Отговори
# 570
Lovely Baby, аз преди време така се бях шашнала от висока захар, но предната вечер бях яла сладко и бях пила безалкохолно, та се оказа, че храните, приемани около 12 часа преди изследването, влияят. После ми излязох нормални стойности. А ти сега си в 13г.с. - това си е четвърти месец (лунарен). Защо чак април да влизаш?
Hixxy, влязох с профила на Септемврийки и поразгледах, но не мога да се ориентирам твърде с оформлението на темата, така че ако ми пратиш малко инструкции на лични как добавяш картинките и линкове, и оформяш темата, ще се постарая да я пусна докато те няма Simple Smile
So Amazing  nbirthday  bigdance2 Весело изкарване днес. Това е годината, в която ще станеш майче, така че бъди щастлива и усмихната и вечно влюбена  Hug

# 571
 Момичета, мисля че е време да предложим заглавия с анкета за следващата тема.

# 572
но се чудя всеки месец ли ти ги превеждат,   newsm78
Да - в края на месеца се плащат за предходния. Редовно ги изплащат без забавяне, освен ако счетоводителката не подаде нещо грешно като в моя случай.

Щом е празник днес - никаква работа. И утре е ден. Давайте го по-лежерно. Все пак е началото на седмицата hahaha

Anni0422, качването на стълби е много полезно, но с тази липса на въздух и много трудно. Ако можеш, прави го всеки ден.

So^Amazing,весел празник ти пожелавам! На такъв хубав ден си родена - нека и годината ти е така хубава!

tuitito, ние си имаме ориз от снощи. Така, че освен зелена салатка да наравя да спазя традицията  hahaha

В това мрачното време никакви заглавия не ми идват Tired

# 573
  • Пловдив
хайде добро утро на всички мами,
Никакво   newsm28  1ironing  hang днес мами...почивка!!!
  So Amazing  Gift newsm59  party023 Жива и здрава бъди, обичана и уважавана жена и майка и живо и здраво  newsm30 на термин Simple Smile)
Днес е много мрачно времето, но настроението е добро, макар че тази сутрин се събудих с много странни екземи - за 1-ви път ми се случва ъгълчетата на устата ми да са толкова напукани и зачервени. Доста болезнено. И странно от вътрешната страна на долната ми устна (лигавицата) ми е сцепена и боли Sad Като прочетох в интернет пише, че е от липса на витамини или желязо. Хмм моята докторка не ми е споменала да имам липса на желязо. Ще питам на консултацията. А сега голямо мазотене на тия устни....

# 574
Здравейте мамчета!
Честито Благовещение!
So^Amazing, честит рожден ден на теб! На хубав празник си родена! Пожлеавам ти да носиш пролетта в себе си, нали и на това е предвестник празника. Да си много здрава и усмихната и да родиш една такова бебче- здраво, слънчево и красиво!   bouquet
Енитка, честита ти принцеска на теб!
Аз...днес сутринта разбрах, че е Благовещение. Снощи се чудих какъв голям празник е днес, тъй като кръста над Катедралата във Варна свети. А той свети само в навечерието на празници.
Рано сутринта сънувам сън, в който бебето много рита и направо излиза от корема ми Shocked и го виждам- едно малко, русо и с бяла кожа момиченце.  Shocked И аз ....изненадана, защото и двамата сме с тъмна кожа и черни коси и тотално не прилича на нас. Обаче е момиче. Утре по обяд сме на преглед и дано разберем какво ще чакаме.   Simple Smile Но...си мислех, че на този ден, Архангел Гавраил е съобщил на Дева Мария, че ще роди Божият син  Исус Христос.
Сега съм в нетърпение и очакване. Обикновено, да не казвам винаги сънищата ми са много показателни. Но... пък ми се иска да е момче малко повече. Да видим утре...
Ох...много дълго стана! Сори Simple Smile

# 575
Честит рожден ден! nbirthday  Gift здрава, щастлива и с бебче септември baby_neutral
Вие обичате ли ония най-обикновенните торти дето им казват селски, аз като седя цел ден и се чудя кво да правя Joy
Пък стълби мразя Crossing Arms все пак живея мног на високо и е много гадно да си ходил някъде много и за капак да се качиш и по стълбите #2gunfire
Не се притеснявай, че бебето е бяло Mr. Green на вуйчо ми момичетата са бели руси със сини очи като мене, те с вуйна са тъмни, чернокоси и с кафеви очи Mr. Green

# 576
Заглавие за следваща тема, но ColdEyes ако можеш да се захванеш с темата ,супер, аз съм много зле в това отношение:)

"Септемврийското човече, мърда в мама вече"
"Септември е далеч, но мама вече знае пола на малкото човече"

Абе не ме бива много, ама от сърце е Simple Smile))

lokresiq радвам се че вече си вкъщи вече, почивка сега:)
Sealover миала пиши как е детенце, голям ужас сте изживяли, гуш  bouquet

Рекатирам: Лемонче мъж ми още ме обчинява, че Боби не е негов hahaha Ние и двамата сме мургави и с тъмни коси, а Боби е русо-кистеняв и с млечно бяла кожа  Joy Утре ще видим дали ти се е сбъднал съня за мома:)

Anni0422 френска селскаааа, това е единственото сладко което мога да си хапвам без проблем, че по-принцип не обичам, а мъж ми я обожава тази торта:) Но не е ли много трудоемка за направа?

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 11:48 от _Ninka

# 577
Пролет вече се задава, а септемврийчето в корема шава!
Щъркелът донася днес, тъй очакваната вест- момче или момиче ще е септемврийското мъниче!

# 578
  • Русе

Ето ни и нас,силна група сме!

Ние сме 101 мами, чакащи 103 бебчета

От които 3 момченца и 2 момиченца , а останалите 98 са Изненада

ioana_g - гр.София, 30г., първа бременност

baby.one.more.time - гр. София, първа бременност

Mama na Rali4ka - гр. София, втора бременност
ColdEyes - гр. Русе, първа бременност
macinka_
kremi_y

malka maimunka - гр. София, първа бременност -  stork-boy
Лече-Буболече - гр. Бургас, втора бременност
el 8004 - гр.Силистра, 32г., първа бременност
dddidka - гр. Сливен, 23г., първа бременност
harikliq_222-гр.Русе ,25г.. първа бременост Simple Smile

tuitito - гр. София/ Пафос(Кипър), първа бременност - близнаци
anny - гр. София, втора бременност
fosha - гр. София, първа бременност
Rali* - първа бременност

MamaD
maymunski - гр. София
Soho doll - гр. София, 30г., първа бременност

Malekonka
hut - гр. София, първа бременност - близнаци
naninita - гр. София, 24г., първа бременност

juli.nikolova - гр. Ямбол, втора бременност
Sophie PP - гр. София, първа бременност
Клара - гр. София, трета бременност
Tanishte - гр. Варна, първа бременност

happy_day - гр. София, 28г., първа бременност
Мончии - втора бременност
Pinki_81 - гр.София, 31г., втора бременност
ku4o

Pampers - гр. Варна, първа бременност
ondina - гр. Враца, първа бременност
CurlyD - гр. Варна, 26г., първа бременност
ushana - гр. София, първа бременност
Den4o - втора бременност

DundichKa4 -Чужбина, 23г., първа бременност - близнаци
Amelly - гр.София, 30г., втора бременност
Ени-тка - гр.Варна, 27г., втора бременност
Kristisha - гр. Варна, първа бременност
deni_fiffi - гр.Варна
андреа77 - гр. София, 27г,  втора бременност -  stork-girl
мaрия стояновa - гр.София, 27г., първа бременност

nads3 - първа бременност
__Ninna__ - гр.Варна
silviq_soleil - втора бременност, 27г., гр. Варна

Lem0n - гр. Варна, първа бременност
krisityyy86 - гр.Варна, 26г., първа бременност

Miimiiнka
dobreva.t
g_12_09 - гр.Враца, първа бременност

Kikito86 - гр. София, първа бременност -  stork-girl

*АДРЕНАЛИНКА* - гр. Варна, втора бременност

antigona - гр. София, втора бременност  stork-boy
_Ninka - гр. София, 33г., втора бременност
malina07

Leni2009
Sonderzeichen - гр. Варна, първа бременност
Lulu25 гр.София, 31г., втора бременност
lokresiq - гр.Свищов, 24г, първа бременност

nenimira - гр. Пловдив, първа бременност
hixxy - гр. Варна, 22г.,  втора бременност stork-boy
MuJIuHka - гр.Сливен, 32г., втора бременност
lotos4e - гр. Пловдив, втора бременност

sisoni - гр.Варна, 33г., втора бременност
sealover - гр.Варна, 27г., втора бременност
anikol - 30г., втора бременност
sisol
RAQSVETLINA - втора бременност

maminceto - втора бременност
monika_p
Catty

Естреа
mimi_9 - гр. София, 28г., втора бременност
Fiona Todorowa - гр. Петрич
silvi26 - гр. Бургас, първа бременност
Мая 191 - гр. Пловдив, 25г., първа бременност

dennni - гр.Сливен, 19г., първа бременност
koalla - гр. София, първа бременност

minervageo - гр. София, първа бременност
milenkaa_ - гр. София, първа бременност
GaLka82 - втора бременност, гр. София

Lady Pol - гр.Русе, 32г., първа бременност
Стилияна Стеф - гр.Варна, 29г., първа бременност

Bebitka - гр. Варна, първа бременност
So^Amazing - гр. Петрич, първа бременност

*Дария* - Русе / Бургас / Чикаго, втора бременност
@m_a_r_i_a_n_a@ - гр. В. Търново, първа бременност
mirencetoblg - гр. Благоевград, 22г., първа бременност
-Petia- - гр. Пловдив, 34г., трета бременност

Axenia - гр.София, 24г., първа бременност

Gabriela Shotlekova- гр.Пловдив, първа бременност

veselotof - първа бременност
Шамс - гр.Люксембург, 37г., втора бременност
Pukanka_ - гр. София, 25г., първа бременност

mamarony - гр. Варна, първа бременност

kotkincho - гр.София, втора бременност
lovely baby - гр.Монтана/Варна, 21г., първа бременност

Без термин:
new leaf - гр.София, 27г., първа бременност
Елито
lilqnka_91
fleury
anastasi@
Sunshine28
milenkaa_

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БРЕМЕННОСТТА

Калкулатор на бременността
Калкулатор
Календар на бременността
Бременността по седмици
Изчисляване на гестационни седмици през бременността
Приблизителни размери на бебето
Биология на вътреутробното развитие
Биохимичен серумен скрининг (БХСС)
Проследяване на бременността
Прегледи и изследвания
Хранене по време на бременността
Калкулатор за препоръчително наддаване по време на бременността
Как изглежда бебето през различните седмици от бременността
Здравни заведения - здравни специалисти
Коремни болки и спазми по време на бременността
За секса по време на бременността
Запек по време на бременността
Красива мама по време на бременността
Грип и бременност
Бременност и лекарства
Неудобства и притеснения по време на бременността
Баба каза така ...
Дневник на бременността
3D календар

Центрове за фетална морфология

Списъци с всичко необходимото за мама и бебе

Всичко необходимо за мама и бебе
Списък за бебето - всичко нужно за посрещането му
Списък с необходими вещи - оборудване и аксесоари за бебето
Детското спално бельо
Детската стая

Раждане

Кърмене и живот с бебето

Именник

Въпроси за майчинството и новите промени

НАШИТЕ ПРАВА:

Списъци с всичко необходимото за мама и бебе

ON-LINE МАГАЗИНИ ЗА БЕБЕТО

Бамбино, ПАКОСТНИК, Касида, Да Нет, Vip-baby, Малчо , Мони, Кикиморско царство, Адриа 2001, Папагал , Пумпал, Играчките, Family-bg, КомсеД, Щтъркел, Дечица, Стефи , MICHAEL, Бест, Вега , Мегашоп, CrazyCids, Get.bg , Нани - легла и матраци за нашите бебоци, 911.bg, Веланас, За детето, Марсел тойс , Бг Базар, С мен за мен , Вис Виталис  , Хипо Ленд , babyshop-bg, littleonesclothing ,  dafra , oblechime , magazinbebe,  M&S Babywear ,  Next, Adams , Tesco baby , Sainsburys childrenwear, Бебчо, Детска Станция, Babybubu, абубу, Бебеландия

Нашите предишни теми

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Имаме си и FACEBOOK група, който желае да се добави, нека да пише!
Ако желаете да се включите в групата трябва да се активни в темата ни.
За добавяне пишете на: Pampers

Моля, за добавяне на 1ва страничка пишете на Септемрийки2013. Благодаря!  Hug

С пожелание новата ни темичка да ни донесе само положителни мисли,емоции и случки!

# 579
  • Русе
За допелхерца съм чувала лоши отзиви newsm78
Бабите едно време са нямали прахосмукачки Mr. Green
Аз качих стълбите до 10 етаж и мисля сега да умирам, направо сърцето ми изкочи #2gunfire
Какви лиши отзиви си чувала за допелхерц аз ги пия и се чувствам добре Shocked Shocked Shocked

# 580
е добре,какви витамини пиете

# 581
 Как сте мами Simple Smile
So^Amazing   hbday Бъди здрава, щастлива, много обичана и подаръчето да си го гушнеш септември здраво и кротичко Wink
Честит празник на всички Simple Smile
Sealover - много съжалявам за ужасната случка, която ви се е случила. Бързо възстановяване на малката желая   bouquet
Ох аз днес не съм много в час - със страхотно подут стомах съм  Cry, не съм обядвала и мисля да не вечерям. Просто не мога да погледна храна, ама така е който е преял като  Animal Pig през уикенда .... Embarassed
Преди малко си записах час за ФМ при Марков за 22.05.
Има график за някои от лекарите - като вече има доста записани часове.
Мислех да ви посъветвам да записвате вече часове, който иска в Марковс,  ама може и да сте го направили, като се има в предвид , че повечето сте по - напред със седмиците   Peace
Аз не пия витамини - само ФК и се чудя, защото ще съм при док чак на 18 .04 дали да си я продължавам.... newsm78

# 582
New leaf притесни ме сега много Sad той моят херпес не е генитален. Излезе ми на устната? Това има ли значение? На док съм чак след седмица, ще питам и там

Нищо ти няма. Херпесът ти е на устата. Толкова е опасно, колкото да ти излезе пъпка на носа. Не влизай във филми. new leaf говори за генетален херпес, което е съвсем различно нещо.
В лепенките няма абсолютно никакво химическо вещество, че да не се препоръчват за бременни. Къде ги четеш тези глупости? Дай линк да видя, да не би да говорим за различни лепенки.

Памперсче, четох по листовките на лекарствата, обаче сега забелязах, че на всички пише едно и също, за да си вържат гащите... сега ме е яд, ако бях взела мерки на време нямаше да имам и този дискомфорт. Инъче лепенките и аз съм ги ползвала едно време... Компиид май се казваха, много бях доволна, но трябва съвсем в началото да се хване, за да мине бързооо, еййй че ме е яд!!! нищо здраве да е!
So Amazing - сега дочетох, че си с хубав повод на хубав ден. Желая ти с лекота да преодоляваш всички предизвикателства, които ти предстоят и едно сладурче през септември Simple Smile))
Относно темичката - в началото на тази бях предложила лесен вариант да видим процентното съотношение на бебоците - сини срещу розови гащи, съгласни ли сте в новата тема да го направим? и без това вече повечето от вас знаят пола

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 13:41 от Diadra356

# 583
So^Amazing честит рожден ден  ura Много здраве и щастие, лека бременност и най-хубавото вързопче септември месец  baby_neutral

За витамините ми препоръчаха Pregnacare - аз си ги взех и започнах да ги пия , а на консултацията миналата седмица лекарката ми ми даде мостричка от същите и ми ги похвали като много  добри витамини за бременни Joy
Да се похваля вече гаденето отшумя съвсем, до средата на миналата седмица имах все още някакви намеци ама от три дни се чувствам нормално и като съм гладна пак не ми е толкова зле както беше преди. Дано не се връща повече  Praynig
Честит празник на всички и хайде дано се стопля вече, че днес ми се струва че зимата се връща Tired

# 584
Пролет вече се задава, а септемврийчето в корема шава!
Щъркелът донася днес, тъй очакваната вест- момче или момиче ще е септемврийското мъниче!
Лимонче и двете предложения са много хубави, но като че ли на мен второто ми по  харесва  Peace, въпреки че и първото става ,защото именно сега започваме за усещаме мъниците  Peace
С една дума което и да сложите ще е супер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт