Отговори
# 150
Миленка, оправяй се бързо! Много неприятно! Sad
Ени-тка, дано да е мома. И аз искам! Laughing Laughing Тази седмица сме доста на преглед!
Веселото, ще снимам, но май утре ще е. Днес имам доста задължения. Мама утре е рожденничка, трябва да правя и торта! Party Party

# 151
Oх, аз пък искам сини гащи. На преглед бях миналата седмица и нищо не се видя. Другият е чак средата на април, дано тогава да разберем.

# 152
Добро утро   bouquet
Много сладко боди !
Аз разхождам   animal037 и до магазина за хляб - по далече не смея Crazy
Даниелка стискам палци всичко да е наред!
Моите кръвни не са добри и утре съм на доктор Cry
Миленкаа много много гадно,знам как боли,трябва ти много почивка Hug Аз се бях заредила с доста дебели книги Wink
Енитка пожелавам ти ги розовите гащи  Hug Дано детенце е по добре вече ,че не са хубави емоции тези .
Момичета харесват ли ви комплектите за изписване? Знам ,че е много рано ама нали планирам всичко  Crazy и нищо не ми харесва (шарений) Shocked Искам да е бяло , с дантели красиво,нежно ,обикновени дрешки ще носи постоянно после. Има много красиви бели ,но са турски и незнайно защо не ги внасят  newsm78  Намерих едно -две в нета ,но винаги няма наличност защо ли  Wink
Веселото на теб сини гащи  newsm10
Най -хубавото задължение  Heart Eyes обичам да правя торти smile3510

# 153
tuitito ,миналата есен една приятелка роди и беше си взела комплект за изписване на АзизБебе,пак е турски и марката тук е разпространена,много красиви и нежни неща имат.Аз преди да родя Мартин ей така все исках нещо,ама нищо пък не ми харесваше,що обикаляне бях обиколила...ужас,бях решила да си купя това онова и да си сглобя комплекта,който ми харесва и накрая в едно забутано магазинче,дето не очаквах че изобщо нещо ще ми хване окото-видях точно това,което търсех.Така че има време,наскоро и аз си мислех за комплект за изписване.Аз пък не харесвам такива дантели и финтифлюшки,като си представя детето ми завито с пелена с дантели ииииииииииииии.............да не засегна някой само.
оп, tuitito ,сега видях че си в Кипър

# 154
И на мен не ми харесват комплектите за изписване и мисля нашето, живот и здраве, да го изписваме по рокля Simple Smile По-официално Simple Smile
Това е тоалета за изписване на племенника ми , който се роди през октомври и беше доста топло. Всички дрешки са от нашата домашна работилница  Wink
През септември пък дори се очаква да бъде още по-топло,така че няма да има нужда от пелени и завивки. А и като ти го омотаят бебето в тия ми ти одеала,то нищо не се вижда на снимките.

Намерих и това и няма как да не го споделя Simple Smile
Това е другия ми племенник с рисувано от шашавата му леля боди  Laughing
Бях ги забравила тия щуротии, но си мисля,че докато лежа и гледам тавана, мога да седна да нарисувам няколко бодита и тениски със смешни надписи, нали?

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 09:25 от Amelly

# 155
Дпбро утрооо  bouquet
Аз ходих да си пускам изследвания, пред лабораторията имаше 20 човека и едно дете с шарка, надявам се нищо да не ми стане аз съм карала две и като видях, че е с шарка излязох веднага.
Аз вчера съвсем случайно видях комплекти за изписване, ама те приличаха на пижами baby_neutral
Миленка знам кво е, ама ще те поболи, много е неприятно Hug
Аз да си пийна кафенце, че тия ми източиха кръвчицата #Crazy

# 156
Добро утрооо Simple Smile
Амели, страхотно е бодито, ти си голям талант!!!
Леле момичета, аз нищо не съм гледала още, само онлайн за няколко минутки и общо взето даже ми е объркано какво точно трябва да взема  Mr. Green надявам се по-натам да се ориентирам  Mr. Green

# 157
Амели бебчо много ми хареса. И аз не харесвам оделца с дантелки и панделки Simple Smile    И бодито е супер веселяшко Simple Smile Направо ми усмихна сутринта   bouquet Благодаря !
  Чакам вторите изследванията за токсоплазмозата и тръпна в очакване. От петък на обяд проверявам и все няма резултати. Тея хора искат да ме побъркат  #Cussing out
  Желая ви страхотно положителен ден   bouquet

# 158
Енитка ,защо пък да се засягам ,за това ги правят различни Hug И аз не изкам натруфено ,просто да е по елегантно ,а не пижама Laughing  В турската част на Кипър видях комплект за момченце -костюм с ризка и вратовръзка(нея не си я представям на новородено),но беше много сладко в кутията, става и за погачата после ,че и за кръщене . Ако другото е госпожица ,с рокля ще е  Grinning А и тук е доста топло та пелена не знам дали ще сложим Laughing Майка обикаля вместо мен,но може би е рано за летните newsm78
Амели супер са   bouquet Те бодитата с надписи са с едни цени Crazy Хубаво е да можеш Wink

# 159
  • Пловдив
Хей, задравейте коремчета, много ми повдигнахте настроението тази сутрин...аз както не съм гледала дрешки за изписването и ми е много мило Simple Smile Аз се убих да лежа Sad Вече ме хващат нервите, но все си викам че е за хубаво. Тази болка в областта на матката хич не иска да ме успокой напълно. Една тежест си имам и от време на време поболява за кратко, но се надявам силно на 28.03 аг-то ми като ме прегледа да каже че е нормално и нямам проблеми, за да мога да се разхождам с ММ Simple Smile Аз незнам защо не гледам дрешки, а по цял ден ровя колички Simple Smile Има много хубавки, но са доста скъпи. Лек ден от мен и повечко усмивчиции

# 160
Здравейте сладурки сладки   bouquet, аз днес имам доста работа и по-късно ще ви чета Hug
Надявам се всички сте добре  Hug

# 161
Да се отчета и аз в новата темичка, да става все по-хубава и пълна с гащи Simple Smile   bouquet

Аз пола ще разбера на следващата ФМ, която ще е чак след 5-6 седмици  Crazy Освен ако гинеколожката не ми го каже, но е много предпазлива за такива неща.

За болничните - няма никакво значение дали са болничен, работа, болничен ако сте осигурявани последната година и половина на една и съща сума  Peace Така че ако това е така, не се притеснявайте да вземате ако имате нужда.
При мен това не е така, защото имам в този период болнични, които ми хващат част от предното майчинство, така че това майчинство съм прецакана  Crazy

Комплектите за изписване е най-добре да се вземат съвсем накрая, защото принципно са най-малкия размер, ако бебето ви върви по-големичко може изобщо да не му станат  Peace

Айде да става топло вече  Crossing Arms

# 162
Добро утро момичета  Hug
От 2 дни съм със ужасен главобол Sad  Hug, дано не се разболявам.
Иначе и аз ходя много  пеша, това е моят фитнес (знам , че не е достатъчно, но пак е нещо).
В търсене съм на какаово масло , било много подходящо за стрии.  Исках да купя Мустела, но не знам дали не е прекалено рано ?
Комплектите за изписване и на мен не ми харесват, много са ми кичозни. Май и аз ще се спра на бялото.
Амели, страхотна си! Особено бодито много ми хареса  Heart Eyes

# 163
Здравейте момичета!
Нямах време и аз да влизам във форума последните 2 дни. Не си усетих уикенда Sad
В събота падна едно чистене- разглобих се. В неделя едно готвене от сутринта до 14 ч.
Вчера имахме гости за заговезни- цялата рода почти - мойте родители, родителите на милото, сестра ми, мъжа й, племенника....абе всички.. Беше забавно!
До обяд слагахме осветителни тела, пак чистене...наред с това готвене... и като изпратихме гостите... Sick всичко вкусно върнах. Какво ми стана пак не знам. Отдавна не се бях разписвала Mr. Green
Амели, много забавно боди!
Това с календара и пола на бебето е много интересно, но открих 1-2 изключения и аз. Надявам се скоро да разберем от доктора Simple Smile
Пожелавам на всички ви една хубава и слънчева седмица и да мине бързичко! Hug

# 164
Комплекти за изписване, честно казано още не съм гледала. Мисля по натам да е.
Амели, супер боди. Grinning А второто мома ли ще е, та с рокличка?  Mr. Green
Локресия, лежи си и дано минат неразположенията вече! Hug
Леман, дано е за последно това разписване. И се пази малко повече, много си се натоварила тея дни! Naughty
Туитито, защо не са добре изследванията? Иначе в бяло и на мен ми харесва! Peace

Ние след малко излизаме до един магазин и после  да взема изследванията.

Общи условия

Активация на акаунт