АПРИЛКИ 2013 - тема 21

• 30 305
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Отчет от днешния преглед Simple Smile Всичко е наред с бебка, добре се храни, води, плацента в норма, плацентата 2-ра степен на зрялост.
Вече сме 2800, в 35 седмица Simple Smile И се е обърнала с главичката надолу вече, доки каза, че ще си родя нормално Simple Smile ОХХ вече нямам никакво търпение ♥ И таткото почти го убедих да влезе с мен при раждането Simple Smile

# 256
За защита от вируси препоръчвам джинджифил, на чай или просто парченце в устата и да дъвчиш. Не е много приятно, но помага.
За клизмата, тук не се прави отдавна. Аз попитах един път и те КЛИЗМА???  Shocked Shocked Shocked

# 257
aisynkata много се радвам,че всичко е наред с малката,даже доста сте едрички.Ние сме в сряда на преглед.Защо караш таткото да влиза с теб?Това може да му нанесе доста поражения на психиката,а и мисля че мястото на таткото е навън да чака нетърпеливо и в очакване двете най-важни същества в неговия живот да са добре.Пак си помисли,още повече,че съм чувала,че ако стреса е пркалено голям за мъжа,може да го накара да се отврати....Незнам,ти си преценяваш,но това е място само за жената според мен.Но всеки си има мнение! newsm78

# 258
Не мисля, той просто ще ми държи ръката и ще ми е много по спокойно когато той е до мен и посрещнем заедно първите мигове на малката принцеса, но все пак не съм в никакъв случай го карала насила, той също се двуумеше но се съгласи  Rolling Eyes

# 259
Аз като казах на моя мъж да е с мен докато раждам и той ми каза: Какво искаш да припадна ли? Хихи а и от майка ми съм чувала,че това не било преживяване за мъже...но всеки както си прецени.Не знам за вас но на мен с всеки изминал ден ми става все по тежко....а имам още  2 седмици то термина.Нямам търпение да гушна малката принцеска

# 260
aisynkata много се радвам,че всичко е наред с малката,даже доста сте едрички.Ние сме в сряда на преглед.Защо караш таткото да влиза с теб?Това може да му нанесе доста поражения на психиката,а и мисля че мястото на таткото е навън да чака нетърпеливо и в очакване двете най-важни същества в неговия живот да са добре.Пак си помисли,още повече,че съм чувала,че ако стреса е пркалено голям за мъжа,може да го накара да се отврати....Незнам,ти си преценяваш,но това е място само за жената според мен.Но всеки си има мнение! newsm78
zornichka, колко бащи познаваш, които са присъствали на раждането?

От моята компания има двама - не са с психични поражения, страшно близки са с майката (определено не са отвратени) и окуражиха половинката като им казахме, че сме решили да присъства.

Не казвам, че няма случаи като тези, за които говориш, но мисля, че те са изключение. Нека denise каже как се приема присъствието на бащата в Холандия. И хората там масово имат поне по две деца, така че явно не са се отвратили Simple Smile

В крайна сметка, важното е двамата да искат това.

Не мисля, той просто ще ми държи ръката и ще ми е много по спокойно когато той е до мен и посрещнем заедно първите мигове на малката принцеса, но все пак не съм в никакъв случай го карала насила, той също се двуумеше но се съгласи  Rolling Eyes
Според мен, щом и двамата искате, нека да влезе с теб. Ако видите, че той или ти не се чувствате комфортно, винаги може да излезе.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 21:03 от ada_smiles

# 261
На мен чак днес доста ми натежа, а чак в петък ми се пада да не се разкарвам никъде и да си седя вкъщи.  Confused Не знам как ще се мъкна тия 3 дни. И другата седмица спирам да ходя на лекции, стига съм се правила на учена.

# 262
jos, някой беше дал някакви модели, мислех, че си ти, но явно съм се объркала. аз си търся модел на пеленка на 2 куки, че все на 1 си харесвам, а не го умея този занаят...

денис, като не клизма, свещички ли предлагат при вас?

мечо, то от овен до телец разликата е мнооого голяма, нищо че са все рогати Simple Smile

еднократни гащи и аз мислех да взимам, но се отказах. намерих едно магазинче с евтини памучни - около 2.50-3.00 лв и си взех 7 чифта. с тях мисля да съм. ако много се оцвакам, изхвърлям и готово.

# 263
Мами-дайте идея за нещо имуностимулиращо,че мъжа ми и сина ми са пипнали някакъв вирус и ми се ще да се размина...пият тамифлу и двамата ама...ми е трудно да си огранича контактите с тях,особено с детето....

Пробвай с Оксилококцинум и вит.С в голямо количество. Дано помогне!

За присъствието на мъжа в родилната зала - това просто няма как да си го причиня...Предпочитам да се мобилизирам и да разчитам само на лекарския екип до мен в този момент, защото наличието на близък човек само ще ме разглези и излишно разчувства, а това изобщо няма как да ми помогне. 

За клизмата и аз смятам, че това е много сбъркано в нашата система. В САЩ, например, раждащите си хапват и пийват каквото си искат по време на род.процес и са самото спокойствие, а ние тук  ooooh! скачат ти по корема, викат ти, дори и си позволяват понякога и доста грубички забележки  #Crazy

# 264
Здравейте майчета. Нуждая се от съвет. Случайно някой да е използвал натуралните продукти от масло от ему на марката  Emu Oil Well. Продават я в Англия и наскоро мои познати от там ми казаха, че е доста ползван продукт и имал ефект. След като се поразтърсих видях, че вече го продават и в България.
Заинтригува ме маслото от ему в комбинация с Шипково масло, защото пише, че съдържа натурален Третиноин.

Моля, ако някой го е ползвал, да пише. baby_neutral Мисля да го пробвам.   newsm78

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 11:51 от AnMary

# 265
ada_smiles не познавам такива,които са с психични прооблеми или обременени,но всъщност не познавам бащи,които са присъствали на раждането.Просто изказах своето мнение и споделих това което съм чела или чула.Все пак всеки има право на мнение,нали така.
Право си е на всяка мама да си избере най-удачният за нея начин да роди.Аз смятам,че това мен лично повече ще ме разстрои и няма да се стегна така,както,ако съм сама.Това е просто. Rolling Eyes

# 266
Аз смятам, че клизмата въобще не е лошо нещо.
Йогите не случайно си я правят.

Тез еднократни гащи изглеждат ужасно, почти найлонови да ми спарват задника.  Laughing за същите пари копувам 3 чифта памучни.  Peace Въпрос на избор де.

Днес изгладих всичко. Една довършителна пералня ми остава, но не е спешна. трябва и чехли да си купя за болницата.
Имам чувството, че мъжо хич не ме слуша като му обеснявам разни неща, кое къде съм прибрала, подредила и прочие. трябва да знае, че всичко се случва все пак.  Wink
Лека нощ от мен, че ще ставам в 7без 15 за лекции.  #Crazy

# 267
Пф, тази нощ пак хич не мога да спя Sad вече нямам търпение да родя, за да зная поне защо не спя

# 268
Хоп-троп и аз тука от 4ч съм будна.Снощи бяхме на гости,пийнах чаша бяло винце-викам си ще се спи,ама не Mr. Green LaughingСега ще легна да погледам тв-дано дремна до 7 ч и ставам.

# 269
И аз съм на линия от 3ч.  Confused
Сега ще се помъча да поспя още малко.

Общи условия

Активация на акаунт