Отговори
# 180
Онзи ден ви писах, че съм купила бебешко гащеризонче, ето го и него: http://veselotof.snimka.bg/other/bebeshki-dreshki.738740.29939772 .

Честита покупка! Бебешорските разботи са много сладки Heart Eyes

@Daniella@, да ти пратя ли малко слънце? Mr. Green

Разходките и качването по стъпала са много полезни, както и всякакъв друг вид физическа активност. Както ни казаха на нас на курса - раждането се равнява на 80 км маратон, за които трябва да се подготвиш.   running

Във връзка с избора на упойки, който коментирахме в предната тема, питахме анестезиолога от курса - ако е секцио по спешност, винаги е с пълна, защото няма време да се чака 15-20 минути прилагането и действието на останалите упойки. Иначе при планово секцио си е по избор на родилката, освен ако тя няма някакви медицински предпоставки за друго, като алегрии и специфични болести. На 31-ви вече ще говорим подробно за упойките и ще ви разкажа пак.

milenkaa_, от самосебе си ли ще отшуми? Много гадно така Hug

Няма да ми се смеете като ви кажа какво закусвах, нали - бебешка каша Слънчо  tongue Сетих се, че няма да ми дразни стомаха и вчера си взех една кутия.

tuitito, много непрактични ми изглеждат тези комплекти. Освен това блузките са като обикновена тениска, която не знам как ще се облече на новородено  newsm78 Имат в комплектите и една дузина непотребни неща. Аз мисля да си направя сама комплектче.

Amelly, hahaha Много е оригинално!
Ти как си поръчваш от тази ловешка фирма? Искам и аз.

So^Amazing, страхотно е каковото масло, както и масло от ший. И двете ги ползвам. Има ги във всички дрогерии. Може и през и-нет да си ги поръчаш.

kotkincho, бързо оздравяване! Hug

nads3, при мен е обратното. Всички ме питат в коя седмица съм и аз все не помня и казвам месеца  Mr. Green

Чакам да споделите хубави резултати от изследванията  Mr. Green

# 181
  • София
Амели, ако има възможност спете отделно и после извари всичко. Много гадни неща ти се събраха напоследък.

Аз пък сутринта бях на преглед, всичко е наред, но днес пишка не видяхме. Можело и да не е момче, ама и то много шавливо и нищо не може да му се види. За следващият път пак кръв и урина, защо толкова често, не разбирам.
За дрешки още не гледам, защото искам да видя как върви от към размери, но пък уикенда отново бяхме на лов за колички. Визуално имаме фаворит, но той не е никак функционален.

So^Amazing, аз си се мажа с мустелата от два месеца и не разбирам защо да ти е рано.

Памперс, това за упойките беше полезно. Днес, докато си чаках реда две жени се заговориха за раждането си. И двете секцио, едната заради възрастта, а и каза че и е пети опит детенцето, другата не чух защо, но беше една мъничка, вероятно са и казали, че нормално трудно ще роди. Та, споделиха опит и двете бяха категорични, че болката е голяма. Аз не съм го обмислила още, при всички случаи все си ме е страх.
А за бебешката каша искам да ти кажа, че си я консумирам и аз, но си я позволявам един път в годината, защото е много калорична. Пюретата също са ми любими и ме е яд, че са в толкова малки бурканчета. Те разбира се, не са направени за мен де.

# 182
Здарвейте  Hug Всички болни да се оправят, Амели надявам се да те подмине шарката, мисля че имаше някакво кръвно изследване което показваше дали имаш антитела и дали си заразена вече, може да го направиш и да гониш мъжо някъде.
В нашата група пък има скарлатина  Crazy та чакаме, варицела изкара малкото миналата пролет, аз уж съм карала де що шарки има, ама скарлатината повтаря та незнам, уж не е опасна за бременни ама антибиотици не ми се пият.......
Лек ден  Hug

# 183
Здравейте  Simple Smile
Амели , надявам се да не се заразиш ,може наистина да се изследваш за да висиш как са нещата .
Аз съм на мнение , че най-важно е на бебето да му е удобно , за това мисля да си вземам само практични дрешки за новородено . Струва ми се неудачно да облечеш новородено в рокля или костюмче . Също не съм привърженик на тези официални изписвания от родилно , та живот и здраве ще си облека бебчо във възможно най-удобната дрешка за него . После има достатъчно време за готини дрешки  Grinning

# 184

Във връзка с избора на упойки, който коментирахме в предната тема, питахме анестезиолога от курса - ако е секцио по спешност, винаги е с пълна, защото няма време да се чака 15-20 минути прилагането и действието на останалите упойки.

Аз раждах секцио по спешност, в хода на контракциите и чакането се загубиха тоновете на бебето, излязоха малко зелени води, обаче ме рязаха под  местна упойка, може би се преценява според степента на риска в конкретната ситуация.

# 185
Относно местната упойка, мисля че хваща доста по-бързо, защото на мен като ми я сложиха ми казаха айде бързо лягай, докато можеш сама, и малко след това не си чувствах краката, ама знам ли, то в такива моменти незнаеш къде си  Laughing

# 186
А за бебешката каша искам да ти кажа, че си я консумирам и аз, но си я позволявам един път в годината, защото е много калорична. Пюретата също са ми любими и ме е яд, че са в толкова малки бурканчета. Те разбира се, не са направени за мен де.

Много ме е яд, че пюретата са в такива малки разфасовки и толкова скъпи  Tired А кашата си я взех за разнообразие и защото има витамини в нея. Аз докато се захраня ще мине много време, а ми трябват други източници на витамини освен от храната. Mr. Green

За вида раждане, имаш време да го решиш.  Hug

sealover, споделям мнението ти.

Amelly, точно това ни обясниха - при спешното си е по преценка на лекаря и гледат да е по най-бързия начин. А при плановото вече - според предпочитанията на майката.

Дано на всички ни се разминат шарки и всякакви други болежки Praynig

На мен днес никак не ми е добре си съм се отдала на лежане.

# 187
Момичета, сещате ли се, че ви бях казала, че си поръчах една книга за бременността. Еми днес пристига и гледам - друга книга: Във форма преди и след раждането. И си викам - малее, гледай ги тия, объркали са ми поръчката, обаче проверявам в сайта, аз точно тази грешна книга съм си взела, може ли да съм такъв заплес  ooooh! Та довечера приятеля ми ще ме кара да си взема правилната.
За комплектчетата за изписване да кажа и аз, че не ми харесват разни дантелени роклички и костюми за момченцата, та мисля нещо типично бебешко и мекичко да взема. Иначе и ние сме се ориентирали към количка, даже сме избрали модела и сигурно скоро ще я поръчаме, от немски сайт, поне има кой да ни я докара, а цената излиза с 300 лв. по-малко отколкото по магазините тук. Аз утре ще ходя да си взема болничния и се подхотвям психически за голямото лежане  Mr. Green

# 188
  • Пловдив
 Confused На мен днес ми е адски тъпо и безразлично всичко. Нямам желание за нищо. Не съм виждала какво става в коремчето от 30 дни, а прегледа ни е даже след 7 дни. Иначе се чувстваме добре, даже притеснително добре...Чета ви, радвам ви се... и малко тъжа за дългоочакваната среща с бебо. Гледате дрешки и аз се загледах, но факта че и това не ми е интересно...  newsm78 Сега под това напрежение все си мисля, че все ще му изнамеря с нещо да го увия стига да е живо и здравичко.
Не ми обръщайте внимание, много се радвам, че при вас всичко е наред и имате желание за бебешки покупки. Това е идея да се показва какви сладурски неща сте започнали да купувате за тия мъници.
  bouquet
А пък то и едно време.... няма да грейне да ми светне в душицата...

# 189
Памперс, прати ми слънсе -  искам! Grinning
Амели, дано не се заразиш от мъжа ти! Hug
Сухо, току виж се окаже мома! Grinning Grinning
Коткинчо, да се оправяте с малката! Чакаме новини от преегледа утре! Hug
Нинка, дано се оправил малкия напълно и да си го вземете! Hug
Леман, днес не съм излизала да пазарувам за бебо! Има време! Laughing

Взех си изследванията, изглеждат ми добре, ще видим в четвъртък!

# 190
Здравейте момичета,
Много сте изписали, докато си оправя болничните  Laughing Виждам вече купувате и разни неща за бебчета, аз още мисля, че е рано и нищо не купувам.

# 191
Значи мога да се определя като заплес на групата ooooh! търся си епикризата и къде е нямам никаква идея Embarassed аз ще забравя и главата си някъде Mr. Green

# 192
Аничка, не се най-зле. Преди малко колегата ме попита какво съм правила събота и  аз не можах да се сетя. Даже все още не помня какво толкова правих??????  #Crazy   

# 193
Здравейте момичета, днес много задължения и все не мога да се включа - беше ми ден за къпане, епилиране и т.н. Laughing Сега съм като нова Joy

nads3 и аз казвам седмиците, а като ме питат това кой месец е им казвам да си го сметнат Laughing

Amelly нещо не ви върви на вас  Sad много лошо с тая шарка, постоянно си под напрежение, а тоя "дъртия" както ти каза, го изпращай на хотел Joy Дано ти се размине  bouquet

Tanishte малко се посмях с теб...голям си сладур Crazy но поне и тази книга може да ти влезе в употреба Wink

Аз много гледам бебшки дрешки, колички и какво ли още не, но само в нета. Определено имам някакви задръжки и да си призная ме е страх (колкото и тъпо да е).
Момичета много съм затруднена...помагайте. Както писах преди няколко дни ММ има РД в петък и не знам с какво да го изненадам - искам да е нещо незабравимо и за спомен, да не са дрехи и др.подобни. Толкова години сме заедно, че вече се изчерпах. Моля ви помагайте  bouquet

# 194
Kikito86, някакъв интересен ваучер от колективните сайтове няма ли? Често пускат конна езда и други запомнящи се предложения.

Мая 191, не разбрах - какво прави в събота? hahaha

Общи условия

Активация на акаунт