АПРИЛКИ 2013 - тема 21

• 29 788
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и от мен.Цяла нощ не можах да спя,мятах се корема ме болеше цялата нощ,направо щях да полудея.Заспала съм чак в 7.30ч,та до 10.30ч....и малко се поосвежих.От време на време корема така ми се стегне и едно такова странно чувство.....незнам,може и да си втълпявам.Странното е,че от 2 дни като ставам сутрин много ми се гади,особено тази сутрин.Това ме притеснява,но дано не е нещо ненормално.На някой случвало ли се е?
lastname желая ти бързо и безболезнено раждане и скоро да си гушкаш бебчето!
Момичета,аз и  друго да попитам.Тези,на които бяха изписани глобулки за бактериите "Полигинакс"....или нещо такова,та вие как се чувствате като си ги слагате?Аз се чувствам доста некомфортно.Бельото ми е доста мокро,като стана и изтича една такава жълта слуз....отвратително е.Разбирам,че е от самите глобулки,но е неприятно.започнах да си слагам ежедневни превръзки,но имам чувството,сякаш не съм си направила сутрешният тоалет... Sad
При вас така ли е?

# 571
Знам, че беше обсъждано, но понеже не мога да се сетя пак ще попитам: Спалните комплектчета на какви градуси ги перете ?

# 572
zonichka: И при мен е така,спокйно! нормално аз от средата на бремеността съм с ежедневвна превръзка.Неприятно е но така се прочиства  Sick  Simple Smile

# 573
Полижинакса и на мен го бяха изписали преди да забременея..имах възпаление на яйчника но по никакъв начин не ми помогна...и наистина е много неприятно като си го сложиш...До колкото гаденето било нормално водело се,че е симптом за предстоящо раждане...както и разтройство,увеличения секрет,болките в кръста,загубата на тегло и понижаването на апетита...Ех какво щяхме да правим ако не беше този интернет да се образоваме Laughing Laughing

# 574
Здаравейте момичета,как сте.
Ластнейм,стискам палци всичко да мине като по вода и мед.
А ако може да ви попитам,тапата може ли да не позная,че е паднала Blush EmbarassedВ смисъл,че от днес имам някакво изтичане на течност бистра,но и леко кремава(бледо жълто).Не е слузеста или кървава.Аз предполагам,че си е течение,но да попитам все пак Blush
А бебка като шава ниско долу,понаболва,а кръста почти не спира да боли.Само от време на време и корема newsm78 Утре съм на тонове,да видим как е мишката.

# 575
Тапа ми е падала 2 пъти и е като гъст сопол с леки нишки кръв, като оставаше по тоалетната хартия при забърсване. Преди да ми падне воднистото течение е много засилено. Контракциите не са само болки ниско долу и кръста боли.

# 576
Мечо Simple Smile утре им кажи за твоите болежки, предполагам, че и за разкритие ще те проверят.
болките в кръста 3-4 дни преди момента, са знак, че наближава вече  Peace
родилните контракции започват от кръста отзад и се спускат напред и надолу към корема, като вече се усилват и стават регулярни и по-продължителни.
kkramela, аз на 30 и 40 прах нещата. зависи от пералнята и програмата.

lastname, и за другите  Hug

# 577
А, брех, и мен ме боли кръст, ама си мислех, че е защото усещам вече да тежи.
Ще видим сега в четвъртък какво ще каже докторката.

# 578
Стискам палци на lastname да мине леко и бързо.
За прането и аз изпрах всичко на 30 и 40 градуса на кратки програми, но пускам и допълнително изплакване.
Аз въпреки престоя в болницата преди 2 седмици, след което пия магнерот 3х2, но от няколко дни стягащите контракции се завърнаха с пълна сила.Снощи за 4-5 часа ме стяга поне 5 пъти,днес пак така...утре съм на консултация,в четвъртък при доктора за раждането...какво ли е положението се чудя  Shocked

# 579
а мен като ме почнат контракциите, продължават без пауза 2-3 часа , че вече са и болезнени

# 580
И при мен доста зачестиха подготвителните контракции, като все по-често когато ми се втвърдява коремчето ме и боли при допир newsm78 вече започвам да се  тревожа за раждането Shocked

# 581
Честито за всички нови бебчета! Леко и безпроблемно раждане на започналите!
jos, искрено съжалявам за загубата ти.
Ние в петък ходихме спешно до доктора. Имах кръв на превръзката, но като погледнахме с мъжа ми, се оказа, че е външно. За всеки случай отидохме и докторът каза, че са капиляри, които са се  появили сега, по време на бременността и единия е прокървил. За всеки случай ме прегледа, но каза, че всичко е наред. Пак ми предписа глобули, тъй като отново имам сърбеж.
Но това кървене продължава и не знам как и дали ще спре. Те са капки де, но все пак.
Каза, че на прегледа на 1 април ще записва тонове.
Отивам да мия банята.

# 582
Ео, ако те боли кръстът като си ходила километър-два, нормал, но ако е ей така докато си лежиш и те присвива, докато си седиш и похапваш сладко-сладко, а преди това не си мила прозорци, е това вече може да са болки като за броени дни преди раждането.
много е индивидуално всичко.

Мечо Simple Smile няма как да сбъркаш тапата, поглеждай за всеки случай след като ходиш до тоалетна.
при мен тапата беше малко слузесто бледо-розово-прозрачно нещо си колкото 1с.л. и то на гащите след като ходих до тоалетната няколко минути, просто усетих го.
а с това течение сега може би организмът ти се изчиства колкото му трябва.

the_witch, гледай за други симптоми.
Neve, кога си на преглед, проверяваха ли те за разкритие?

felicita, стискам палци всичко да е наред и при теб  Hug

п.п. само да знаете, че нямам сила да напиша новата тема, да изглежда така, както бих желала.
ако няма тема в профила на АПРИЛ2013 в съобщенията, моля някой да пусне продължение на тази  Peace

# 583
може би вече е обсъждано, за което се извинявам, но каква козметика сте купили или мислите да купите за бебоците? от какво сте доволни и какви неща сте купили - крем против подсичане, шампоан, друго...?  newsm78
аз още не мога да избера...

# 584
и аз още не съм купила козметика и незнам на какво да се спра  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт