Отговори
# 615
  • Пловдив
So^Amazing, честит рожден ден! Желая ти здраве и много поводи за радост.
Sealover, случката е ужасна! Бързо възстановяване на малката ти пожелавам. И според мен трябва да потърсиш отговорност за случилото се. Направо нямам думи.
Нормално уж трябва да спре вече гаденето и повръщането, а моето сега започна. Сутрин не мога да си измия зъбите като хората, вечер умирам от глад, а ми се гади от мисълта за храна. Днес пътувах сутринта в асансьора със съседа, а той взе че си запали цигара. Направо ми стана лошо. Нищо не му казах, защото не искам още да знаят и комшиите. Аз пушех преди да забременея, но сега само от миризмата на цигара ми става кофти.
Честит празник на всички и дано вече се оправя това време, че ме побърква!
Пролет плахо се задава- септемврийче вече бурно шава

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 17:50 от -Petia-

# 616
Harikliq, аз съм при д-р Светла Христова. Пиши ми на лични, ако имаш притеснения за АГ-то си или ако мога да помогна с нещо.
Пуснах анкетата, момичета. Гласувайте Simple Smile

# 617
  • До морето :)
Искам да уморя гадините само с това лечение и да не се налага друго. Не ме притеснява, че съм бременна, безвредни са.

Аз слагах Гино-Певарил крем за 14 дни, но все още не съм правила контролна МБ и не знам имали успех лечението.  Моята лекарка каза, че е по-добре да е нещо с апликатор, защото сама няма как да поставя лекарството достатъчно навътре Crazy  Тези с апликатор ли са? 

Че от къде да знам, обикновени са си май. Оф, дано да има ефект, слагам там, пък дано ги уморят по рано.  Praynig

# 618
  • Gone with the wind
So^Amazing, честит рожден ден!

Бебитка, честити сини гащи!

# 619
Добър вечер коремчета  Wink Искам да ви попитам какво използвате за тялото какъв лосион,защото никога до сега не съм имала стрии,но ето ще с началото на бремеността ми пораснаха много бързо гърдите и уж се мажа с Mustela,но явно няма ефект започнали са леко да ми се появяват стрии...да знаете нещо което е по-ефикасно? Rolling Eyes

# 620
# 621
Здравейте мамчета!
So^Amazing,честит рожден ден!Жива ,здрава и много обичана!
lovely baby ,аз първата бременносто с нищо не се мазах на финала нямах нито една стия,получих ги после като взех рязко да отслабвам и напълнявам.Сега си мисля да кача много по-малко кг от преди /от 52 на 87кг/
Sealover,представям си какъв стрес сте изживяли,бързо оздравяване на малката и дано бързо да забрави случката!
И ние имахме много лоша случка януари,косата ми побеля аламинут/дето се вика/.Даже не знаехме,че съм бременна още.Детето ми получи пневмоторекс или спукване на алвиолите на белия дроб.И това само от надуване на една от тези гумени топки за скачане.Този час в болницата докато ни приемат ми се стори цял ден,писъци ,че не може да диша и го болят гърдите.А суетенето на докторката и незнанието на цялото отделение на докторите какво да го правят допълни картинката през останалите дни.Но както и да е,засега всичко е овладяно и се моля да не ни се случва повторно,защото нещата ще загрубеят ако таво стане.
Аз днес си пуснах серума за Даун,казаха че ставал за 1 седмица.Пуснах и контролна урина,че предния път лекувахме бактерии и епителни клетки.Оказа се че имам бактериурия и влизам утре в болница Sad за по сигурно.Ох много дълго стана,отивам да оправям багажа за утре.
Лека нощ от мен ,много да се пазите,че аз предния път бая си препатих,та сега се пазя ,уж!

# 622
Здравейте . Благодаря ви много за подкрепата и пожеланията за бързо възстановяване.
Прибрахме си я малката снощи , и сега ще си се гледаме у дома. Много неспокойно спи , събужда се , плаче и така ...но ще го минм този период. Не мислим да ги съдим , главно защото ММ скоро ще замине аз оставам сама и наистина неискам да се занимавам с подоббни неща. Всеки път като се сетя и изпитвам гняв и яд и искам по-скоро да забравя за случката за да се отърся и да бъда положително настроена . Все пак това бебче има нужда о долкото е възможно по-спокойна мама.

Днес бях на преглед , бебчо продължава да върви няколко дни напред като ми показва 15 седмица. всичко изглежда много добре , плацентата не е ниско , има си ръчички , крачета ...
на излизане питах лекаря кога ще може да ми каже пола и той каза , че за сега му изглежда като момче , но това не беше в никакъв случай окончателно становище. Аз отдавна си имам вътрешно усещане за момче , но ще видим на следващия прегед ще се види по-точно. Тогава вече ще съм 18-19 седмица и ще го разконсперираме по-добре.
Казах за постоянното главоболие - но не ми каза нищо . Казах и че от една седмица съм с постоянни сърбежи по-цялото тяло и за това нищо не ми каза . А тези сърбежи са ужасни , особено по гърба , гърдите , корема , но и по краката имам. особено вечер като легна и се почва чесането ....Четох , че може да означава , че нещо с черния дроб може да не е наред ...Ако до следващият преглед не ми мине ще си поискам назначаване на изследване на чернодробните показатели .
лека нощ на всички !

П.С. Честит рожден ден на So Amazing !!!    bouquet

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 21:31 от sealover

# 623
Sealover, радвам се, че каката вече е вкъщи, дано скоро забравите страшната история.
За сърбежа - стига си чела глупости, да не е от предстоящи стрии и да трябва да се мажеш? Или да не си се къпала скоро?  hahaha hahaha Joy

Anni0422, на мен това легло ми изглежда много непрактично. Ще може да се ползва малко време, просто няма нужда от него. Ако искаш ти пак можеш да махнеш решетката на дървената кошара (примерно) и да я долепиш до спалнята.

# 624
Лече, аз го пуснах, защото някои беше коментирал нещо(ама нали не помня) Mr. Green
Аз мисля да купя тези дето са травел за по лесно и практично, пък да видим baby_neutral

# 625
Мамчета, моля ви се обеснете ми по български вие нещо, защото в този сайт на Ной, така са го написали, че нищо не схващам.

Значи, за да взимаш 90 % от заплатата ти, като майчинство трябва да имаш 12 месеца назад нали така? А ако нямаш, ще взимаш минималното, което е 100 лева и с децските още 35 лева.

За болничен, поради бременност , обаче искат само 6 месеца трудов стаж да имаш нали? И ако имаш, ще ти превеждат всеки месец 80% от заплатата ти?

Е те това, аз разбрах, та мисълта ми е правилно ли съм разбрала? Благодаря ви!  Embarassed

# 626
Ще те излъжа, но за майчинство трябва като цяло да имаш 2 години стаж и да си осигурявана за майчино здравеопазване. Не е задължително да са последователно, без прекъсване и т.н. За болничен - мисля, че трябва да имаш в текущата фирма 6 месеца стаж.

# 627
Здравейте и от мен! Приемате ли още бъдещи септемврийки?  Sunglasses

Бременна съм за втори път, имаме си една прекрасна дива госпожица  Hug

Не съм чела темите назад, опитах се поне с тази да наваксам, донякъде  Crazy

Исках да пиша на Септемврийки 2013, но ми изписа "Съобщението не може да бъде изпратено. 'Септемврийки 2013' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения."

Поздрави от мен и до скоро   bouquet

# 628
  • София
Привет Simple Smile Ние нямахме нито интернет, нито ТВ почти 5 дни, но гледам, че не сте изписали твърде много страници Simple Smile
Аз от събота вече усещам някои движения на бебето. Доста се стряскам, като ги усетя, но като знам, че това е моето бебе и то просто си мърда, се успокоявам.
Айде, лека нощ!

# 629
Здравейте, момичета  bouquet Цялата седмица ще ми е доста натоварена и май по-рядко ще мога да се включвам - нали мойте приятелки са ми на гости и по цял ден сме по улиците Hug Днес бяхме на преглед и ми взеха кръв за изследването за анти тела. АГ каза, че бебчо е пораснал, с дупето е надолу, плацентата все още е ниско, но било нормално. Много съм щастлива, че бебо е добре, а щом то е ... и мама ще е Crazy

Pampers на ММ му подарих две книги за таткото, много са забавни...купи си и някои дрешки. Друго не можах да измисля, а и не ми се дават пари за непотребни вещи. Затова реших той да си хареса, а то големия подарък, като бюджета е един Laughing

kalliopi и аз си мисля, че си усещам бебето, но днес АГ каза, че е абсолютно невъзможни и най-рано в 20-та седмица мога да усетя някакво движение newsm78

So^Amazing ЧРД да си жива, здрава, много щастлива, обичана и леко бременеене  bouquet

До тук стигнах...утре ще чета останалото, че вече почти заспах Blush

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 08:23 от Kikito86

Общи условия

Активация на акаунт