Отговори
# 510
  • София
sealover, бързо да се възстанови малкото ти момиченце и всички да забравите шока от преживяното Hug

Аз днес съм една идея по-добре, останаха ми болките в гърлото, но мисля че вървя към оздравяване ooooh!

soho doll , въпреки че ми е втора бременност, все още не мога да се ориентирам какво е контракция. Стягането на корема и аз го имам, например при рязко ставане, при по-продължително и забързано ходене, при изкачване на стълби. Чувствам го няколко секунди, много силно, но при мен се появява и болка( а всички твърдят, че подготвителните контракции са не болезнени), от която не мога да помръдна и оставам в покой известно време докато ме отпусне. От тук ми идва и чуденката това контракции ли са или не newsm78

Ставам, че ме чака готвене и чистене, но пак ще ви наглеждам Wink

# 511
  • София
Pinki, аз болка точно нямам, но от вчера имам едно напрежение ниско долу, съвсем леко, ако правя нещо дори не се сещам за него, но е неприятно като цяло. Като че ли така се чувствах ден - два преди цикъл.
И още нещо - виждам, че си в Х. Димитър, знаеш ли някъде в близост къде се провеждат упражнения за бременни или йога? Питам, само ако си посещавала с първата бременност.

# 512
  • София
soho doll , с първата бременност не живеехме в този квартал Simple SmileЗа Х.Димитър не съм чувала за такива курсове Rolling Eyes

# 513
Sealover - милото детеце. Да се възстанови бързо и да мине и да замине тази ужасна случка. И аз мисля, че трябва да ги съдите. и то не за друго ами за да се научат, че не може всичко да се разминава с едно “извинете“. И падащите метални стелажи НЕ СА отговорност на родителя - това е чиста проба кофти монтаж и неспазени изисквания за укрепване. Всеки стелаж над определена тежест и над определна височина, трябва да буде фиксиран за стената или за тавана/пода!!!!!!

# 514
Miimiiнka, пробвай да се движиш повече Simple Smile Аз съм от два дена на дивана и кръста ме стегна яко, кто си ходя на работа и се движа нямам проблеми.

Което ме подсеща, знаете ли къде има йога за бременни през седмицата? Някъде около центъра или плиска? Аз намерих само съботни занимания, а много ми се ходи.

sealover, много гадно нещо се е случило! Защо не вземете медицинско на малката и да се разправяте съдебно с тези идиоти? Много нерви ще са, но трябва да се научат

Diadra356, мисля че не е хубаво да имаш херпес. Дано не те подвеждам, но май не дават нормално раждане, ако си с херпес, а само секцио. Посъветвай се с док по-добре.

Pampers, LemOn, Ku4o, завиждам ви за усърдието и желанието да гледате такива неща. Аз напук и на образование, и на работа, и на хоби не гледам нищо (и трите са свързани с цветя и озеленяване). Хем и двор си имаме. Китките вкъщи ги е осиновил ММ (и не знам какво им прави, но са вълшебни), а свеки гледа доматки, магданоз и т.н. на двора - за мен е само радостта от тяхната работа  hahaha Е, плана на двора е готов и чака джакпота от тотото, за да се сбъдне Simple Smile

# 515
New leaf притесни ме сега много Sad той моят херпес не е генитален. Излезе ми на устната? Това има ли значение? На док съм чак след седмица, ще питам и там

# 516
Diadra356, мила не искам да те подвеждам и да те плаша! Не знам много по въпроса, тъй като херпес ми е излизал за последно преди сигурно десетина години. Това за секциото съм го чувала от моя позната, която по този предтекст й наложиха да роди така. Още е много рано и съм сигурна, че док ще ти предпише нещо с което да се махне и няма да има проблеми, просто не го пренебрегвай  Hug

# 517
Добро утро коремчета !
sealover това е ужасно ,дано се оправите бързо и без последствия  Hug И аз мисля че не трябва да им се размине  #2gunfire
Аз като "голям" градинар имам пресен лук в градинката и ще правим расад домати (няколко вида) Wink
Те после ще са грижа на ММ а аз ще ям  hahaha
Днес вече съм нов човек ,успявам и да свърша нещо бавно и полека  Grinning
Аз си мислех че усещам бебовци ,но май друго е било -от седмица не чувствам нищо ,добре че ги видяхме и си шават иначе  Crazy
Лек ден сладури ,отивам да се поразмърдам  newsm75 hang 1ironing
Diadra356 това е преди раждане ! На теб ти е рано да го мислиш от сега  Hug

# 518
Привет момичета, надявам се да ви сварвам в добро здраве
Сийловър, кошмарна ситуация, добре че е било по-малкото зло. Скорошно оправяне на малката красавица.
Момичета, моля някоя от вас да се заеме със следващата тема, че ще пътувам и няма да съм от особено мобилните, а и не знам дали ще ви сваря докато се прибера. Предварително се извинявам и благодаря   bouquet

# 519
явно от напрежението ми изби херпес.... Не помня от кога не ми беше излизал, опасно ли е за бебето? Видях, че зовиракс не мога да ползвам?
Не е опасно. Вземи си лепенки за хепрес от атеката. Аз и друг ът съм ги хвалила. От както ги намерих, забравих за всички мазила и дискомфорт покрай херпесите.  Mr. Green

sealover, сигурно и обезщетение няма да ти платят гадовете  #Cussing out Дано малката бързо се възстанови искоро се рибере у дома! Praynig

Lulu25, обикновена е така-околните са по-нетърпеливи да узанят пола. Mr. Green

Kikito86, радвам се, че празненството е минало добре. Ти какъв подарък измисли все пак?

tuitito, да пращат домати после и на нас. Много обичам домашни hahaha

# 520
Цитат
tuitito, да пращат домати после и на нас. Много обичам домашни
Нямаш грижи  Hug

# 521
New leaf  и аз съм чувала нещо подобно, затова се притесних, не че те обвинявам за нещо Hug
Памперсче и за лепенките четох и те не се препоръчват за бременни и само след консултация с лекар. Докато стане време за моята сигурно ще мине Wink

# 522
Момичета, привет на всички. Simple Smile Аз имам следното запитване към вас. Според вас възможно ли е да се усети движението на бебето съвсем в началото на 4-ти месец (и то първа бременност! Thinking ) И ако на някой му се е случвало - да сподели. Тук се опитват да ме убедят, че се стомах, черва и т.н., но аз от години си имам проблеми със стомах и колит и подобни, така че имам идея какво е... Sunglasses Онзи ден вечерта усетих много странно чувство. Никога не съм усещала подобно. Леко, както когато ви притрепери под окото, само че в корема. Позатаих дъх, за да проверя какво става... Stop 2 или 3 пъти, като пеперудката се премести. След това нищо... до днес сутринта. Като се събудих, поразмърдах се в леглото и пак - 1, 2 пъти. Сложих ръка, ама нищо. Не знам сега. Вкъщи ми се смеят, че си втълпявам... Ама пък може да съм по-чувствителна или пък по-наблюдателна, де да знам... Laughing

# 523
Sealover, страшен шок сте преживели просто! Ужас! Важно е, сега малката да се оправи бързо , да се възстанови и да забрави неприятните спомени от това. А, ако съм на теб, ще ги съдя със сигурност. Слава Богу, че няма по-сериозни травми!  Hug
Den4o, супер количка си избрала. Много ми харесва. И аз съм в едно гледане и колебание, нищо не съм избрала все още, но има време.

# 524
  Здравейте отново! Току що се прибирам от пазар с майка. Тя купи оранжев бебешки космонафт, а аз две комплектчета с по гащеризонче и блузка. Едното е червено, а другото оранжево. Имаше много хубави неща, но незнаем пола още и купуваме неутрални цветове. По принцип излязохме със съвсем друга цел, но влязохме в този магазин, а дрешките много ми харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт