Отговори
# 555
Добро утро и от мен сладурки сладки   bouquet
Пожелавам ви лека и усмихната седмица изпълнена с много и все положителни емоции Hug
ще се връщам да ви чета че два дни не съм влизала и вие сте изписали света Mr. Green

# 556
 Ани, не знаех. Да ме прощава Господ, но е много мръсно вкъщи.  Rolling Eyes

# 557
Като си се хванала недей да шиеш, въобще не се хваща конец(аз целогодишно не го правя) и перални вечерта  Mr. Green много ги разбирам тия празници, като няой дърта свекърва съм Embarassed

# 558
Добро утро,съвсем забравих че е Благовещение,и докато стана пуснах пералнята...
В петък бях на преглед,доктора каза че засега вижда момиче,но не е на 100% сигурен  Laughing Laughing
А от вчера ме боли корема,на моменти високо,на моменти ниско доло-не е някаква нетурпима болка,ама...и аз незнам,каквато съм пъзла...Пих ношпа,та да видим,мисля да си взема и някакви витамини днес-доктора ми каза че е ефекта при тях е спорен.Но пък било модерно бременните да ги пият.Така че мисля да си взема нещо.
Усмихнат ден

# 559
Мацки, мисля да изляза болничен до края до термина. Четох, че се изплащат 80 процента от заплатата, но се чудя всеки месец ли ти ги превеждат, като заплатата или чак накрая всичките накуп, като ти изтече болничния? Че четох, четох и не разбрах...  newsm78

# 560
Miimiiнka ,всеки месец се превеждат
а отзиви за витамините Допелхерц актив мама?

# 561
  • До морето :)
А прахосмукачка пуска ли се, че ме мързи и си търся оправдание. 

# 562
За допелхерца съм чувала лоши отзиви newsm78
Бабите едно време са нямали прахосмукачки Mr. Green
Аз качих стълбите до 10 етаж и мисля сега да умирам, направо сърцето ми изкочи #2gunfire

# 563
  • София
Здравейте!  Времето е мрачно, но днес е хубав празник, така че - усмихвайте се Heart Eyes

Като чета постовете напоследък и ми идва наум, нещо, което моята лекарка ми каза още миналия път - ти си бременна, няма как да нищо да не усещаш.  Това исках да ви кажа - няма как да няма тежест, подръпвания, пробождания, все повече ще стават подобни неразположения с напредване на бременността и порастването на коремчетата.  Ако не изпитвате болка, нямате кървене или нещо такова, недейте чак толкова да се притеснявате.  Няма как съвсем нищо да ни няма, тялото се променя и ще се променя много и това е свързано с определен дискомфорт.

RAQSVETLINA, вземи напиши нещо за теб, пък после ще четеш назад Wink

# 564
Добро утро , момичета  Hug

На този хубав християнски празник  имам повод да почерпя - днес е рожденият ми ден
 newsm38 (без картинки, за да не ви се прияде )

В сряда ми излизат резултатите от изследванията и се моля всичко да е наред  Praynig

# 565
 ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ МОМИЧЕТА   bouquet
Sleeping Beauty, много си сладка  Hug, какво да пиша аз напоследък доста работа имам и едвам смогвам да ви изчета и за писане не ми остава време  Blush Иначе съм добре, даже се чувствам супер, като поотмина гаденето вече се чувствам човек  Mr. Greenвсе още не мога да ям месо, но ще се оправя след има няма 5/6 месеца  Mr. Green и така чакам си другата седмица, тогава съм на преглед на 02.04 и нямам вече никакво търпение да видя беби  направо  Crazy
So^Amazing честит рожден ден миличка, много здраве и много радост ти пожелавам и един здрав бебок на термин   bouquet

# 566
Добро утро и от мен   bouquet
Днес се чисти двора и се пали огън ,тропа се с тенекия да бягат змиите ,а гущерите моето куче ги хапва та не са проблем  Wink
Аз след като започнах витамините съм нов човек ,иначе съм против по принцип все пак са химия ама сега няма да ги спирам ,много добре се чувствам  Heart Eyes А ако бяха и по малки тия капсули.. Mr. Green
Вчера изчистих и изпрах ,но случайно  Wink Нямах идея ,че днес е празник . Готвело се нещо зелено - спанак,коприва ,лапад- вие спазвате ли го?
Лече бременна си -ето ти оправдание  Laughing
Мен пък точно на празници ме сърбят ръцете да хвана гоблена ,добре че казахте   Blush
Хубав ден сладури!   
 newsm59 Tada    party023 Gift So^Amazing  Честит рожден ден! Бъди много усмихната ,прекрасна и желана ,а септември най щасливата мама !

# 567
Добро утро бременни тумбачета:)
So^Amazing ЧРД. Много здраве, късмеет и да си обичана  желана жена, а септември и мама  bouquet Ще стискаме палчета за сряда всичко да еокс Praynig
Енитка за момата  bouquet
Амели и на мен от доста време ми се губи, че не е писала, дано всичко при тях да е наред, че нали и мъж беше болен и мислеха да ходят към провинцията.
Аз утре съм на преглед, издърпах с една седмица по рано, че нали все понаболява и ще видим какво ще каже утре доки, дано ми се е залепила вече плацентата, че само се притеснявам.
Аз от вчера си усетих малката буба, нешо изведнъж много ме престегна корем, но корема все едно е с газове пълен и онова малкото като взе да тупка от едната страна, викам на мъж ми усетих го, и той ааа ти си луда много е рано, след малко пак така и така докато не ми мина корема не спря да си тропа, голяммммм кеф:)))
По-късно пак включа, че сега едни задачки ме чакат, хубав ден на всички и усмихнат,  и спокойна седмица   bouquet

# 568
 So Amazing,  newsm59 newsm38  bigdance2 happy bd

# 569
Sealover сега видях какво ти се е случило много съжалявам важното че малката бонбонка ще се оправи  за теб  силно гуш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт