АПРИЛКИ 2013 - тема 21

• 30 305
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Е, добре, дееее.... премълчах някои неща... Joy Май вече на всеки 2-3 дни си купуваме сладолед, че почна и каката да ме подяжда  Crazy

# 331
не пия желязо, защото просто не се усвоявало от организма, а фолиевата киселина - поне да поддържам що-годе прилични норми, да не пада по- ниско. аз съм с грамадния и това е причината за ниския така или иначе хемоглобин...

но ще се справим, няма как Simple Smile

чаршафи за бени мисля 2 да подготвя. имам едни ушити и едни може би ще купя тия дни. пък ако потрябват още - ще намерим Simple Smile

# 332
Де само шоколад да му слагах  Rolling Eyes И бисквити, и ягоди, и шоколадови пурички, и кайсии от компот  Blush  Но поне не си сипвам много сладолед  Joy
Това ми напомня за преди като обяснявах на половинката, че харесвам овесени ядки, а той  Sick

След което си правя аз на мен - ама в една голяма купа - 2-3 с.л. овес и после - банан, ябълка, мляко, сметана, мед, орехи, стафиди, ванилия, канела... Докато се напълни купата. Става много вкусно Simple Smile  И той го опитва и много му хареса, и аз му викам, ама нали не харесваш овес! А той - "То щото ти много го харесваш, затова толкова си сложила"  hahaha

Но аз и до ден днешен обяснявам, че обичам овесени ядки Simple Smile

# 333
  • Калифорния
Една приятелка роди Януари там с избор на екип и определен лекар. Когато отиде да ражда лекарката и не беше на смяна, но са и се обадили и тя е дошла и си я е поела. Така, че след като си направил избор на екип ( определен лекар ) би трябвало да си спази уговорката.
Сега друг е въпроса дали му е толкова до теб и дали има физическата възможност. Затова в четвъртък това аз ще си го обсъдя с моя лекар за да съм спокойна и наясно с нещата.

аз нямах предвид, че няма да дойде ако не е на смяна  Peace Но много често лекарите от болницата отсъстват за конференции, специализации, отпуски, болнични и тогава със сигурност няма да дойде. Вероятно ще е казал на някой колега да поеме неговите пациенти докато го няма. Може да го питаш кой го замества в такива случаи. Обикновено си знаят предварително.

# 334
Има нещо вярно в логиката му, Ада, аз сладолед също не обичам особено и дори лятото ям рядко  Joy
Сега нещо ми прищрака тия дни и взехме една кутия.
Иначе мама ме е учила, че в месеците с р сладолед не се яде  Naughty Mr. Green

# 335
  • Калифорния
Иначе мама ме е учила, че в месеците с р сладолед не се яде  Naughty Mr. Green

Joy на мен септемвРи ми се струва идеален за ядене на сладолед. Аз по това време обикновено ходя на море   grinning039

# 336
Сладолед ям целогодишно, дори зимата по-често от лятото. Опустошавам 1 кутия 500г/1200мл като стой та гледай, съвсем сама за изключително кратко време. Пристрастена съм. И не само към него - бонбоно зависима съм. Обожавам желе.  Mr. Green
Днес се сдобих с нови завеси за стаята и декоративен тапет, с който малко да разчупя обстановката. Завесите вече са готови, а тапета ще го слагам утре като се върна от ЖК и в четвъртък с бодра стъпка ще се отправя към ТК.

# 337
Mamushker честита ти именничка да ти е жива и здрава и много да те радва

Ооо сладоледчето и ние така целогодишно, няма лято зима, като се сетя    #Crazy

# 338
като заговорихме за сладко - аз съм унищожител на шоколад...мога да го ям в промишлени количества Simple Smile

априлските бебета нещо много бързат да станат мартенски Simple Smile ще останат ли мами за април?! Simple Smile на мен лекарката ми "обеща", че бебо няма да се роди преди 3-4ти април...надявам се да се задържи и до към 10ти Simple Smile

в петък съм на преглед в Пловдив (да се реши дали ще раждам във вода) и ще видим какво ще каже другата лекарка Simple Smile  Praynig

# 339
  • Пловдив
ейййй, ама сте лоши...
по това време сега къде да търся сладолед Embarassed
Добре, че чакам мъжа всеки моменнт да се обади, че се прибира, та да го инструктирам без ледена кутия да не пристъпя прага hahaha

p.s. с миналата бременнност бяхме с една френдка на вилата шни месец и понеже там е студено, още не бяха заредили сладолед... Е да,а ма аз 4 дни по ред питам в магазина има ли и кога ще докарат, та момичето от магазина отиде до близкия град (на 30км Embarassed) и ми го донесе даже във вилата Embarassed Embarassed Embarassed
Мъж ми още ме бъзика, че съм шашнала курорта Embarassed

# 340
О, на мен лекарката ми каза, че изобщо няма да раждам скоро, твърдо съм си за април  Laughing

# 341
Момичета,тази вечер обиколих магазините за памперси и най-накрая купих.Сега вече съм спокойна,че всичко е готово,всичко е купено,изпрано и прибрано.Утре ще видим какво е решила малката госпожица.Нямам търпение.Дано всичко е наред.И ми остава само да чакам големият ден!!! baby

# 342
Има ли будни в този късен час?Аз направо полудявам!Не мога да заспя,имам жестоки киселини,няма какво да се гледа по ТВ,опитвам се да не събудя ММ....направо не се побирам в кожата си.....ах,колко беше хубаво,когато можех да спя.... smile3511

# 343
Пффф, вече не си спомням какво беше това нормален сън  smile3511 При мен хремата ще ме убие, едвам дишам и не си намирам място никъде на леглото  Cry Лекаря ми предписа муконазал, но той ми  изсушава още повече носната лигавица, направо нз какво да правя  #Crazy

# 344
na 19.03 rodih moq malak maj cvetelin

Общи условия

Активация на акаунт