Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ще вземете ли компютри в болницата?
Как мога да разбера дали бебето ми хълца?
Как се регистрира дете в общината и Социално подпомагане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ще вземете ли компютри в болницата?
Мненията относно носенето на компютри в болница варират. Някои майки смятат, че това е добра идея, особено ако има интернет за убиване на времето. Други се колебаят поради опасения за сигурността на устройствата си. Препоръчително е да се консултирате с болницата и да вземете предвид личните си предпочитания.
-
Как мога да разбера дали бебето ми хълца?
-
Как се регистрира дете в общината и Социално подпомагане?
-
Как се извършва цезарово сечение по време на раждане?
-
Как да кандидатствам за място в детска ясла?

но пък използвах ходенето до аптеката да си взема козметика за бебока, взех Мустела, искам да кажа, че съм много доволна от цените в Ремедиум, обаче колко са бавни на касите, някой ден ще умра, преди да успея да си платя, сега готвя, че стана късно, ММ като се прибере, ще се чуди какво да яде, аз нали съм много заета... та една манджа ме мързи да направя, вчера купих китайско, ама днес викам хайде да се направя на домакиня.

Нищо не обясних като хората.

с миналата бременност след взимането на 45 дневния болничен ме викаха на 2 седмици веднъж, с тази - всяка... като сравнение - с миналата до последно никакви проблеми (освен положителния HBsAg), с тази - седалищно, нисък Хб, таласемия, от днес - и увита двойно пъпна връв...
дребния вкъщи ли си е, рядко се случва да съм сама в WC