Отговори
# 600
  • София
So^Amazing, честит рожден ден!  Желая ти много здраве за теб и цялото ти семейство и прекрасно бебче през септември, което много да ви радва!  bouquet

harikliq_222, на твое място бих послушала доктора си.  По форумите ще прочетеш безброй и все разнопосочни мнения за каквото и да било.  Аз винаги избирам да се доверявам на лекаря си.

fosha, почивай си сега, дано всичко е наред Praynig
Между другото, няма проблем да излагаш коремчето на слънце.  Е, стига да не се опънеш да събираш тен в 2 ч. на обяд... Laughing

Много хубави предложения за заглавия.  Аз отново ще участвам само в гласуването Embarassed

П.П.  Забравих да кажа, че са ми готови резултатите от БХС.  Не са възможно най-добрите, но не са и твърде зле - за Даун е 1:5600.  Да видим след 2 седмици какво ще каже лекарката.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 15:33 от Sleeping Beauty

# 601
  • Варна
Здравейте,момичетаа  Hug

Цели  10 дена го откарах без интернет.Имах да чета 43 страници,което ми отне около 2 часа и нали се сещате какво запомних  Tired Tired Tired
Преместихме се вече в новата квартира и да сложа една удивителна-много да внимават тези ,на които им предстои смяна на жилището,че аз уж се щадях много,а се сковах цялата от контракции  още същата вечер.Много се изплаших,но за моя радост всичко отшумя на следващия ден.  Praynig

So^Amazing, nbirthday ! Живи и здрави ти и бебчето!

Даниелка,направо се шокирах като  те прочетох  Sad .Желая ти сила и воля,за да преодолееш идните месеци и да погледнеш в светлото бъдеще,където ще си имате и второ детенце  Hug

Видях,че си имаме нови мамчета,добре дошли и леко бременеене !

Sealover,представям си как си се уплашила  Sad .Бързо зарастване на малката лапичка.

Относно витамините-мен май иска да ме хваща и пролетната умора .Като парцал се чувствам от седмица насам.Двуумя се обаче дали да си взема имуностимулатор(Биозин мама) или витамини(Огестан или Pregnacare),като клоня към втория вариант.

На последния преглед ми изписаха Магнерот,но не съм си го взела още.АГ-то ми каза цял месец да го пия,но не зная има ли нужда при положение,че за момента нямам контракции newsm78

Специален дневник  за бременни нямам,но си водя най-важните неща в една тетрадка

И сега да се похваля-ще си имаме  stork-boy .Много беше отзивчив мъника и нямаше как да не се види пола  Heart Eyes

Засега това от мен.
Момичетата с ниска плацента да се пазят и да си почиват!

# 602
Bebitka, честит ти мъж  Hug
harikliq_222, сироп или капсули, все химия  Mr. Green Аз ги пия само защото съм далеч от разнообразно и пълноценно хранене, колкото и да ми се иска и да се старая. Нямам никакво отношение към марката или вида, на мен АГ ми каза тези да си взема и аз слушам и изпълнявам  Mr. Green

# 603
Здравейте, момичета!
Не съм влизала, че от миналата седмица съм на режим лежане Sad. Имах болки и като отидох при АГ, се оказа, че имам контракции, матката ми - твърда като камък. Освен това шийката ми е леко разширена. Не знам до колко е опасно това, но ми каза да лежа и да не вдигам нищо тежко. Пия ношпа и магнерич, но въпреки лежането пак си усещам леки стягания от време на време. Както съм самичка ми  е доста трудно само да лежа, направо  мисия невъзможна Simple Smile Дано по скоро минава. Утре пак съм на преглед.
Мамитата, които знаят нещо за разширената шийка, ще се радвам да споделят мнение.
Хубав ден на всички  bouquet

# 604
Не тук споделяме мнение, аз проучвам винаги какво пия, пих прегнакеър и сега огестан и от двете съм много доволна, но огестана е с йод той стимулира щитовидната жлеза Peace
Аз до сега не съм пила витамини, но съм много доволна от тези, не ме карат да пълнея, косата и ноктите ми са супер и бебето върви добре, какво повече да искам Mr. Green
След малко се хващам с кухнята, че бременна и все и се яде нещо Embarassed
 Пп за разкритие на шииката не правят ли скарлеж или нещо такова Thinking

# 605
Ами и аз така чета из форумите, че правят серклаж - зашиват матката. Чудя се че моя АГ нито ми каза колко се  е скъсила матката, нито спомена нещо за шиене. Аз тогава изобщо не разбирах за какво иде реч и затова не съм я и разпитала пообстойно.  Може би се надява да мине от таблетките и от лежането newsm78 Дали да не ида за второ мнение и при друг АГ?

# 606
Lovely Baby, аз преди време така се бях шашнала от висока захар, но предната вечер бях яла сладко и бях пила безалкохолно, та се оказа, че храните, приемани около 12 часа преди изследването, влияят. После ми излязох нормални стойности. А ти сега си в 13г.с. - това си е четвърти месец (лунарен). Защо чак април да влизаш?
ColdEyes попринцип термина ми не е много точен.Лекаря ми каза че по цикъл трябва да е на 22 Септември,но по размерите на бебчо излиза на 30 Септември началото на Октомври...та не мога да кажа с точност кога ми е бил последния цикъл с дата..знам че беше малко преди коледа горе доло от 15 до 21...и тъй като ми е бил винаги нередовен не можахме с точност да определим датата на термина.Като отидох на лекар беше 11.02 и той ми каза че съм във втория месец...

# 607
Ами честно да ти кажа всеки доктор е с различно мнение Crossing Arms вече незнам на кого да се вярва, в книгата пише, при това нещо АГ предприема скарлеж newsm78 аз ако съм ще отида и при някой друг не че е гаранция за нещо, но имаме право на второ мнение Hug

# 608
  • До морето :)
Въпрос: На МБ ми излязоха гъбички, кандида нещо си. Докторът ми изписа Флуомизин, 12 таблетки, вечер, вагинално. Някоя от вас дали ги ползвала и имат ли ефект?  newsm78

# 609
  • София
Ами и аз така чета из форумите, че правят серклаж - зашиват матката. Чудя се че моя АГ нито ми каза колко се  е скъсила матката, нито спомена нещо за шиене. Аз тогава изобщо не разбирах за какво иде реч и затова не съм я и разпитала пообстойно.  Може би се надява да мине от таблетките и от лежането newsm78 Дали да не ида за второ мнение и при друг АГ?

По-добре за начало да се успокоиш, да си почиваш и да видиш какво ще ти кажат на следващия преглед.  Едва ли твоят доктор не е чувал за серклаж. 

Лече, не съм ги ползвала, но теб какво те притеснява?

# 610
  • До морето :)
Искам да уморя гадините само с това лечение и да не се налага друго. Не ме притеснява, че съм бременна, безвредни са.

# 611
Кристиша и аз като теб. Трябва да се пие магнезия + ношпа за да се успокои мускулатурата на матката. Вероятно скъсяването е малко (при мен е така) и засега няма нужда от серклаж. Аз съм на лекар в сряда и ще попитам кога се налага тази процедура, защото мен живо ме интересува. Доколкото знам и постоянно ми се повтаря от моите лекари, е че най-важното е да няма болки. Когато няма болки, останалото ще е наред.
Иначе никакви физически усилия  Naughty

# 612
  • София
Искам да уморя гадините само с това лечение и да не се налага друго. Не ме притеснява, че съм бременна, безвредни са.

Аз слагах Гино-Певарил крем за 14 дни, но все още не съм правила контролна МБ и не знам имали успех лечението.  Моята лекарка каза, че е по-добре да е нещо с апликатор, защото сама няма как да поставя лекарството достатъчно навътре Crazy  Тези с апликатор ли са? 

# 613
  • Пловдив
 newsm59 nbirthday  ura  party023  bigdance2 Tada
So^Amazing да си жива и здрава и с много късмет. Покрай теб и всички останали около и в теб.  Grinning

Тъкмо помислих, че мирисоповдигането приключи и онзи ден подуших скарата на двора и айдееееееее пак.....
Ние пък тъкмо почнахме 5-тия месец и започнахме да си поправяме път и към другата част на коремчето... завземаме си територия... днес сме спокойни, явно сме постигнали необходимото пространство.
Гъделичкането и пулсирането в коремчето го имам от самото начало, това е аортата. Иначе сега усещам от време на време как някой си подпира я лакътчето, я дупето в лявата ми страна.
 Grinning
Хубав празник, майната му на времето   bouquet

# 614
Честит празник на всички!
So^Amazing честит рожден ден   bouquet

Благодаря ви за отговорите оказа се че тези капчици са си съвсем нормални и че щом ги имам сега, значело че ще имам и много кърма..

Общи условия

Активация на акаунт