Отговори
# 135
Трябва да се правят упражнения за лесно раждане и аз мисля да си метна топката да си седя на нея, че само прах събира от известно време  Mr. Green

# 136
и мен ме е страх да правя физически упражнение, то  с тези болки , само някоя беля мога да си докарам .Иначе съм ЗА, ако се чувствах добре, със сигурност бих спортувала .   261uu ММ се бъзика, че ще правя бебе-фитнес след някой месец  hahaha  лесно му е на него.

# 137
Здравейте,оф след 2 дни най накрая,успях да вляза.Отивам да чета,че тотално съм ви изпуснала. Wink

# 138
Ето ме и мен! Върнахме се от пазара с мама. Да се похваля, че направих някоя покупка вече за бебо! Heart Eyes Heart Eyes Взех комплект чершафи за количка, много мека и сладка гъба за баня и залагалка-биберон на Дисни! Има страхотни неща, а пък за момиче колко неща ми харесаха..., не е истина просто! Party Party Да видим дали ще се покаже вече, та да знам да се отиентирам и за цвета!

Памперс, гадна ситуация! Confused Добре, че не е било късно, а сте се събудили! ooooh! ooooh!

# 139
Здравейте
аз не съм писала от две седмици едва успях да прочета всичко  Laughing при мен всичко е наред да се похваля вчера купих една шапка плетена за бебето не се стърпях пишеше че е от 1 до 3 месеца детските дрехи в бенетон бяха вече на последно намаление и имаше красиви нещо на прилични цени но дрехи не посмях. Аз съм на ФМ на 5 април и тогава ще видя бебето дали е момче или момиче дотогава само гадая но според всички покрай мен ще е момче то и аз май искам момче...Аз пия витамини Прегнакеър плюс от първият ми преглед доктора каза до раждането да ги пия и да не пия нищо друго в тях имало всичко. Относно килограмите съм качила поне 7 килограма което е страшно корема ми е огромен но според мен от тлъстини а не от бебето  Mr. Green изглеждам поне в 6 месец бременна имам апетит и ям по цял ден знам че не трябва така но не мога да се ограничавам а пробвах вече хич не става ... какво да се прави ще ставам слонче накрая поне всички изследвания са ми добри и всичко с бебо е наред и нищо не ме боли а относно това с дългият болнични много ме заинтригувахте аз няма да мога да работя до края и не знам как да постъпя защото миналата година съм осигурявана на половината си заплата другото го взимах под масата сега от януари ме осигуряват на цялата ми заплата и с тези болнични за 18 месеца назад съм прецакана кой може да ме ориентира за истината дали да взема болничен или имам отпуска 2 месеца за последните месеци да не ходя на работа? счетоводител може ли да ми помогне имам познати

# 140
Вече се бях притеснила, че няма да може да си пишем Crazy Гледам, че и вчера сте се отчели, но аз не можах да вляза. Поне си уплътних времето с разходки Laughing След 1 седмица зяпане...си харесах диванче за кухнята. Живот и здраве в края на седмицата ще ни го докарат ooooh! Сега ще продължа да чета, това което съм изпуснала Wink

# 141
# 142
Pampers, голям съм заплес, отивам да търся обяснението  Mr. Green

Аз още се въздържам от покупки, въпреки че харесах от един сайт шапка-котка  Mr. Green много сладурска, а съм чувала, че било добре първата покупка да бъде нещо за главичката, за да излезе с нея напред... бабини деветини, ама май първата ми покупка ще е тази шапчица  Mr. Green

g_12_09 , питай в темата "Майчино счетоводство" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=707431.0 Simple Smile

За мен сега физическите упражнения ще останат на заден план, дори и така любимите ми разходки, ноо ... няма как

# 143
Аз пък от началото се движа активно. Ходя пеша по минимум 2 км на ден - това е пътя до градината на малката и обратно. А ако имаме излизане - и повече. Катерим се с малката по разни катерушки из парка като шашави и качвам по 4 етажа поне по веднъж на ден. Движението е здраве  Hug

# 144
 Добро утро поспаланки!
 Онзи ден ви писах, че съм купила бебешко гащеризонче, ето го и него: http://veselotof.snimka.bg/other/bebeshki-dreshki.738740.29939772 . Взех го по-голямо, защото нямаше по-малко, 62 р-р е.
 Следващите бебешки покупки ще ги добавям в албума.
 На обяд ще мина през една лаборатория за да взема едни изследвания и да ги занеса на АГ.

# 145
Добро утро на всички!  bouquet
Много спите? Laughing
Денчо, права си, че ходенето е здраве. И аз ходя пеша да изпращам сина си на училище! Поне по 40 мин ходя на ден. А за стълби..., не ми говори. Ние сме на 3-ти последен етаж, и ги изкачвам поне по 2 пъти на ден. Когато водя сина си, и после като го взимам от училище!
Аз днес ще ходя да си взема резултатите от изследването на кръвта към обяд! Времето е гадно, презнощта валя,  а сега е мрачно и духа вятър доста. От утре го дават да се пооправи малко, поне няма да вали. Вече ми писна с това време! Crazy

# 146
Веселото, супер е! Grinning  Много сладурско. И  аз ще снимам по натам покупките!

# 147
Даниела, благодаря! Снимай комплекчето за количката, бибата и другите неща, за да им се порадваме и ние.

# 148
Добро утро,2 дни не съм влизала че сина ми имаше Т и все го обикалях,мерих Т,компреси глупости,а през това време вие пак 46456 страници сте изписали  Wink
Аз в петък съм на лекар,та да видим дали ще се види нещо,така се надявам на една малка принцеса  Heart Eyes
Връщам се да ви чета,че доста имам за четене  Laughing Усмихнат ден  Heart Eyes

# 149
Добро утро момичета как сте?
Аз съм прехапала някакъв нерв и не мога да ставам сама,няма такива болки .. Sad

Общи условия

Активация на акаунт