АПРИЛКИ 2013 - тема 21

• 30 304
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро на всички...какъв беше този вятър цяла нощ вилня и на два пъти се стрясках от някакви безобразни шумове!? Дано да вземе да се кротне вече.

Аз снощи имах много контракции, но нощес спах добре, като изключа буденето от силния вятър и едно ставане до 00.

Преди час като се събудих бебока правеше сутрешната си гимнастика и в момента вече кротува.

Имаме си ново бебче  Simple Smile
emetoem-Dnes se rodi nashiqt sin Angel 2800gr. 46cm. Nie sme dobre, blagodarq na ekipa na bolnica nadejda.
Да е живо и здраво и да радва мама и тате   bouquet

Честито. Живи и здрави да са и много радост да им носи   bouquet

Приятен петък ви желая Simple Smile

# 451
добро утро, момичета

честито ни бебче АНГЕЛ Hug здраве и щастие, и за него, и семейството, браво на майчето!

хубави новини от прегледите, да са здрави бебоците и все хубави новини да има от наближаващите термини   bouquet

за ваничка и къпане - не бих давала съвети,на който както му е удобно, при нас - докато може на ръка да се държи бебо, 1ия месец, ние я къпехме под мивката в банята, само стаята се затопляше, само с вода я купехме първите 2-3 седмици, после във ваничка като се придържа  главичката, естествено и докато падне пъпа е по-удобно над течаща вода, дали над мивката или 2ма, един над ваничка да полива, както искате, във ваничката капвах 1-2 капки душ-гел и после си имах разредена вода за поливане като я изкарам от ваничката. това за началото, като започне да се поизправя вече е друго. в началото във ваничката отдолу слагах хавлиена кърпа да не се хлъзга. ваничката сме я слагали и в стаята, не където ще спи на стол обикновен, или в банята пак на стол да не се навеждам, стойки не сме взимали. като проходи - под душа или във ваничката правят потоп с баща си в банята Simple Smile

най-сетне се реших да пиша, че нито съм спала тия нощи, гадно е това, което ще споделя по-натам, моля да не го четете, но ще ми олекне като споделя и тук, иначе няма как да продължа да пиша в темичката,
Скрит текст:
много тежко ми е, трагедия внезапно сполетя моето семейство, замина си майка ми, така внезапно ни остави, онзи ден я погребахме, все едно досега сме си говорили с нея и още ще си говорим, все едно ще взема телефона и сега ще й се обадя, ще ида да я видя, в един квартал сме. гледаме с брат ми сега да ангажираме баща ни, защото те много се обичаха и тачеха, поне не е била сама в последния си дъх, той е бил до нея, за минутки, за секунди си е отишла... много ми е тежко, момичета, но знам, че заради всички други трябва да се държа. не мога да я забравя, все едно е там, в дома си, всичко е както е готвила преди малко, както са хапнали халвичка с баща ми.... на малките не сме казвали нищо, но Милица за пръв път не е спала на градинката в деня на погребението, всичко усеща. може би по-натам ще й покажем една звездичка горе. за 10 мин отидохме с брат ми, линейката беше там, екипът, но дотук е било. благодаря, че го прочетохте, съжалявам, но някак не можех да крия и пиша. сега ми олеква. добре, че са приятелките ми, кумата, семейството ми сега до мен.

от днес излизам 45 дневния болничен... закарахме с ММ малката на градинка.
имах дрешки за гладене тия дни, нито съм гладила, нито нищо. ще поизчакам да мине 3ти ден, и ще гладя. сега мисля да стерилизирам авентските шишета и помпа сега като отворих кутията видях много резервни джаджи за помпата и шишетата, директно ги сменям и ще са нови. не знам дали сега ги предлагат така. видях промоция в айко, ама не съм ходила.

само да спомена, че като сме емоционално разстроени, разплакани, всичко се отразява на бебо. точно така ходих на запис на тонове на бебо, да видя как сме, и се вдигнаха в началото до 189.. и викам на док, докторе, светна една червена лампа... после се успокоих и си бяха нормалните, стана запис, мисълта ми е - да бъдем позитивни и да мислим позитивно, това е важно и за бебо!

# 452
Аз щях да заспя на тоя запис на тонове. Никакви притеснения не съм имала, така си полегнах и  Whistling
Идеални му бяха тоновете, а на мен никакви контракции не ми видяха.

# 453
браво, аз и заради контракции отидох да видя дали нямам, че с миналата хич не съм ги и усещала, но слава Богу, нямаше. та и това беше добре.
ти по гръб ли лежиш/
док каза, че е важно, ако записът е по гръб да не са ниски тоновете.
първия път лежах наляво, сега бях по гръб. не знам защо така се нагласих...

# 454
По гръб ме поставиха, аз за пръв път ходих и не знаех въобще как става. 140-150 бяха тоновете, 150 така като се въртеше, аз чувах, че е по-различен звук като се върти. Не знам дали е ниско, ама тя никак не се притесни  Simple Smile

# 455
Имаме си ново бебче  Simple Smile
emetoem-Dnes se rodi nashiqt sin Angel 2800gr. 46cm. Nie sme dobre, blagodarq na ekipa na bolnica nadejda.
Да е живо и здраво и да радва мама и тате   bouquet
Честито за новото бебче,да е живо и здраво и да радва мама и тате много smile3525 smile3525 smile3525

# 456
Здравейте момичета.И честити ни нови бебчета.
jos ,миличка искрено съжалявам за загубата ви.Усетих скръбта ти в написаните думи и много се разчувствах.Прегръщам те силно и бъди силна,колкото и невъзможно да е.
Аз на тонове съм другата седмица в понеделник.Първо ме слагат по гръб,а после на ляво или на дясно.Сега от вечерта се появиха силни и тъпи болки в кръста,а от там и малки в корема ниско долу.Та ще видим какво ще стане.
Не виждам какво общо има секса с прегледа.То не боли самото вкарване на пръста,ами опипването на шиката и таза.Док ме предупреди още преди да сме почнали,а той е внимателен.С този преглед проверяват мястото и ъгъла на главичката,таза,шийката и дали има разкритие.Казват,че обикновенно само 1 път боляло Wink На мен за сега само 1 път ми е правен,онзи ден.

# 457
Добро утро, мами,

jos, съжалявам за това, което се е случило, много ми стана мъчно - сега трябва да си силна заради бебето, твоето здраве, както и заради голямото ти детенце (те всичко усещат милите). Знам, че ще ти е много трудно, но се опитай да мислиш положително и да не се притесняваш. Всичко ще бъде наред, пък и ние сме тук да те подкрепяме и утешаваме  Hug Hug Hug 

# 458
Честито ново бебече   bouquet здраве, щастие, късмет и много да радва родителите си  smile3525 smile3525 smile3525
Jos,  силно те прегръщам, моите съболезнования за тежката ти загуба  Cry Бъди много силна заради бебчо.

# 459
Честито ново бебенце в темата, много здраве и щастие в цялото семейство!

jos Миличка искрено съжалявам! Hug от загуба на родител боли цял живот.

Аз съм в къщи с една шепа лекарства за да издържа до 03.04, живи и здрави.

В болницата се застраховаха и ми биха кортико стероидни инжекции за разгъване на белите дробове на близнаците. Надявам са да издържа още една седмица.

# 460
Честито ново бебенце в темата, много здраве и щастие в цялото семейство!

jos Миличка искрено съжалявам! Hug от загуба на родител боли цял живот.

Аз съм в къщи с една шепа лекарства за да издържа до 03.04, живи и здрави.

В болницата се застраховаха и ми биха кортико стероидни инжекции за разгъване на белите дробове на близнаците. Надявам са да издържа още една седмица.
ще издържиш миличка Hug Hug Hug

# 461
Честито бебе на emetoem! Да е живо и здраво, на нея бързо възстановяване!   bouquet

jos, искрени съболезнования! Преживях подобно нещо (загубих баща си) с предната бременност и напълно разбирам какво ти е Cry Браво, че успяваш да се държиш, на мен ми беше непосилно..

# 462
  • Варна
jos  Hug Много съжалявам, бъди силна и се радвай колкото можеш повече на новия живот, който скоро ще ангажира дните и нощите ти и ще направи болката по-поносима.

Честито и за новото бебче!

newsm78 Май само аз не съм била на тонове още? Днес съм на мерки и теглилки при акушерката и ще питам защо така. И също ще питам дали ММ да не си пусне една стерилна урина заради моите е-коли, че ние не сме се ограничавали в  luvbed, а не се знае от кога ги имам.
Дали може да е станало нещо на бебчо  Sad, не мисля, че в началото са ми пускали микробиология, може да съм забременяла с тях ooooh!

# 463
  • София
jos - Много съжалявам за загубата ти. Само мога да си представя какво ти е. Бъди силна заради бебето, себе си и близките си. Те имат нужда от теб и да видят, че си силна за да могат и те да черпят от твоята сила.

Вчера мина и нашият преглед. Малката е Ок - всичко е наред. Докито ме видя и за разкритие - беше ми малко спечено, тъй като до сега не ме е гледал от долу  Embarassed Embarassed Embarassed но всичко беше добре. Шийката е Ок. Разкритие - 0. Контракции - нерегулярни. За сега няма да раждам.
Надявам се до 08.04 да изкарам когато докито се връща от отпуска и живот и здраве той да изражда малката. Иначе обсъдихме варианта ако стане нещо при кой негов колега да раждам. Другата седмица като се видим ще ми каже дали колегата му ще може да ме поеме евентуално при тръгнало раждане......
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed да удържа и да се появи малката когато и е термина или поне на 9.04 когато доктора ще е на работа.
Но наистина за сега и аз не виждам да има някаква промяна. Седи си все още високо и си ме рита силно в ребрата. Контракциите са леки и почти не ги усещам...само тези които са ми отпред в яйчниците тях си ги усещам и то не често.

# 464
jos моите съболезнования Weary В такъв момент каквото и да ти кажа няма да утеши болката ти и предполагам колко ти е тежко,но ти пожелавам с цялото си сърце едно живо и здраво бебенце,което да внесе в дома ви само радост и щастие   love001

Общи условия

Активация на акаунт