АПРИЛКИ 2013 - тема 21

• 29 753
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
имаме си вече две нови бебета  Laughing

arwen33-Имаме си малко момиченце - 2900гр, 50см, от 9 часа сутринта я чакаме да се роди, оказа се, че се е заклещила и в 8 вечерта направиха секцио.

kotarache_87 -бебе Габриела - 3,150 кг., 47 см секцио днес 26.03

# 691
раждането ще е нормално, но предизвикано, ако беби не тръгне до тогава, така че няма как да избера час  newsm78
Моят мъж , например въобще не харесва 13, като дата.
Това с повтарящите се цифри, като подход за избор на дата е хм newsm78 " меко казано " глупост.
31=4, като се опрости, това е кармично число, не бих го избрала доброволно
 също, ако  имам избор не бих предпочела 30. Да, 3 е хубаво число, но 30 е друга бира.
3 е хубаво число, но във Вселената трябва да има равновесие и всяко акцентиране върху определена цифра носи натоварване, което за сметка на липсата на друга цифра, т.е. ще липсват други качества.
Събота е ден на мъртвите, и ако раждането не е ест. т.е.  не е избрано от самата душа на детето, не е желателно да е избор на майката.

Aни, а какво мислиш за 29.03.2013. Не, че имам избор вече, просто това беше единствената свободна дата за интервала, когато трябва да направим секциото.

# 692
  • София
Здравейтеееееееее,

Бяхме на тонове - всичко е ОК. Живот и здраве другата седмица пак и тогава моята АГ ще ме погледне на ехото и ако има нужда пак ще ме погледне за разкритие. За сега всичко е спокойно и няма признаци, но както тя каза нищо не се знае.
Имам си подготвителни контракции, но аз не ги усещам за момента.

Имаме си нови бебета:

На мама arwen33 - от снощи и от днес на kotarache_87 - да са им живи и здрави и скоро да са си вкъщи.

# 693
josмисля, че така както казваш, но и лекарствата си казват думата. Офф не остана. Благодаря ти!  bouquet

# 694
kamito24, представям си колко се вълнуваш  Heart Eyes Да са ти живи и здрави!!!

г-жа Анна, 01.04 е сантиментална дата за мен  Simple Smile Всичко ще е наред!

И аз не мога да дишам добре и няма място, което да не ме боли вече  Mr. Green
Мами, да ви питам за багажа, че най-накрая съм се наканила да го стегна. Трябва да го разделя на 2, нали? Какво трябва да има в този за предродилната зала освет нощница? Казаха ми, че останалия, по-големия багаж, може после да ми го донесат когато ме настанят в стая.
И хайде да ви питам и вас, че сме си "наши хора" тук  Mr. Green, някоя от вас раждала ли е при доктор Мажана Панова ? Или ще ражда ли ? Защото аз ще съм с нейния екип, обаче нали не си поплювам, та обърнах целия интернет и разбира се попаднах на ужасни неща  Mr. Green Иначе братовчедка ми преди 8 месеца роди при нея и е много доволна.

bouquet

# 695
Честити бебчета, а на мамите бързо възстановяване.
За имената май се спряхме на Станислава, че моя хубостник не харесвал Сиана.
Сутринта ми тръгна с няколко спукани венички   #2gunfire, а след т #2gunfireслед това висяне по опашки, за да извадя скици на едни имоти на село, че някога хората са си строили без да ги интересуват нито документи, нито нищо.

# 696
presley аз ще раждам при нея
Мнения има всякакви, както за нея така и за всички доктори-доволни и недоволни винаги ще има  Simple Smile
Аз я избрах след препоръка на няколко мои близки приятелки, които родиха при нея и са много доволни. Обадих и се, срещнахме се и ми допадна. От месец вече ходя при нея в ТК и засега съм спокойна като знам, че тя ще води раждането-допада ми като човек, като излъчване и най-вече защото прилича на мен по темперамент.  Grinning
А ти как реши да си при нея и запознахте ли се вече?

# 697
честити бебчета, да са здрави, да наддават и да радват всички около тях!
браво на мамите-героини!
arwen33  Hug

presley, питай lastname, тя май ще е при нея, ако няма друга док с това име  Peace
а в нета не чети разни мнения, по-добре да получиш отзиви на момента, поне от хора, на които имаш доверие или имаш представа какви са.

# 698
presley аз ще раждам при нея
Мнения има всякакви, както за нея така и за всички доктори-доволни и недоволни винаги ще има  Simple Smile
Аз я избрах след препоръка на няколко мои близки приятелки, които родиха при нея и са много доволни. Обадих и се, срещнахме се и ми допадна. От месец вече ходя при нея в ТК и засега съм спокойна като знам, че тя ще води раждането-допада ми като човек, като излъчване и най-вече защото прилича на мен по темперамент.  Grinning
А ти как реши да си при нея и запознахте ли се вече?

Права си, че за всеки ще има и добри и лоши думи.
Да, вече три пъти ходих на преглед при нея. Сега в петък пак ще ходя - ще ми направи вагинален преглед вече и ще обсъдим нещата по-детайлно.  Simple Smile Иначе като човек и на мен ми е симпатяга  Simple Smile

# 699
Честито на момичетата и новопоявилите се бебчета. ))) Да са живи и здрави и бързо възстановяване на майките. )

# 700
presley може и да сме се засичали при нея  Simple Smile бъди подготвена, защото е малко груба  по време на прегледа  Sad

# 701
presley може и да сме се засичали при нея  Simple Smile бъди подготвена, защото е малко груба  по време на прегледа  Sad
Ти пък защо ми казаааа?  Mr. Green Такова шубе че е хванало, сега още повече  Mr. Green

# 702
Честито на майчетата и гордите татковци, да са им живи и здрави малките съкровища!!!! Hug Hug Hug

# 703
presley за да си подготвена миличка, съжалявам ако съм те притеснила, но аз не бях подготвена и ме заболя доста прегледа  Sad

# 704
Честито на новите майчетата, да са им живи и здрави малките бебчета!!!!

Общи условия

Активация на акаунт