Отговори
# 105
госпожица  Party

# 106
http://fazinalunata.com/bulgarian/fazi-na-lunata/

Бялото е пълнолуние - момче  Wink

# 107
  • Gone with the wind
Боги, и аз така знам (че бялото е пълнолуние), но пък знаците в двата календара са различни - на 11.01.2013 знакът в календарът от твоя линк е бял, а в другия - черен, на 27ми в твоя календар е черен, а в другия - бял, точно това ме обърка тотално  Rolling Eyes

# 108
Как  бе черен е на 11.01.2013 и в двата newsm78

# 109
нали гледаме годината, в която сме родени newsm78

# 110
Мене пак за момиче ми говори, ама накрая да не се окажат сини гащи  Mr. Green няма да го върна ама ще е голям резил, пък сум казала на бащата, че е момиче и тва е, въпреки че той е на друго мнение Joy

Вие правите ли упражнения за бременни или пък ходите на фитнес newsm78

# 111
Аз нищо неразбрах както обикновено за мен, половината е бяло половината черно демек  newsm78

# 112
значи аз съвсем погрешно съм смятала. Мислих че черното кръгче е пълнолуние а то се оказва новолуние  Crazy Ето една картинка ,където добре се вижда за какво иде реч
http://sun-bg.com/141/tarsete-otgovori-ot-lunata/#.UUTdFhc3vrU

# 113
Хм и аз се обърках с тези кръгчета Embarassed, значи е вярно и за мен. Обаче за второто няма нито пълнолуние нито новолуние newsm78

Аз започнах да ходя на фитнес още в началото на януари по 3 пъти в седмицата и не съм прекъсвала. Само, че след като разбрах че съм бременна мноооого намалих темпото - ходене по пътеката, кростренажора и велоергонометъра на по-лек режим, следя пулса да минава 120 и това е...другите уреди и упражнения не са за нас Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 23:19 от *Дария*

# 114
Вчера попаднах на една статия на астрологична тема, в която пишеше, че според това в каква фаза е била луната когато се е раждала майката определя пола на бъдещето й дете. Ако до 9 дни след раждането има новолуние - момиче, ако е пълнолуние - момче.
Непълното кръгче беше пълнолуние, нали  Blush. Ако да - пак ми се пада мома  Mr. Green

И аз да потвърдя - черното кръгче е пълнолуние и означава момче.

mirencetoblg, избираш си годината на раждане и гледаш в каква фаза е луната до 9 дни след рождения ти ден. Ако си родена на 11 май 1982, то нямаш нито пълнолуние, нито новолуние  до 9 дни след рождения ти ден. Тъй като фазите трят няколко дни, то ти си родена на новолуние(стартирало на 8 май) и би трябвало първото ти дете да е момиче.
Ако си родена на 19 май 1982, то веднага след рождения ти ден има пълнолуние, т.е. би трябвало бебето да е момче.
Надявам се да съм го обяснила разбираемо.

ushana, успокои ме. Аз проверих дори всичките си приятелки от ФБ (щото им пише рождените дни) и пак на всички им позна децата. Пък нали съм Тома Неверни, знаех си, че някъде ще даде бъг. smile3532

Аз да ви се оплача - протече ни бойлера Tired Добре, че съм будна по никое време та усетих и събудих милото. Спряхме цялата вода, защото така е захванат бойлера, че няма как да се спре само той. За няма и минута наводни целия коридор. Това, ако беше станало докато спим или през деня да ни няма.....и ремонт на съседите отдолу трябваше да правим. Сега докато го сменим, просто не знам как ще карам без вода и без бойлер Crossing Arms

# 115
Запис в новата темичка и се връщам да ви чета

# 116
Добро утро момичета!

# 117
Добро утро и от мен! Тази вечер неможах да спя.... Сега тррябва да се прибирам към Варна. Вчера защитата мина и днес се прибирам.

Лек ден от мен

# 118
Добро утро ,ранобудни коремчета!
На мен ми излиза момиче  Wink
Днес е Прошка,да внимавате с яйцата Wink
Тук от вчера са бури и студ,дано днес има малко слънчице.
Нищо не съм започнала още,пазя дивана Laughing

# 119
  • Gone with the wind
Аз да ви се оплача - протече ни бойлера Tired Добре, че съм будна по никое време та усетих и събудих милото. Спряхме цялата вода, защото така е захванат бойлера, че няма как да се спре само той. За няма и минута наводни целия коридор. Това, ако беше станало докато спим или през деня да ни няма.....и ремонт на съседите отдолу трябваше да правим. Сега докато го сменим, просто не знам как ще карам без вода и без бойлер Crossing Arms

Ужас! Няма ли начин да сложите спирателно кранче на входа на бойлера, така че поне студена вода да имате? Нещо ето такова. Ако искаш кажи да ти снимам в нас как е направено, за да се ориентираш по-добре какво имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт