Отговори
# 585
 На лимончето ми харесва второто заглавие.
 За витамините- може би за пети път споменавам тези, които пия. Казват се Огестан и са специално за бременни и кърмачки. Изписани са ми от АГ.

# 586
Harikliq, това само с copy-paste  ли го направи? Защото на мен не ми бяха активни линковете като опитах  newsm78

Моето предложение за тема е
Всеки вижда вече, че сме двама - СЕПТЕМВРИйско бебче шава в мама.

Записах и останалите. Нека видим до довечера дали ще има още предложения и ще пусна анкета.

# 587
  • Пловдив
ColdEyes  Hug страхотно заглавие за новата темичка....с 2 ръце съм за "ЗА"

# 588
  • До морето :)
Ние с мъжът ми и двамата сме тъмни, с тъмни коси, а щерката е рижава.  hahaha Иначе всички казват, че е одрала кожата на баща си, аз обаче не я виждам тази прилика.

Предпочитания за заглавие нямам.  Grinning

So^amasing, честит рожден ден! Жива и здрава, септември - прекрасен финал   bouquet

# 589
В коремчето на мама рита вече Септемврийското човече!
Пуканка ако хапнеш нещо леко може и да ти размине (ябълка,к.мляко) Hug
Сини срещу розови гащи - не е ли раничко  newsm78 Нека се оформят добре и да пораснат малко , а може и док да е недоскиф  Wink
Ани хубави идеи даваш и аз ще забъркам нещо Laughing

# 590
Имам един малко глупав въпрос но сега забелязах че от зърната ми тече някаква бледа течност има ли място за притеснение или е нормално?

# 591
Сутринта точно това хапнах в комбинация, но НЕ Sad
Още ми е зле, появиха се и болки в кръста и главата ме заболя  Cry
Днес не ми е ден  ooooh!
Заглавие не мога да измисля, но ми допадат вашите предложения  Hug

# 592
  • Русе
Harikliq, това само с copy-paste  ли го направи? Защото на мен не ми бяха активни линковете като опитах  newsm78

Записах и останалите. Нека видим до довечера дали ще има още предложения и ще пусна анкета.
Кое за добавяне на името ми ли ?
ами цитатат и си го добавих ...интересно в някои други теми не ме допускаако за това ме питаш

Извинявам се че пак се повтарям с тази тема,Мами ,но има ли толкова голямо значение с тези витамини ,защото моето АГ ми ги препоръча Допелхерц и обсъдихме тази тема за витамините аз му споменах ,за други и че не бях намерила информация за тези той ме увери ,че ходи по комисии  и че били хубави....аз го попитах за hipp добавките но той не ги одобри,но щом казвате че допелхерц не се добри ще го обсъдя да ги сменя
Утре съм на 2 биохимичен скрининги съм малко притеснена Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ще си пускам и изледване на кръвната захар
ColdEyes мога ли да те попитам при кои гинеколог ходиш,защото и аз съм от Русе? newsm78
незнам дали съм избрала правилния избор ...понеже съм първа бременност  и съм малко така да се каже новак : Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 15:12 от harikliq_222

# 593
So^Amazing, честит рожден ден! Нека си много щастлива през тази твоя житейска година и едно сладко бебче септември месец.  nbirthday

Мен днес толкова ме боли глава, че едва гледам. С една дума, не ми е ден, а и времето още повече ми скапва настроението. НО още малко остана и ще е пролет  Praynig

Аз за витамините не мога да дам мнение, защото моят док нищо не ми е изписвал още, каза да пия ФК до 20та седмица и нищо друго. Може би другата седмица (когато съм на преглед) ще ме просветли  newsm78

Хубава седмица ви желая  Hug

# 594
  • Русе

Кое за добавяне на името ми ли ?
ами цитатат и си го добавих ...интересно в някои други теми не ме допускаако за това ме питаш

Извинявам се че пак се повтарям с тази тема,Мами ,но има ли толкова голямо значение с тези витамини ,защото моето АГ ми ги препоръча Допелхерц и обсъдихме тази тема за витамините аз му споменах ,за други и че не бях намерила информация за тези той ме увери ,че ходи по комисии  и че били хубави....аз го попитах за hipp добавките но той не ги одобри,но щом казвате че допелхерц не се добри ще го обсъдя да ги сменя
Утре съм на 2 биохимичен скрининги съм малко притеснена Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ще си пускам и изледване на кръвната захар

milenkaa_ мисля ,че трябва да се Обадиш на АГ предполагам че е нещо нормално и ,че не е сериозно

# 595
harikliq_222, аз взимам Прегнакеър, четох на много места, че са добри. На доста обаче срещам мнения срещу сиропи, чайове и т.н. на Хип.
milenkaa_, възможно е да е коластра, но все пак се обади на АГ

# 596
Здравейте, тъй като от 6 дни съм на легло, успях да наваксам с изчитането на темичката. Оказа се, че съм с ниска плацента и миналата седмица имах силни болки, док каза, че имам леко скъсена шийка на матката и искаше първо в болница, но ми би инжекция и изписа Магнерот + Ношпа и ме прати да почивам у дома - за да ми е по-спокойно. Иначе съм добре, но ще се обаждам да си запазвам час за док, да се успокоя, че всичко е наред.

И сега с положителните емоции - като чета за засаждане на цветя и подправки и на мен ужасно ми се прииска и ще правя списък на ММ какво да ми купи и донесе и аз ще си украся тераската Simple Smile

Витамини - аз ходя при двама доктори, единия е на частно, но и двамата са убедени, че може и без витамини, стига да има разнообразно и балансирано хранене. А в случай, че се приемат такива, хубаво е да се сменят от време на време. За пример - аз пих първо само ФК, след това Огестан и сега съм от 2 дни на Прегнакеър +.

На мен още през месец май ще ми се наложи да ползвам бански, отсега моя не ми става никак (в гърдите), а и искам тип потник + бикини. Не робувам на бабини деветини, но съм решила да не излагам коремчето на силно слънце. Ако някой знае магазини (може и онлайн) откъдето да си поръчам по-отрано за мое спокойствие, ще му бъда много, много благодарна! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 597
Честит Рожден Ден So^amasing   - бъди здрава, много щастлива и обичана, здраво пухкаво бебче на финала да гушкаш!

Вече два дни отлагам чистенето, но щом казвате че днес не се чисти и днес ще пропусна Embarassed Embarassed Embarassed.

Аз пия витамини, но не всеки ден. Всеки ден пия фолиевата киселина. Според моя доктор, в капсулите витамините били 1%, останалото модифицирано нишесте. Може биси въобразявам, но когато ги вземам по-малко ме стяга корема newsm78

# 598
  • Русе
harikliq_222, аз взимам Прегнакеър, четох на много места, че са добри. На доста обаче срещам мнения срещу сиропи, чайове и т.н. на Хип.
milenkaa_, възможно е да е коластра, но все пак се обади на АГ
newsm78 newsm78 newsm78 незнам за тези Hipp дали не са по добри все пак са сиропчета не са капсули....но не искам да споря с моето АГ  newsm78  Thinking
Честит Рожден Ден So^amasing и от мен пожелавам ти здраве на теб и бебчето ти smile3525

# 599
harikliq_222, щом док ти ги е предписал и ако му имаш доверие, какво те притеснява? Аз съм на мнение, че док разбира повече от разни мнения по форумите (с извинение към дамите), все пак той ти знае най-добре историята, изследванията и т.н. и преценява кое и защо е най-добро.

So^Amazing, весел празник! Дано прекараш един много хубав ден и страхотна година!

Общи условия

Активация на акаунт