Отговори
# 165
Дани имам високи нива на тироидния хормон TSH ,преди никога не съм имала проблем с щитовидната жлеза  Thinking Разбрах ,че било опасно за развитието на бебето ако остане висок и затова ще ходим утре. Даже не бях разбрала за какво ще ми взимат кръв ,ама като искат -давам Mr. Green
За мома го гласи док ,но не е сигурно Laughing Мноого срамежливо го дава винаги,майка каза че на леля си прилича hahaha
Лемончо много зор тея дни . Да ти е за последно наистина Hug
So^Amazing да не те погнат пчеличките с това какаово масло hahaha Аз една година си носих на морето ,е супер тен имах,ноо и интерес голям от разни насекомца Crazy

# 166
Добро утро, момичета.
Амели, този надпис ме разби!  Joy Ама как ти хрумна, страхотно е!
Мая, стискам палци за резултатите, макар да съм сигурна, че няма да има проблем. Hug
Тутито, аз си представям какво искаш, дано да откриеш точния баланс, че рядко се среща. Малко като царско бебоче ще изглежда.
И аз гледах разни бодита в едно магазинче - baby angel. Много сладурски неща имаше, невероятни материи, прилични цени. Мисля, че бях пуснала линк към онлайн магазина им. Но за комплектчета и аз мисля, че е рано. Нека стигнем до 9-и месец и да ни ориентират в сантиметрите...
Хубав ден ви желая, аз отивам на работа!

# 167

Амели, този надпис ме разби!  Joy Ама как ти хрумна, страхотно е!

Не ми хрумна, брат ми го намери в интернет, но бодито струваше ужасно скъпо и аз си викам, па не мога ли да го направя и с един текстилен маркер за 5 лв, хоп-готово!  Simple Smile
Сега седнах и измислих няколко собствени надписа на български, ще си поръчам дюс бодита от ловешката фирма и се хващам да рисувам преди да са ми се схванали и ръцете от лежане и нищоправене  Sad

# 168
Здравейте и от мен!

Веселото, бодито е много сладко и мисля, че ще ти свърши страхотна работа освен това!
Туитито, стискам палци да е наред всичко. Hug
Амели, много идейно! То си иска и глава за това, и майсторлък, страшна си!

Аз също още не съм мислила за комплект за изписване... То като гледам това ще е единственото нещо, което ще купя на бебето като за начало Laughing Горкото ще износва на кака си дрешките  Mr. Green Макар че малко ми се струва безсмислена тази покупка. Стела като я изписвахме 15 минути снимки, увита в одеалце, нищо не се видя, а иначе 70 лева дадохме... Не че после не оползотворихме всички части на комплекта по много (пък и доста неща включваше).

А ние вкъщи вече сме двама болни... Аз и бебка, ама тя ми е с температура, та ще ходим днес при педиатърката Sad Да не говорим, че е токова кисела и чувствителна - от най-малкото нещо - рев до небесата. И само иска да суче, а то няма какво... И още повече рев Rolling Eyes Затворен кръг.

Утре съм на преглед... как ще ида болна... Трябва и изследвания да пускам, то кой знае какво ще излезе. Абе, цяла зима да не се разболея и точно сега да лепна нещо  #Cussing out

Айде, оплаках се... Ще прощавате  Praynig

# 169
Браво, Дани! Тези дни обикаляш магазините! Дано и днес си избереш страхотни неща за теб и  бебо Simple Smile
Аз планувам да изляза по магазините някой ден през седмицата след работа. Между другото, когато ходя сама по магазините съм най-уверена в покупките си. А иначе....едно мислене, колебаене ...ужас!

# 170
  • София
Здравейте!
И аз не успявах да вляза последните дни и тази сутрин изчетох набързо.

Според метода с лунните фази сегашното бебе май трябва да е момче (започнало е новолуние 4 дни преди раждането на дъщеря ми и така го тъл

кувам newsm78).  Според единия руски калкулатор излиза моимиче, според другия момче...  Интересно ми е да видим кой познава (все един ще се окаже прав Laughing )

Аз от няколко дни имам леко неразположение, не е болка, по-скоро е като тежест...  Напомня ми като усещане на подготвителните контракции, които имах от 5 месец миналата бременност.  Ще изчакам още малко и ще звънна да питам, ако не преминава.  Иначе като пия Но-шпа и ми става по-добре Rolling Eyes

Амели, много е идейно бодито Peace

Да ви кажа...и аз с дъщеря ми държах да не е облечена в просто някаква си бебешка дрешка на изписването, исках и търсех нещо специално и т.н.  Истината е, че на никой не му прави чак такова впечатление с какво е облечено бебчето (освен ако не го снимате специално Wink), освен това ние не искахме посрещачи и освен бабите и дядовците нямаше кой да види, бързахме, защото тя се дереше от глад и само се метнахме в колата след уреждане на цялата процедура с изписването...  Вече не съм сигурна, че ще държа да е в рокля или костюм, те са толкова малки бебета, има време да ги обличаме в такива дрехи...

Всички болни бързо да се оправят Hug

# 171
Добър ден, момичета! Hug

Докато ви прочета и стана обяд  Grinning

Да ви кажа честно, аз досега не бях гледала кой знае колко много за дрешки и комплекти и днес като реших да се ориентирам на онлайн сайтовете, свят ми се зави. Има един милион (че и повече) различни неща. Понякога чак страх е хваща, че няма да се справя с всичко и че ще забравя нещо, я да купя някоя дреха, я нещо друго. А не е като да не чета, чета много какво трябва да правя, какво трябва да взема под предвид и все ми се струва, че съм слабо информирана  Crazy Дано не съм единствената толкова дезориентирана  Thinking

Аз нямам време да пиша често, но ви чета редовно и ви се радвам много, когато разказвате за прегледите си и за предположенията на док за пола и т.н. Лично аз чакам с нетърпение прегледа ми след две седмици. Може би тогава ще се види по-добре полът на моето Simple Smile Както ви писах вече, преди две седмици докторът каза, че се оформя като момиче, но това за мен не е кой знае колко сигурно изказване Simple Smile

Стискам палци на всички, които скоро са на преглед и чакам с нетърпение новини от вас  Hug

П.С. Сетих се да ви питам нещо. Какво казвате, когато ви попитат на колко време е бременността? Защото аз си казвам седмиците и всички ме гледат малко странно. Иначе трябва да казвам 3-ти месец ли?

# 172
  • София
nads3, ти си в 4 месец.  На 1-ва страница има таблица, която показва в кой месец си според седмицата.  Нормално е на хората нищо да не им говори, освен ако не е някоя бременна или наскоро родила мама Wink

# 173
Накарахте ме днес с тия дрешки да гледам из сайтовете какво има ooooh! мене всичките ми изглеждат на пижами Mr. Green харесах едно две неща  Embarassed но то има ли смисъл 100 лева за едното изписване baby_neutral

Недейте така с тая Т , мене сега ме е страх от шарка #Crazy

Бързо оздравявайте и да се радваме всички на идването на пролетта. И черешите ще станат скоро Whistling

# 174
Моят мъж изкара в събота един обрив по шията и ръцете, но не беше като на дъщеря ми варицелата и аз си мислих,че е нещо друго, пратих го днес на доктор и познайте: ами шарка се човека!
Втори път в къщата ми за две седмици!  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil
Дъщеря ми поне я пратихме на село като тръгна варицелата в групата, та бях защитена, ами тоя дъртия сега...нито съм го изолирала навреме, нито има смисъл тепърва да го изолирам.

# 175
  • Пловдив
Amelly стискам палци да не хванеш и ти тази шарка  Praynig

# 176
Мерси, lokresiq , надявам се искрено да не хвана, но и трябва да призная,че нервите ми вече не издържат от това треперене и очакване ще ме стигне ли или ще ме подмине.

При теб какво стана, ходи ли на доктор?

# 177
Привет,

На работа съм днес, а ме мързи та две не виждам. Да изкарам тази седмица, че после 2 седмици ваканция - дреб е във великденска ваканция и аз съм си взела отпуск. Дано после да ми е по-леко, но с това пътуване по 120 км на ден на 2-3 седмици ми идва в повечко умората. Успокоявам се с това, че сега ще има 2 седмици ваканция, после май месец има много почивни дни, а пък и последната седмица децата пак са във ваканция и ще си я взема като отпуск, и остава да избутам Юни и детето приклЮчва училище, та подозирам, че след това на бърза ръка ще ми мине мотивацията и ще изляза болнични до края.

Миленка, да минава по-бързо, че ужасно боли това нещо, а и нищо не можеш да взимаш, освен парацетамол... Стискам ти палци, че и аз така съм патила  Hug

За бодита и бебешки дрешки, по-малък размер от 3 месеца или 62 см не виждам смисъл да се купуват. Моят беб така и не си облече нещата с по-малък размер, а комплектчето за изписване беше миниатЮрно, та го изписахме с най-красивата му пижамка (отгоре беше в едно чувалче страшно красиво, бяло, което има дупки за макси кози и го бяхме гмурнали директно в кошницата и на бегом, че беше студено)  Mr. Green Сега имам много дрешки от баткото, че с него се бях оляла зловещо с покупките, та за беб смятам да купя само количка и дрешки за изписване, да са си лично негови. А, и ваничка и матраче за повиване. Другото май си имам...

# 178
Привет от мен бременни тумбачета:bouquet:
Не съм влизала уикенда и вие пак  сте наваксали с писането - големите сте ми сладурки  Hug Радвам се, че има винаги за какво да се споделя и пише, ще опитам да навксам с четенето и писането.  Вече съм на работа и  не съм прочела как сте - надявам се добре, а които нещо поддава на болестите да ги гони овреме  Hug Мамите, които пазят леглата много гушки  Hug
Боби още е при бабини си, че напълно до оздравее, но се надявам вече утре или сряда да го вземем, че много ни липсва, нищо че ходихме на свиждане с маските да го видим за 10 мин Simple Smile
Ходихме и до H&М вчера, но двамата мъже намазаха от там, аз нещо не бях много очарована, добре че все още се побирам в някои от панталоните си. Имам и 3 бременни, но някак си не мога да се възприема още с тях Simple Smile
Айде да действам, че тук е  #Crazy
Хубав ден и успешна и усмихната седмица на всички   bouquet На всички. които предстоят да се видят с бебоците - много хубави моменти с тях newsm51

# 179
Амели дано всичко е наред,то ако имаше нещо ти първа щеше да го хванеш,щом е мъжо първи значи имаш имунитет Hug
Sleeping Beauty знам,че си абсолютно права ,но нали са ми първи искам нещо (и аз не знам какво) hahaha То и за сватбата беше ужас  ooooh! сега поне имам мноого време Wink
И аз казвам седмиците,по лесно ми е ,а и с док в седмици говорим та на такъв въпрос се замислям за месеца- да си го смятат те щом са любопитни Crossing Arms
Коткинчо мерси за палчетата.
Да се оплача - от вчера не мога да се сгъна в корема,убива и това е,знам,че съм бременна ама не е ли рано Mr. Green и копчетата на панталоните разкопчах Crazy
Ани не мисля ,че за толкова малко можеш да се заразиш,а и най -заразен е момента преди обрива Hug

Общи условия

Активация на акаунт