Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ще вземете ли компютри в болницата?
Как мога да разбера дали бебето ми хълца?
Как се регистрира дете в общината и Социално подпомагане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ще вземете ли компютри в болницата?
Мненията относно носенето на компютри в болница варират. Някои майки смятат, че това е добра идея, особено ако има интернет за убиване на времето. Други се колебаят поради опасения за сигурността на устройствата си. Препоръчително е да се консултирате с болницата и да вземете предвид личните си предпочитания.
-
Как мога да разбера дали бебето ми хълца?
-
Как се регистрира дете в общината и Социално подпомагане?
-
Как се извършва цезарово сечение по време на раждане?
-
Как да кандидатствам за място в детска ясла?
аз се радвам,че при моята лекарка също е мазало от хора,но досега не ме претупвала и на ехографа винаги хубаво оглежда.Ти къде ходиш на жк
Аз ходя в един медицински център,но в началото когато трябваше да се регистрирам при аг-то,която ми препоръчаха се оказа че тя е в отпуска 2 седмици,а на мен ми се искаше да отида поне да се установи бременност,та отидох в поликлиниката до нас.Лелеее е с такова нещо не се бях сблъсквала....не мога да ви опиша колко лошо и грубо се държаха.Гледа ме на видеозона и само ми каза,че има жив плод и то мръхтейки абе ужас.После ме питаше къде ще се регистрирам и аз като му казах реакцията беше-абе кви са тия медицински центрове там изобщо ходел ли някой,било пълна простотия..излязох направо позеленяла от гняф
Тъкмо ще кажеш после доволна ли си.Сега на 27 ако не се лъжа има ден на отворени врати и мисля да ходя да видя каква е хавата.Ти ще ходиш ли?