Отговори
# 120
добро утро и от мен, мами! Pampers благодаря ти, излиза момче както се опита да предположи и доктора, но е твърде рано да каже на 100%...
На вас дали ли са ви някакво предположение до сега за пола??

# 121
  • Gone with the wind
Доста сини гащи се появиха миналата тема. Аз съм на лекар чак в петък и тогава ще видим дали ще има предположения, или не.

И да се оплача - болна съм  Tired . Вчера съм спала почти цял ден, но хубавото е, че май попреборих синузита (болките в синусите изчезнаха) и някак успях да спра възпалението на лимфните възли (вече не са надути, но все още леко болят). Лекувам се единствено с инхалации (да си нагрея хубаво челото, че да омекнат гадостите от синусите) и чай от шипка с мед (а как мразя чай от шипка  Crazy).
Ще се поровя да видя какви други чайчета мога да пия - имам един супер любим с череша и мляко на пикуик, трябва да му проверя съдържанието.

# 122
Ей сега и аз го проверих календара . Позна ми , че имам момиче. И ми се пада второто да е момче  Grinning Аз пълното кръгче го смятам за пълнолуние, бялото за новолуние . Леле сега съвсем ще се побъркам да го мисля какво  Mr. Green Ще бъде готино ако още мами го пробват метода и да видим дали наистина показва вярно .

А къде провери като си се родила дали е било пълнолуние? Аз вчера се рових в нета, но  Embarassed

# 123
Добро утро, поредната неспокойна вечер, голямо въртене, напрао незнам вече какво да правя, че да спя #2gunfire

Стелияна, памперс беше дала линк за календар Peace

# 124
Добро утро, момичета.
Памперс, много неприятно. Добре че си била будна. Желая ти бързо да оправите нещата. Ние една събота се събудихме от теч от горните съседи. И понеже ги нямаше, друг съсед с ключ отвори и цяла бригада събирахме водата горе. Беше купон - в събота на бегом да миеш чужд апартамент!  Joy
Желая ви прекрасен ден!

# 125
Добро утро Simple Smile Аз днес още в 7:30 се надигнах , но въобще не се чувствам добре . Главата ме боли от няколко дни много гадно . Едвам издържах 20 минути на тренажора и май за днес това ще е .
Хубав ден на всички  Hug

# 126
Аз пък снощи хапнах една супичка, така леко кисела, много добре ми понесе на стомаха и мъжа ми ме видя и казва "как го ядеш тва,то е развалено", а аз не бе, то така си е киселко...и тая заран рано-рано тоалетната драматично ме призова...и вече никакъв корем не ми остана Sad

Освен това сънувах най-страшния кошмар в живота си: скроих една гениална официално рокля, обаче съм забравила как се шие или не знам защо, не мога да я ушия! Сънувам,че я сглобявам, намествам, обаче не мога да я мина на машината! И една паника, едно чудо, събудих се потна препотена. Tired

# 127
Амели, направо се разсмях , четейки поста ти . Дано не се сърдиш ,но се сетих  за подобен мой случай от скоро. Пих едно резливо натурално сокче, което в последсвие се оказа вкиснато  Mr. Green  Но честно да ти кажа после даже се радвах мтака ми олекна на коремчето.
  А и кошмарът ти е направо страшен  Mr. Green  Аз пък санувам ,че попълвам документи и смятам някви неща  #Crazy   Кога ли пак ще спим като хората Simple Smile ?

# 128
Само да се запиша, после се връщам да чета .

Весела и спокойна слънчева неделя!

# 129
Днес сте много ограничен състав, да не се приготвяте за празника и въобще празнувате ли заговезни newsm78
Памперсче, ние за това си слагаме кранове навсякъде, Mr. Green

# 130
Здравейте, момичета   bouquet
Аз набързо влизам да похваля книжката, която вчера си купих:
http://gorichka.bg/deynost/izdatelska-programa/blizo-do-bebeto-vasilena-dotkova/
Идеите много ми харесват и почти съвпадат с насоката, по която и ние бихме искали да отглеждаме и възпитаваме детето си, почти я прочетох дори вече  Mr. Green
Единствено в частта с домашното раждане не ме спечелиха, но аз съм си пъзла и предпочитам да има медицинско присъствие, било то засилено или стресиращо според някои, и никакви близки до мен  Mr. Green Сега отивам да взема душче и малко да пооправя из нас.
За този календар с фазите на луната, който сте пуснали, на мен ми се пада половин бяло-половин черно  Mr. Green Това какви гащи е? Док спомена нещо за пишок, ама нищо не е сигурно на тоя етап.
Хубав ден от мен   bouquet

# 131
Вие правите ли упражнения за бременни или пък ходите на фитнес newsm78

Аз мисля да започна с малко упражнения, но по-скоро разтягане, много ходене - десетина км на ден, клякания и ще си купя топка за фитнес да седя на нея и така да си тренирам тазовите мусули и краката. Нямам на близо нищо подходящо за бременни, а не ми се ходи специално за това до центъра. Смятам че с ходенето и с топката ще имам същия ефекта като от груповите занимания, само че ще ми е безплатно и в удобно за мен време Mr. Green

ku4o, така смотано е монтиран, че нищо не става #Cussing out Но поне имаме много готин хазаин - тъкмо ни донесе новия бойлер и довечера ще имам топла водичка Party

ushana,
добре, че някой е имал ключ. Аз не бих оставила на моите съседи и освен да спрат водата на всички апартаменти по щранга, няма да има какво да направят. Много са емоционални такива преживявания  hahaha

Чаят от шипка прави чудеса при настинка. Само дето може да те запече, но това е по-малкото зло. Оправяй се бързо  Hug Избягвай тези на Пикуик, Липтън и подобни марки, защото са предимно на основата на черен чай и имат доста странични съставки. Работила съм с тях и им знам съдържанието.

Стилияна Стеф, малко по-назад дадох линк с календар. Wink

На мен най-накрая ми даде грешка календара, което значи, че не е 100% верен, но по моето проучване си е много добре като резултат, предвид колко приятелки и роднини имам във Фб и ги проверих всички. hahaha

Tanishte, аз снощи писах обяснение как да го тълкуваш това. Погледни и ще се радвам да споделиш какво ти се пада.

Amelly, ужасна нощ и сутрин си имала. Дано ти се успокои корема. Аз скоро имах такъв момент с една купена пилешка супа. Цял ден не знаех на кой свят съм после. Съчувствам ти. Hug

Цитат
Кога ли пак ще спим като хората?
Мая 191, след около 4-5 години smile3532

Anni0422, добре, че ме подсети.  Hug Момичета, прощавайте, ако с някой пост съм ви убидила! Praynig

Предложението ми да направя файл с предполагаемия и после реалния пол на бебето остава. който иска да ми пише. Ще е интересна статистика какво ние усещаме, какво е казал доктора в началото, какво ни показват разни сънища и т.н., сравнени с крайния резултат Grinning

# 132
Добър ден момичета. Как сте днес? Гледам че повечето от вас са ранобудни.. Е убийте ме ама мене много ми се спи. За календара ми излезе, че ще е момиче, доки каза че има пишок, пък и по мой инстинкт си е момче, ама ще видим, накрая може и да ме изненада  Mr. Green
Памперс, мила, страшна картинка си заварила сутринта, дано по-скоро оправите проблема
Мили дами, моля за прошка, ако с нещо  съм ви убидила  bouquet
Аз да се оплача, вече 1 седмица съм със запушен нос, гърлото ме понаболява, на чай съм  Sick Направо ми писна, че и не мога вечер да спя Cry

# 133
hixxy, защо не си вземеш кармолис на капки? При мен действа много добре.Оздравявай бързо! Hug

# 134
Памперс, когато имаш настроение за онази графика с пола... При мен - момче, но само по калкулатор и луна. Лекарите още не са видели нищо.
Да ви кажа, мен ме е страх още от много движения. За фитнес не си  и помислям. Като се стопли времето, мисля да ходя пеша на работа и това е. После с количката, живот и здраве, ще има да ходя... Joy

Общи условия

Активация на акаунт