АПРИЛКИ 2013 - тема 21

• 29 755
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен,мили мами!Аз искам да попитам,тъй като вече всичко е изпрано,изгладено,сгънато и подредено,багажа е стегнат.....но ми останаха само памперсите.И искам да попитам,тъй като съм объркана,вие какви ползвате или ще ползваете?Иска ми се да е по-евтино и затова не се хвърлям на скъпи. Grinning

Аз ползвам бейби лав, продават ги в ДМ магазините. По-евтини са от повечето марки на пазара, но не затова ги ползвам. Първо пробвахме памперс, после пуфис, но и от двете марки имах забележки. Мъжа ми минал през ДМ, видял тези и и купил- дотогава не ги бях чувала изобщо. Оттогава съм само с тях и съм много доволна.

# 91
Камито, дано малките кукли пораснат бързо и скоро да се приберат вкъщи  Hug
Аз за болницата взех памперс от тези белите, а за вкъщи още не съм купувала, но май ще се пробваме със стандартния памперс.
Честито на мамите с нови придобивки   bouquet

# 92
Аз също взех на памперс белите, но от отзивите на Мирама имам едно на ум и готовност да купиме обикновените на памперс. ММ е отпуска до 4 април, което е малко безмислено сега, но такъв им бил графика и никой не пожелал от колегите му да се разменят. Поне ще си ползва бащинските, като ни изпишат от болницата живот и здраве, така че не е чак толкова лошо, че ще сме си заедно сега.

# 93
Здравейте и от мен!
Тъкмо се прибирам от рожден ден. Crazy
Сега смятам да пусна една пералня, и да почистя малко, че утре не се работи и ще е късно.

Излезнали са ми повечето резултати от изследванията. за жалост хемоглобина ми е нисък 105. трябва да взема мерки. И пише на седимента на урината : 2-3 левкоцита,ед.еритроцита,бактерии,пл.еп.кл.. Звучи зле, особено тез бактерии.  ooooh!
баш сега накрая. Утайката ми е много висока 63. дано да нямам някакво възпаление.
Микробиологията поне ми е чиста, много се радвам. защото течението ми е мн силно воднисто+ сополиви неща.
остава да излязат резултатите от аналния секрет.
В понеделник съм при доки и ще коментираме. Tired

Днес и в Пловдив нахлу студа. Измръзнаха ми цветята, бързах и аз да ги изкарам навън.  ooooh!

Оставям ви! отивам да върша малко неща. Целувки и лека вечер. пожелавам на неспящите кротък сън.   sleepuu  sleepuu  sleepuu

# 94
Още един въпрос,момичета.Вие как сте с термините?На мен единият (по цикъл) ми го определиха за 09.04,а след това на Феталната морфология ми казаха друга дата-18.04.Доки ми вписа 18.04 навсякъде по документите,но се притеснявам дали не е много голяма разликата,все пак са си 10 дни.А малката още преди седмица слезе толкова ниско,че си играе на пинг-понг с яйчниците ми.Вие какво ще кажете?Трябва ли да се притеснявам?

# 95
И аз мисля утре да се захващам с чистенето, имам още 3 дни на разположение, но поне с мойта стая съм готова... Ама нещо днес не ми е ден, едно никакво ми е и мисля да се отправям към леглото. Пък дано успея да спя без да сънувам болници и операции... или др. изродщини!
Хайде от мен лека и мека. Сладки сънища!  smile3524

# 96
Моят термин не е мърдан никога, все си е 28ми април, др. е въпросът, че не е верен, аз съм с ранна овулация, предполагам, че истинският ми термин е 21ви април.

# 97
Моят термин не е мърдан никога, все си е 28ми април, др. е въпросът, че не е верен, аз съм с ранна овулация, предполагам, че истинският ми термин е 21ви април.
значи и според теб този,който е по цикъл е верен,така ли?ако е така значи,че не съм в 35,а в 37 седмица.........доки все се бърка като ме гледа,и аз незнам какво да си мисля!!!

# 98
На мен ми е определен по първи ден на последната менструация. Но и при мен датата на зачеване е много точно ясна.

# 99
Терминът по цикъл се смята в някакъв идеален вариант, в който овулацията, а от там и самото зачеване на 14тия ден, пък аз знам, че моята е на 7мия, и затова знам, че този по цикъл не ми е верен, а по ехограф изобщо не знам какво ми показва, но ехото го определя според размерите на бебето, което също не е много вярно Simple Smile

# 100
да и затова съм съгласна.то бебето може да си е малко по принцип или обратното,но....не знам.Малко съм се притеснила,аз също имам идея кога е станало,но не съм сигурна.По моите сметки трябва да се появи маката в началото на април,но докторите няма да мислят така и това ме тревожи.

# 101
  • Sofia, Bulgaria
Много хубава нова темичка   bouquet

# 102
Има ли мами,които не спят?Аз вече откачам....малката не спира да си прави гимнастиките,а мен сън не ме лови!

# 103
Petya, благодаря ти за изчерпателния отговор, точно затова питах  Hug

Zornichka, термин в обменната карта знам, че се записва по последен месечен цикъл. а не какво показва ехограф, при теб защо така го е писал док?
то ясно, че овулацията повечето си я знаем.
а бебо кога ще излиза - негова работа.
затова стегни си багажа, пък не се притеснявай, то като тръгне да излиза каквото и да са писали докторите - отиваш към родилното  Peace

Шаварче, утайката може да е висока от бременността, дано нямаш възпаление  Hug
преди колко ти е била? резултатите от урината не ти ги разбрах - срещу бактерии какво пише?
хубаво, че МБ е чиста, браво.

пишете как са и родените вече бебоци?
айде другата седмица вече да се затопля и да си отива студът!

ние за утре оставихме прахосмукачката и аз да гладя. не че ще се преработим, но другата седмица съм на работа и нямам кога.

аз дежурно по това време си будувам, дори мислех сега да гладя, но дъската е оттатък, а тя е голяма и докато я замъкна оттам ще събудя народа, след малко отивам да се хоризонтирам, в опит вече спя полуизправена от тия възглавници  #Crazy

# 104
ку-ку и аз тука-така сладко си спах,и ей мена събудих се-гладна,младежа се разшава и станах.Сега малко хапвам и дано заспя после.И на мен ми остана да взема памперси и козметика за бебето,и все чакам,ама магазинчето е до нас-та др.седмица ще я свърша и тази работа да съм спокойна вече.

Общи условия

Активация на акаунт