АПРИЛКИ 2013 - тема 21

• 30 305
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
Аз утре ще разбера за какво иде реч от изследванията.Изтеглих си ги и там където има референтни стойности всичко е ОК,но и мен ме притеснява за урината,че пише бактерии,плоски епителни клетки....то и миналият път пишеше така,ама доки каза ок е всичко....така,че гледам да не се вкарвам в някакви филми. Whistling

# 301
  • София
Здравейте и от мен,

Бях на запис - всичко е ОК. Контракции имам, но са по добре от предният път. Аг-то пак е на мнение, че ще родя до 29.03 само "малко" ме притеснява това, че точно тогава пък излиза доктора в отпуска....и направо ще откача. В четвъртък съм на ехография при него и ще обсъдя нещата с него защото не искам да платя и после да не дойде.
АлЕкС , браво, че всичко е наред с тоновете и контракциите Simple Smile понеже, помня, че ще раждаш в Токуда , това което пишеш малко ме учуди - ти ще плащаш нещо предварително относно раждането, така ли ? понеже и аз ще разждам в токуда, но не знам да се плаща нещо предварително, може би трябва да питам   Rolling Eyes

Disney princess,

Ами аз ще съм по фонд и там предварително ще попълвам декларация за избор на екип, а самото плащане става на изписването. И ще е тъпо на изписването в документите да не пише името на лекаря, който съм избрала, а друг лекар и най много от фонда да искат аз да си платя сумата, а не те защото не е бил този лекар. Затова се притеснявам и в четвъртък ще обсъдя с доктора това мое притеснение. А и като цяло да съм наясно ако случайно тръгне да се появява на бял свят малката, а той е в отпуска какво правим? И ще си прекъсне ли отпуската за да дойде ?

# 302
Здравейте и от мен,

Бях на запис - всичко е ОК. Контракции имам, но са по добре от предният път. Аг-то пак е на мнение, че ще родя до 29.03 само "малко" ме притеснява това, че точно тогава пък излиза доктора в отпуска....и направо ще откача. В четвъртък съм на ехография при него и ще обсъдя нещата с него защото не искам да платя и после да не дойде.
АлЕкС , браво, че всичко е наред с тоновете и контракциите Simple Smile понеже, помня, че ще раждаш в Токуда , това което пишеш малко ме учуди - ти ще плащаш нещо предварително относно раждането, така ли ? понеже и аз ще разждам в токуда, но не знам да се плаща нещо предварително, може би трябва да питам   Rolling Eyes

Disney princess,

Ами аз ще съм по фонд и там предварително ще попълвам декларация за избор на екип, а самото плащане става на изписването. И ще е тъпо на изписването в документите да не пише името на лекаря, който съм избрала, а друг лекар и най много от фонда да искат аз да си платя сумата, а не те защото не е бил този лекар. Затова се притеснявам и в четвъртък ще обсъдя с доктора това мое притеснение. А и като цяло да съм наясно ако случайно тръгне да се появява на бял свят малката, а той е в отпуска какво правим? И ще си прекъсне ли отпуската за да дойде ?
Надали ще дойде, не вярвам, има доста такива гадни случаи, та най-добре си го разпитай подробно за всичко

# 303
  • София
Оооо със сигурност тъй като не искам да остана изненадана, че голям скандал ще вдигна след това. Но според мен болницата си държи на името и няма да стане изцепка....но ще видя в четвъртък.

# 304
Бебка е добре. : ) В 37-ма седмица съм. Обаче на 29-ти ще се радбере вече категорично дали ще си е нормално раждането, защото за сега бебка си е в позиция за нормално, но докторката каза, че може да се завърти, та в края на 38-ма ще каже окончателно. Дано бебка не мърда! А... и от теглото й зависи, тъй като ако стане голяма дунда, няма да стане - тесен ми е тазът. Вече ми писна от това неведение. Искам всичко да знам, нямам никакво търпение.  Crazy
Мами, днес когато се прибрах от преглед, изядох
Скрит текст:
една кутия сладолед - 360 грама... сещате се, не е за един човек  Shocked
Някоя от вас способна ли е на тази свинщина или съм само аз ?  Weary
Така и не разбрах дали има зависимист между моето напълняване и теглото на бебка... забравих днес да попитам. Но май май има, колкото и да не ми се иска. Все пак тя също се храни от това, с което аз се храня... на много места в интернет четох за тази зависимист  Sad

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 17:11 от presley

# 305
Здравейте, момичета,
извинявам се ако повтарям тема, която вече сте обсъждали, но исках да попитам има ли някоя мама от София, която ще ражда във Втора градска или вече е раждала там. Това е моят избор и се чудех какво е отношението на персонала към родилките.

А между другото колко сте качили до сега - аз съм в 34 г.с. и съм с 10 кг отгоре засега, а не ми се мисли до края какво ще стане. Да си призная тежат ми много, но поне все още мога да спя по цяла нощ, което не е малко, като чета другите мами какви проблеми имат със съня.  А бебето (момченце) е сравнително голямо - в началото на миналата седмица беше 2800  Shocked. Как вървят вашите бебета  в тези седмици?

Съжалявам за дългия пост, но имам толкова много въпроси, а няма с кой да ги дискутирам, освен с вас. За съжаление моите приятелки са без деца и такива теми не са им интересни Sad.

Аз съм качила 8 кила до тук. Твоя бебок върви наистина доста напред с килограмите Simple Smile май ще го родиш отгледан...моя в началото на миналата седмица беше 2200. Първото момченце колко килограма го роди?

Ами първият беше 3.900, като се роди 10 дни преди термин, този като го гледам може и да го мине , ако издържа до термин.   

# 306
  • София
Бебка е добре. : ) В 37-ма седмица съм. Обаче на 29-ти ще се радбере вече категорично дали ще си е нормално раждането, защото за сега бебка си е в позиция за нормално, но докторката каза, че може да се завърти, та в края на 38-ма ще каже окончателно. Дано бебка не мърда! А... и от теглото й зависи, тъй като ако стане голяма дунда, няма да стане - тесен ми е тазът. Вече ми писна от това неведение. Искам всичко да знам, нямам никакво търпение.  Crazy
Мами, днес когато се прибрах от преглед, изядох
Скрит текст:
една кутия сладолед - 360 грама... сещате се, не е за един човек  Shocked
Някоя от вас способна ли е на тази свинщина или съм само аз ?  Weary

Хахахаха всички сме така - каквото ни падне го опостушаваме. Аз напоследък не мога да ям много, а и гледам да не тъпча, защото ми става мноооооооого тежко и още повече киселини ми излизат.

# 307
Здравейте, момичета,
извинявам се ако повтарям тема, която вече сте обсъждали, но исках да попитам има ли някоя мама от София, която ще ражда във Втора градска или вече е раждала там. Това е моят избор и се чудех какво е отношението на персонала към родилките.

А между другото колко сте качили до сега - аз съм в 34 г.с. и съм с 10 кг отгоре засега, а не ми се мисли до края какво ще стане. Да си призная тежат ми много, но поне все още мога да спя по цяла нощ, което не е малко, като чета другите мами какви проблеми имат със съня.  А бебето (момченце) е сравнително голямо - в началото на миналата седмица беше 2800  Shocked. Как вървят вашите бебета  в тези седмици?

Съжалявам за дългия пост, но имам толкова много въпроси, а няма с кой да ги дискутирам, освен с вас. За съжаление моите приятелки са без деца и такива теми не са им интересни Sad.

Аз съм качила 8 кила до тук. Твоя бебок върви наистина доста напред с килограмите Simple Smile май ще го родиш отгледан...моя в началото на миналата седмица беше 2200. Първото момченце колко килограма го роди?

Ами първият беше 3.900, като се роди 10 дни преди термин, този като го гледам може и да го мине , ако издържа до термин.   

Мойта мома я измериха 2800 в 34-та седмица. Аз съм качила 9 кг досега. Утре ще видим как се развива. А баткото се роди 5 дни преди термин 3250. Съвсем нормално бебе. Мен ме притеснява повече факта, че до нова година беба си отговаряше точно на мерките по термин, а след нова година започна да избързва. Дано всичко е наред  Praynig

# 308
  • София
Мойта мома я измериха 2800 в 34-та седмица. Аз съм качила 9 кг досега. Утре ще видим как се развива. А баткото се роди 5 дни преди термин 3250. Съвсем нормално бебе. Мен ме притеснява повече факта, че до нова година беба си отговаряше точно на мерките по термин, а след нова година започна да избързва. Дано всичко е наред  Praynig

И при нас всичко беше Ок - в началото вървеше с една седмица назад заради по късна О., но в последствие си навакса това закъснение и избърза с още една седмица. Но това е нормално. Все пак бебето нараства в корема и мерките не могат да бъдат толкова точни колкото преди....затова и казват ориентировъчни мерки и грамове.... важно е да са добре пък дали избързва и колко тежи за мен не е толкова важно.
Миналата седмица нашата в 36 г.с. и 2 дни я измериха 3 кг.

# 309
presley, забелязвам, че имаш някакъв проблем с храната.. Храненето трябва да носи удоволствие, а не вина. По-спокойно, ще имаш време да свалиш натрупаните килца (а до колкото помня не са ти толкова много) Peace
Иначе бебето си взима само необходимото и най-доброто, другото е за теб Wink

# 310
И аз съм така,за сладолед съм готова на всичко и една кутия от 2кг я оправям за 3 дни....в най-добрия случай.Моята доки ми каза,че няма значение дали и по колко ям (в границите на разумното,де).Бебето си взима това,от което има нужда.Ти може и да се тъпчеш с какво ли не,но то да не прием всичко и обратното-да хапваш малко,но бебчо да изпива всичко...така,че нейният съвет беше да си ям каквото ми се яде,по колкото ми се яде...е не да се тъпча,разбира се.Щом организъма ти го иска,значи и бебето има нужда....и така.Затова споко,още малко остана и после няма да имаме извинение за килограмите....няма как,ще се вкараме в крак...ама аз с тези +20кг...дупе да ми е яко.... newsm39

# 311

[/quote]

На нас доктора ни каза, че вървим с две седмици напред, не знам това до колко има значение за раждането, но ми се иска да успея да устискам поне до 10.04.

# 312
presley, забелязвам, че имаш някакъв проблем с храната.. Храненето трябва да носи удоволствие, а не вина. По-спокойно, ще имаш време да свалиш натрупаните килца (а до колкото помня не са ти толкова много) Peace
Иначе бебето си взима само необходимото и най-доброто, другото е за теб Wink
Имам, да. Вманиачила съм се.  Shocked Но само толкова - угризения и мрънкане. Нищо не правя по въпроса, за да се почувствам по-добре. То се е видяло, че до края няма и да направя.  Mr. Green
Килограмите ми за сега са 13. Мисля, че не е малко. Пък и все пак няма да се спра до тук.
Но да сме добре, и бебоците, пък после ще се слабее...

# 313

На нас доктора ни каза, че вървим с две седмици напред, не знам това до колко има значение за раждането, но ми се иска да успея да устискам поне до 10.04.
[/quote]

Хаха, и аз се целя в тази дата Simple Smile. Успех  Hug

# 314

Хаха, и аз се целя в тази дата Simple Smile. Успех  Hug

Мерси, и на теб успех Simple Smile, като гледам и ти ще бъдеш с два овена Simple Smile. Нашият бебок е определен за телец (26.04), ама аз си  имам усещането, че ще избърза за овен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт