АПРИЛКИ 2013 - тема 21

• 30 305
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • София
А, я кажете откъде се купуват тези грозотии - гащите за еднократна употреба?

Аз тук в София ще си ги купя от Аптека Ремедиум...другаде незнам къде мога да ги намеря. А от там една приятелка си купи сега като ражда ( януари ). Та предполагам по аптеките ги има.

За килограмите съм - 64 кг. ( започнах от 53 кг. )..... hahaha hahaha hahaha hahaha ама сега мъжо ми вика, че няма да успея да си върна стартовите килограмите. hahaha hahaha ще си остана така  hahaha hahaha hahaha и ме майтапи, че като се налага да ставам от леглото или от където и да било в нас....ще трябва да ми инсталира лебедка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 241
Аз от Вис Виталис ги взех еднократните гащи. Попаднах някъде и онлайн, ама не помня вече Blush

# 242
Почти във всяка аптека ги има.Друг е въпроса какъв номер ти трябва.Аз понеже съм доста наедряла,а в аптеките имаше само до размер L,та затова се отказах,приготвила съм си мои.А и за 4 броя да дам 8-10лв....нещо не ми се нрави  newsm78
Аз съм готова с абсолютно всичко,само утре ще ходя да си избера някакви памперси и готово.Сега си почивам на 100% и чакам малката стафидка да се покаже. Wink

# 243
Здравейте мами, най-накрая и аз да имам време да се присъединя към вас Simple Smile. Нова съм във форума,  термина ми е на 26.04. и чакам момченце. Това ми е втора бременност, като първото ми детенце пак е момченце Simple Smile.
Тъй като от миналата седмица вече съм в 45 дневния болничен и съм си вкъщи ще имам повече време  да се включвам във форума, иначе не съм спирала да ви чета Simple Smile

Здравей maleksieva Simple Smile и аз съм като теб...само дето термина ми е за 25.04 Simple Smile

# 244
Чета чета и се поуспокоих. От два дни и на мен ми прималява. По точно ми се замайва главата и почва да ми се повръща много леко, даже си мислех да не се разболявам. Сега като гледам всички между 34 и 37 се чувстват така и все повече се засилва.

Като гледам и направо се депресирам - всички сте изпрали, оправили ... ние още правим ремонт - има за слагане ламинат, баня за правени и т.н.... за перални изобщо да не говорим  ooooh! ако не родя преди да се преместим пък на  Laughing

# 245
Mомичета мерси за съветите Simple Smile Както казвате zonichka и Jos,щом няма гадини и док не е притеснен и аз няма да се тормозя Wink
Добре дошла на овата мама и леко добременеене Wink
Моето кръвно е 100/60,а преди месец два беше 110/70.
prada_87,радвам се че всичко вече е ок и сте си вкъщи.Ще стискам палци да устискаме всички Wink
vvavv ,то инат като мен ще бъде Mr. Green ама си представям комбинацията ни,аз теле тя овне hahaha
Стрии за сега да чукна на дърво на пупата нямам,ама на другите места да Simple Smile
Ох,за клизмите
Скрит текст:
или изпразване на тазовите депа Joy Joy Joy Joy-така пише в сайта на Тина Киркова в програмата за родилки,където е обяснено какво те правят
,при мен има,а иначе знам за рициново масло,че причиства много добре,но не съм чувала някоя мама доброволно да го е пила  Laughing
emetoem,да при др. Диков ще съм Wink В сряда съм на преглед при него и да обсъдим раждането.
Еднократни гащи и аз си взех от Вис Виталис.
На мен същ ми се случва да ми прилошее и догади,явно нещо с кръвното,че онзи ден и свят ми се виеше сутрин.
Скрит текст:
Ох одеве изядох един кренвирш с питка и сега май киселини ми излязаха,а до сега общо 3-4 пъти ми се е случвало ooooh!

# 246
Дребен не се притеснявай.Важното е да си спокойна,е можеше и да не чакате до последният момент,но аз съм сигурна,че близките ти няма да те оставят,дори и да родиш,ще ти помагат на 100%!дано всичко да е наред!!!Стискам палци! newsm17

# 247
Еднократни гащи имаше в ДМ - около 5 лв. за 5 или 4 бройки, не помня, не съм купила още. Купих днес от аптеката някакви превръзки за родилки - евтини 1,20 лв. за 20 броя - не ми искат в болницата, но ще взема да ми се намират, и после за вкъщи.
Питах в аптеката за еднократно бельо, но казаха, че нямат.

# 248
Мечо рициново масло дават след като си родила.Една приятелка ми каза онзи ден и ме предупреди да внимавам колко лъжици ще изпия,че да не стане беля.... #Crazy

# 249
zonichka и мен същото ме предупредиха hahaha Имало  страшен ефект,та малко ми казаха

# 250
Здравейте мами, най-накрая и аз да имам време да се присъединя към вас Simple Smile. Нова съм във форума,  термина ми е на 26.04. и чакам момченце. Това ми е втора бременност, като първото ми детенце пак е момченце Simple Smile.
Тъй като от миналата седмица вече съм в 45 дневния болничен и съм си вкъщи ще имам повече време  да се включвам във форума, иначе не съм спирала да ви чета Simple Smile

Здравей maleksieva Simple Smile и аз съм като теб...само дето термина ми е за 25.04 Simple Smile

Здравей Simple Smile, 25.04. е много хубава дата Simple Smile, аз съм родена тогава Simple Smile, а по-голямото ми момченце е родено на 04.04. Така че аз съм в очакване кой ден от месеца ще си избере "младежа" в корема Simple Smile. Все си мисля обаче, че няма да се класира за телец, ами пак овен ще бъде Simple Smile

# 251
Аз еднократни гащи за болницата си взех от кварталното ни магазинче за бебешки работи Simple Smile цената беще около 4 и нещо за 5 броя, имаше и на различни марки , разликата беше стотинки, не помня какви взех точно , отдавна са ми в чантичката за болницата. Превръзки съм си взела каквито си ползвам по принцип на Always, ако не ми свършат работа ще поискам да ми донесат други.
За кръвното аз принципно съм с ниско кръвно 90/60 сега от известно време е 100/60.

# 252
prada,
не може да не правят клизма, т.к. с пълно дебело черво няма как да родиш нормално.
я пак питай!
jos, тъй като четох доста за раждането в чужди източници, то всъщност клизмата почти навсякъде е отречена преди 10-20 години още... Така че явно може по света да се ражда и без нея. Simple Smile Сега дали в България можем, защото при нас винаги всичко е специфично и обратно на останалите държави, не знам.

Иначе дават, че в повечето случаи при започване на раждането, организмът сам се чисти, ако има нужда - чрез повръщане и диария. Не звучи много приятно, де, но природата си знае работата все пак.

# 253
Мами-дайте идея за нещо имуностимулиращо,че мъжа ми и сина ми са пипнали някакъв вирус и ми се ще да се размина...пият тамифлу и двамата ама...ми е трудно да си огранича контактите с тях,особено с детето....

# 254
Ако става въпрос за теб,не се сещам нищо по-добро от фреш от лимон и грейпфрут,или ако можеш да ядеш лимона така и това става.Важното е да си набавяш повече витамини,те ще те предпазят....

Общи условия

Активация на акаунт