах си "дано е сън, събуди се..." и тка ми оллекна като се цъбудих...е ходих да проверям малката.
Дано всичко е наред при теб Hug Hug Hug и поздравления за нещата които твориш  bouquet

Памперсче, преди беше дала линк за маслото може ли пак, моля Simple Smile

# 209
андреа77 сериозно ли ще пропуснеш концерта на Бон Джови заради това? Не мога да повярвам. Аз ще съм там и то на първа линия - diamod ring. Мисля,че няма как бебето да се чуства зле защото е рок музика, при положение, че ти ще се кефиш толкова много. Отделно мисля, че агитката на Бон Джови не е чак толкова рок, няма да има скачания и т.н., ще се пазя все пак, но не мисля че ще е проблем. Единствено незнам как ще изкарам права, ама ако видя, че не мога, земята е пред мен:) Относно прическите - аз питах моята АГ дали мога да си правя кичури, защото си ги поддържам на всеки 4 месеца, и тя каза да, няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт