АПРИЛКИ 2013 - тема 21

• 30 301
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
ооо,дано да е така.аз съм.....100кг,а съм висока...1.58см...колкото висока,толкова широка  Sad
и тези последни седмици ми се струват тоооолкова дълги и тежки,докато стана,докато се измия....мъкаааа

# 166
Ох и аз съм от неспящите отново... но след малко влизам в банята и ще се отправям към леглото с танцова стъпка и филм. Да се оплача, нещо пак ме мъчат гъбички... кво ще правя не знам и то сега точно на края. Sad Почвам да слагам някви глобули от тая вечер и да се мажа с някво кремче... дано помогне малко, че денят наближава, а не знам дали това може да се окаже проблем.  Thinking Хайде лека и сладки! Wink

# 167
Момичета, вие ме успокоихте, аз си мислех, че само аз съм качила толкова много и се депресирах. Дано ги свалим лесно след като родим, въпреки че аз дори и да ги сваля вече съм толкова нацепена от стрии по корема, че ме е срам да се съблека пред лекаря Sad
Нели, лека нощ и дано бързо се справиш с ужасните гъбички.  Hug

# 168
и аз цялата съм нацепена, ама от кво да ме е срам, излязоха си как да ги спра като нищо не помага   #2gunfire

# 169
ама,ти не си ли се мазала до сега с кремче проти стрии?аз се цепнах (то няка как да не се цепнеш след 20кг отгоре),но само по бедрата отстрани и то не повече от половин педя,но са розовки и четох,че след раждането да продължа да се мажа и ще изчезнат.но на корема нямам и една стрия.да чукна на дърво,де....ама това е след много упорито и редовно мазане.Сестра ми изобщо не се маза от мързел и ако ви кажа на какво прилича корема и сега....и това ме мотивира аз да се мажа. Rolling Eyes

# 170
Колкото и с каквото да се мажем когато кожата ни не е толкова еластична няма спасение  Sad Но важното е с малките ни сладури всичко да е наред, другото ще го преживеем  Hug

# 171
Мазах се с няколко вида кремове по 2-3 пъти на ден, но нищо не помага Sad

# 172
и аз се мазах но няма спасение.
и аз с това се успокоявам, бебчетата да са добре пък, другото ще се преживее  Peace

# 173
ами то наистина в крайна сметка е така!!!ох,всичко ми ври отвътре....дали за се пробвам да си легна...?но киселините тогава ще се засилят....ох,както казах и ма ММ не си представях така бременността!!!До 5-я месец се скъсвах да повръщам,беше ми постоянно лошо,нищо  не можех да хапна,от всичко ми се гадеше и въпреки всичко качвах по 2кг всеки месец.След това спрях да повръщам,но каквото и да хапна е в тоалетната...ама от друга дупка.Киселините са постоянно явление,а сега и малката е слязла толкова ниско,че яйчниците ми са играчки в нейните малки ръчички....тежко ми е,сякаш съм глътнала цял слон..............но както са казали старите хора:"Не се става лесно майка!"

# 174
За жалост не се става лесно майка. Въпреки, че има жени, които карат много леко бременността, но всичко си е индивидуално. Аз също до 5-я месец само пазех тоалетната, после започнах да наддавам по 5 кг на месец  Cry Киселините май ми изиграха тази шега, защото се опивам да ги потушавам със всякакви храни Cry и все нещо тъпча  newsm55. Хич не си представях, че ще е така.  newsm78

# 175
Момичета, при мен се получи много неприятна настинка, устата ми е пълна с афти, гърлото адски ме боли, направила със сериозна ангина и от утре, ако няма подобрения съм на антибиотик, но като гледам нещата как стоят нямам търпение да стане утре и да си го купя. Пазете се мамчета, това чудо е отвратително!!!

# 176
абсолютно!аз не ям почти нищо с изключение на изобилието от плодове.хапвам по 1,мах 2 на ден....просто не ми се яде и хапвам колкото една мишка.няма смисъл да се тъпча,като после отивам в тоалетната... Sad и въпреки всичко....10кг,а ако имах апетит?какво ли щеше да е?ММ все ми вика;"Кажи,бе жена,какво ти се яде?кажи,веднага отивам",а аз:"не,нищо" и така вече 8месеца.Той казва,че направо не може да повярва,че като отиде в магазина си купува повече неща за него,отколкото за мен,дори се чувства виновен,милият!  Heart Eyes

# 177
Момичета, при мен се получи много неприятна настинка, устата ми е пълна с афти, гърлото адски ме боли, направила със сериозна ангина и от утре, ако няма подобрения съм на антибиотик, но като гледам нещата как стоят нямам търпение да стане утре и да си го купя. Пазете се мамчета, това чудо е отвратително!!!
аз миналата седмица бях с температура,запушен нос и зверска кашлица.Ткака силно кашлях,че корема ме болеше.Изпих 2 опаковки парацетамол,витамин С,2кг лимони,забърках мед,сода и ванилия за гърлото и за 2 дни ме отпусна....след това остана само хремата,но тя така или иначе не минава за 2 дни.но наистина трябва да се пазим.
vitaivan,ако искаш опитаи с комбинацията с меда,много отпуска и загрява.

# 178
vitaivan  Hug и бързо оздравяване. Аз също съм настинала и съветвам всички да се пазят много, че е ужасно.
 zonichka, още мъничко остана и после дори няма да си спомняш за неприятните усещания (поне така казват раждали жени  smile3503)

# 179
zonichka, може ли малко повече инфо за лека ти при гърлобол, че мен 2-ри ден ме мъчи зверски

Общи условия

Активация на акаунт