АПРИЛКИ 2013 - тема 21

• 30 301
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯)Да ви е жив и здрав рожденника!!!!
Камелия-аз със предното раждане-на 3-тия ден си бях в нас-родих в 17ч.-петък беше.Събота вече ставах,нееля бях ок и понеделник сутринта в нас-добре се чувствах-дано сега съм пак така.оххх нямам търпение да стане утре и да видя бебока Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 151
Не мога да ви изчета. Вчера не можех да вляза в бгмама, само ме прехвърляше в бгдама, явно някой беше хакнал сайта.
Не успявам да намеря памперси от 3-6кг на Памперс зелените, да не би да не ги правят вече? Или на всякъде са свършили и в Била и в Керфура.
Вчера и вода нямахме цял ден Crossing Arms
Синковеца пак се разболя, този месец само 1 седмица е бил на градина, края на февруари пак беше болен. Мисля да го спирам от градината, само плащаме, а той не ходи и боледува, че и мен разболява. Ще говоря с управителката, и ще ходи само покрай рожденният му ден, за да празнува. Искам и двамата да сме здрави около раждането, не ми се рискува. Майка ми ще идва на 10.04/ живот и здраве/ ще стои по план график до края на май, ще го извежда.
Утре трябва да сглобяват детската стая, дано всичко е ок, и няма произшествия. Остана ми и да запиша дребния в училище и план-графика е изпълнен.........о, и да изчистим по-основно апартамента. Надявам се куклата преди 15.04 да не се ражда.
При предишното секцио ме вдигнаха още 4 часа след раждането. Преместиха ме от реанимация в избраната стая, е с количка, но все пак, да станеш от едното легло, да седнеш в количката и после пак.........казаха ми, колкото по-рано стана, толкова по-бързо ще се възстановя.
Последните 2-3 нощи успявам да спя, което си е цяло чудо, наистина трябва да почерпя.

# 152
Аз днес добре се пошматках по магазините - купихме възглавница за кърмене, става и за бременни, сега съм я яхнала, харесах ваничка, ама ще я търся на др. място, там където я гледах имаха само 2 от тези и им намерих дефекти и на двете, купихме и контейнери за кърма, вече сме почти готови с пазара, трябва само крем за стягане след раждането да си купя.

# 153
Има ли будни?Тези киселини ще ме уморят!!!днес малката беше във вихъра си.От сутринта не е спряла да се бунтува!Взе ми и последните сили!На всичкото отгоре и цяла вечер нещо ми се одървя корема,мине не мине и така ме среже,но после премина!Даже се замислих дали това не са началото на родилните болки-направо истръпнах.Сега като мина съм малко по-спокойна.Надявам се малката бунтовничка да почака още 1-2 седмици,но....само мога да се надявам!Сега преглущам като мисирка,защото киселините изгорих всичко по пътя си,нищо,че смукам хапче против киселини,само временно ми помага вече и после се  връщат с нова сила....УЖАС!!! Sad

# 154
добър вечееррр на неспящитеее  Laughing
честита да ми е 35-та седмицааа, охх нямам никакво търпение вече да се гушкаме с бебккаааа  Hug Hug Party

# 155
честито! Laughing последните седмици ни се струват най-дълги.а аз нямам търпение да преброя пръстчетета,да целуна всеки милиметър от моята малка стафидка!!!хем нямам търпение,хем ми се иска да си изчака до термина,хем малко ме е страх....

# 156
За киселините - студено прясно мляко и още една възглавница, за да си на високо.

# 157
охх нетърпението надделява страха да ви кажа  Whistling поне за сега де, като дойде моментът едва ли ще мисля така  Grinning Grinning
и аз имам днес цял ден ужасни киселини, с нищо не мога да ги спра Crossing Arms

# 158
За киселините - студено прясно мляко и още една възглавница, за да си на високо.
ооооооооооо,пробвала съм абсолютно всичко,вече нищо не помага.Преди помагаше,но сега....НЕ!Чувала съм,че когато имаш толкова киселини,това означава,че бебето има много коса.Надявам се да е така,поне да е имало защо да ми е гадно... Rolling Eyes

# 159
охх нетърпението надделява страха да ви кажа  Whistling поне за сега де, като дойде моментът едва ли ще мисля така  Grinning Grinning
и аз имам днес цял ден ужасни киселини, с нищо не мога да ги спра Crossing Arms
напълно съм съгласна с теб!ние в сряда на 20.03 сме на преглед и ще се гледаме на ехо и вече нямам търпение да я зърна отново....Никога не съм мислела,че да си майка е такова изживяване,а като се появи на бял свят....незнам какво ще е!!!!

# 160
ние утре сме при др.Сигридов при който ходя частно, а в сряда съм при този който ще ме изражда, 6те записваме тоновете на бебка  Heart Eyes 

# 161
Да се присъединя и аз към неспящите.
 aisynkata, честита 35-а седмица.
Мен киселини не ме мъчат за сега, но гърлото ме боли много Sad Колкото по-малко остава все по тежко става Sad

# 162
ние записвахме тонове в четвъртък,та падна едно гонене по корема.....смях голям.Да наистина,колкото по-напред отиваме,толкова пои-тежко е!!!аз ако ви кажа колко съм качила и изобщо ако разберете колко тежа....съвсем няма да заспите!!!сестра ми казва,че щом съм толкова огромна,занчи и бебка е голяма,но аз не мисля така....всъщност май не ми се иска да е толкова голяма,че....кой ще я ражда... Embarassed

# 163
ооо аз съм над 90 кг вече сигурно  Blush   Grinning чак неща да се кача на кантара, преди 2 седмици бях 90  Blush  аз съм чувала че едрите жени не раждали едри деца, аз лично не вярвам де но все пак да кажа какво съм чувала  Peace

# 164
zonichka, аз не знам ти колко си, но аз съм вече 95 кг и се чувствам като син кит  Embarassed Но до колкото зная няма никаква зависимост между теглото качено от майката и теглото на бебето. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт