Отговори
# 525
Simple Smile Аз не съм купувала още нищо. Simple Smile Не заради пола, ами по-скоро нямаме къде да ги сложим. Предстои ни местене в ново жилище и ми се иска като се установим, тогава да почнем да трупаме. Simple Smile Иначе преди време бях купила за подарък едно бебешко гащеризонче с много сладко мече. Приятлеят ми като го видя и веднага каза, че това си оставало за него - да съм избирала друг подарък. Онази вечер го извади и като го гледахме много мило ни стана Simple Smile

# 526
  • До морето :)
Sealover, Ужасна случка, дано скоро се оправи детето. Добре пак, че е бил малкия Дявол. Ужас! Аз ако бях също щях да ги съдя, баси и хората, баси и монтажите. Дано от тук нататък повече не ѝ се случват такива премеждия.  Hug Целувки и на малката героиня.

# 527
New leaf притесни ме сега много Sad той моят херпес не е генитален. Излезе ми на устната? Това има ли значение? На док съм чак след седмица, ще питам и там

Нищо ти няма. Херпесът ти е на устата. Толкова е опасно, колкото да ти излезе пъпка на носа. Не влизай във филми. new leaf говори за генетален херпес, което е съвсем различно нещо.
В лепенките няма абсолютно никакво химическо вещество, че да не се препоръчват за бременни. Къде ги четеш тези глупости? Дай линк да видя, да не би да говорим за различни лепенки.

kalliopi, чисто медицински е рано за усещане. Повече не мога да кажа по въпроса.

veselotof, снимай да ги видим. Mr. Green
Много ви се радвам, че почнахте с пазара. Ние кой знае кога ще намерим квартира, че и по магазини да почна да ходя newsm78

# 528
Сийловър, ужас, направо изтръпнах само докато те чета, а на теб какво ти е било, че пред теб е станало... Добре, че е бил малкият дявол. Да се оправя бързо мъничето, а ти за всеки случай го давай по-леко тези дни.

С бързи крачки наближава 15-16 седмица, когато доки щял да ми дава направление за онази гнъс глЮкозата, да се види имам ли ГД. Не съм качила особено, не виждам признаци и искрено се надявам този път да ме отмине... Сийловър и теб дано те подмине, да не рупаме саматки и месца цяло лято. Нещо напоследък не се разбирам много с месото, но гледам да ям пресни зеленчуци на всяко ядене. Пак изоставам с водата, сега съм гушнала една бутилка и се надявам да си я изпия чинно докъм 3 часа.

Купих си на Би Сейф колана за шофиране, исках да си купя вече и възглавница за кърмене (една отнай-полезните придобивки миналия път), но бяха ужасяващо скъпи в магазина. Та поръчах същата на половин цена от Амазон - хареса ми материята. чакам да я доставят и ще ви докладвам. Вчера ми беше доста зле, напрежение в корема, та свих възглавниците вкъщи, едната под корема,другата между коленете и се родих. Днес лежачката в канапето,докато си почина, няма за медал да се боря....

За херпеса имах и миналата бременност, та съм питала. Херпес на устата не е опасен, генитален херпес е опасен, ако е активен по време на раждане. Тогава правят секцио, за да не се зарази беб.

# 529
 Памперс, ще кача снимки тези дни.
 Шамс, този колан го купих с голям мерак първият месец от бремеността, но и така не го ползвах. Така си стои вкъщи.
 Днес приватизирах прахосмукачката робот от майка ми. Голям мързел съм.

# 530
Шамс, би ли сложила линк на тези възглавнички, които си поръчала.
Sealover, много тежка ситуация сте преживели. Добере, че малката е добре. Може би е редно да се видиш с управителя на магазина и да му кажеш, че ще ги съдиш. Може и да направи нещо, без да се стига до дела. Въпреки, че незнам дали така ще си вземат поука.

# 531
Ден добър и от мен!

Тази събота и неделя само три четири странички!  Mr. Green Бързо ги изчетох.

Леле, Сийловър, просто кошмар, откакто го прочетох това не мога да се успокоя. Само като си представя и ми се свива всичко. Оправяйте се бързо и забравяйте за случката  Hug Praynig

Диадра, наистина, не се шашкай! И не мен ми се случваше по време на бременността да излизат херпеси. При някои жени от бременността започват по-често да изскачат. Както ти е казала Памперс - лепенчици или бабешките методи, ако ти действат - мед с малко содичка. Аз така се спасявах.
Веселотоф, чакаме снимки  Heart Eyes
Калиопи, наистина е трудно да се каже. Възможно е и да си го усетила бебчето. Ще разбереш по-натам със сигурност  Laughing
Браво на мамите градинарки! Голяма работа сте! Аз нямам търпение... Липсва ми душа за това изглежда. И малкото цветя, които имах почти съм ги уморила... Само най-издържливите останаха - две китайски рози, един трилистник, една палмица и още една друг вид и една орхидея. Е па тая как оцеля не знам, даже ми цъфтя няколко пъти  Shocked А нали уж искали специални грижи newsm78

Ние пък вчера посрещахме гости, защото мъжа ми беше именник. Беше приятно, но истерясах докато се подготвим, защото решихме да каним приятели в последния момент и търчи на пазар, готви, приготвяй... Трябваше да пийна един За*бин, който си има празник да му мисли, ама айде... Нали съм домакинята  ooooh! Както и да е де. Едните ни най-близки приятели останаха до 3 часа на сладки приказки и днес съм леко парцаляче.  Подремнах наобед с малката де.. Логично днес ме стяга малко корема, ама си търся сега Но-шпата, която си купих като разбрахме, че съм бременна... Не помня къде съм я сложила  #Crazy Куку!

Абе какво става с Амели? Нещо изчезна от хоризонта, взех да се тревожа newsm78

Хайде стига от мен засега, че има риск да ви досадя Whistling
 Hug

# 532
  • София
Здравейте!
Аз пак се разболявам  ooooh!  Вече съм в толкова лошо настроение от седмици, че ми е жал за милото бебче в мен, което е подложено на тези емоции.  За ММ и детето няма да споменавам...  Липсва ми контактът с приятелки, разговорите...

sealover, ужас!!!  Нещо повече от ужас дори!  Не мога да си представя какво си изживяла.  Милото ти детенце, дано бързо да забрави за страшната случка, а и ти, ако можеш Hug

Неболезнените контракции се усещат като стягане, напрежение, тежест ниско долу.  Аз все още не усещам стягането, но миналия път в по-напреднала бременност матката видимо се стягаше и ставаше като топка в корема Crazy

Шамс, дано нямаш такива проблеми този път Praynig  Аз мислех, че ГД по-късно се проявява Rolling Eyes

коткинчо, ти бременна и с малко дете, как ти се посрещат гости не знам Rolling Eyes

Още исках да пиша, но ми изскочи от ума какво...

# 533
  • Пловдив
здравейте маминки,
Оххх да ви кажа какво ми се случи...От 2 нощи сънувам един плод....1-вата нощ не обърнах внимание, но тази нощ  го сънувах същия плод и се събудих чак...Е няма да споменавам какъв е плода да не ви се дояде и на вас, но рано рано сутринта ходи ММ да го търси. Е имам си късмет - набарал го в БИЛА-та. Е сега падна голяма лакумия..от кога го мисля и го сънувам Simple Smile))

# 534
Момичета вас опъва ли си корема? Мен преди 2 вечери ми опъваше много като си местех десния крак.. мн странно, но днес пак .. смисъл всеки ден си усещам едни такива като разпъващи вдижения вътре...
Иначе нямам търпение да усетя малкото човече...май след другата неделя вече като съм почнала 18 г.с ще го  усетя...Дай Боже!

# 535
sealover, настръхнах от това което ви се е случило, само мога да си представя ти как си била. Бързо и безпроблен=мно да се възстанови малката ви кукла, и ти да се отърсиш от шока.

Diadra - пробвай с клеева тинктура да слагаш върху херпеса, на мен ми излизаха 2-3 пъти и с нея се оправям. Дано и на теб ти помогне.

За контракциите съм в абсолютно същата ситуация като Лулу, сега има стягане от време на време и то като съм права, легнала не. И също с първата не разбрах какво е контракция, до зпочване на самото раждане.
Лулу, аз също не знам още пола, нямам предчувствия какъв ще да е. Но пък при мен чуденката е как бих се правила с момченце, абе бременлииски му мозък Embarassed

Кихането при мен е на серии по 15-20(този проблем си го имам от мноооого години, но с бременносттта положението се усложнява много), та и аз приклякам, привеждам се и така не боли...и преди и сега си мисля бебчето какво ли усеща, как ли се чувства и как го понася милото.

Като гледам гаденето ми и този път няма да спре с влизането във втория семестър, преди приключи чак края на четвъртия месец и сега така се очертава Sad, ама ще го приживеем и това Simple Smile.

# 536
  • Русе
Момичета вас опъва ли си корема? Мен преди 2 вечери ми опъваше много като си местех десния крак.. мн странно, но днес пак .. смисъл всеки ден си усещам едни такива като разпъващи вдижения вътре...
Иначе нямам търпение да усетя малкото човече...май след другата неделя вече като съм почнала 18 г.с ще го  усетя...Дай Боже!
И аз не усещам малкия мъник.чудя се вече усещам и аз някакво опъване ,но не рита
нямам търпение да го усетя  newsm53 newsm53
някои може ли да ми каже коя упойка е най добра за безболезнено раждане newsm78
незнам ,но напоследък съм доста ленива и ме помързява дори да шетам и това не е добре...започнах да си хапвам доста без да съм махната и ставам тромава дори днес поспах на обед

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 19:42 от harikliq_222

# 537
Защо се приснявате за пола, Лулу ако е момиче има толкова фибички ластичета и някви други глупости, пък Дария моя приятелка има момченце, той милия е толкова любвеобилен, че е по -зле от момиче само камиончета и колички и топчета да има не му трябва друго, а как се радва на рибите в аквариума Grinning

Мен не ме е страх ще се оправя с бебето каквото й да е момиче или момче Crossing Arms

# 538
Защо се приснявате за пола, Лулу ако е момиче има толкова фибички ластичета и някви други глупости, пък Дария моя приятелка има момченце, той милия е толкова любвеобилен, че е по -зле от момиче само камиончета и колички и топчета да има не му трябва друго, а как се радва на рибите в аквариума Grinning

Мен не ме е страх ще се оправя с бебето каквото й да е момиче или момче Crossing Arms

С първото определено не ме беше страх, каквото и да е. Сега не знам - абсолютно и аз го окачествявам като бремелински мозък Simple Smile В общи линии аз съм повеч мъжки тип, ако мога така да се изразя - разбирам се повече с мъже, интересувам се повече от традиционно мъжки работи, с момченцето много добре ми пасна. Сега се притеснявам да не възпитам още едно момче от момичето си, че това е по-страшно Simple Smile

Това със сънуването на определените храни е много харектерно за бременните, с първата бременност често ми се случваше, сега не ми се е случвало още. Засега сънувам предимно кошмари. Миналата вечер сънувах една улица в квартала, по която не бях минавала от години сигурно. И вчера мъжът ми, без да знае за това, реши да минем точно от там Simple Smile

Пеперудките може и да са бебето, може и да не са. Аз си мисля, че когато се местят е въздух, който се придвижва.В общи линии,бебето много шава, но матката все още е много малка на фона на целия корем, дават го колкото юмрук за мойта седмица. Това всъщност не позволява кой знае какво местене на бебето, така си мисля аз де Simple Smile
Както и с пола, и с ритниците не бързам - има време, ще ги усетим, че после има да ни раздават лакти в ребрата и в диафрагмата и да спират въздуха Simple Smile

На мен днес ми беше ужасен ден, май чак толкова отпусната не съм била. Цяла сутрин ме боля глава като от настинка и не можех да правя друго, освен да лежа (може би ако имах шанс да заспя щях да се оправя, но малкият, уви, не ми остави това щастие). Тъкмо ми просветна към 4-5 часа и към 6 почна да ме гони вечерното гадене Sick

# 539
  • Gone with the wind
Лулу, ние сме 3 момичета - ако щеш ми вярвай, но братовчедите ми (3 момчета) бяха в пъти по-послушни и кротки от нас. Както казваше мама - да бяхте момчета, че да имам и бегла представа какво ме чака, а то ...

Общи условия

Активация на акаунт