Звездни компромати-167

• 58 290
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Петко повече от 170 см. не е  Naughty

Аз съм 174, а той като застане до мен е мааааалко по-висок...

Ники Михайлов

# 212
# 213
# 214
  • София
Хубаво е да има такива конкурси, които да ни служат за забавление.  Joy

# 215

Поне българката този път не е най-грозна Mr. Green

# 216
Джордж Клуни, ала Кларк Гейбъл и приятелка пак Не съм го виждала до сега с мустак, не е лош, ама изглежда по-възрастен. Ходи му иначе Simple Smile

# 217
Харесва ми с мустак! Heart Eyes

# 218
Петко е много красив, да не е кой знае колко висок за мъж, около 178-180 горе долу. Но по мое мнение е много красив мъж! А Валери никога не е имал връзка със Снежина, на нея и се искаше някога много отдавна... Тя му е точно толкова бивша, колкото Бориса на Ники Михайлов  Peace

Петкото е точно 170 см. какви 178-180, ти го изкара много висок, защото височината, която си посочила не е в никакъв случай ниска... Laughing

# 219
Божинов с Петко на еднаква височина са и тя няма как да е 170 ...

# 220
Божинов с Петко на еднаква височина са и тя няма как да е 170 ...
Ами то и  Божинов е нисък 173-175 като застане на пръсти, аз съм 172 и ги гледах отгоре в един бар, ти за какво мислиш, че си е хванал Николета, която 160 и тя с клизма Laughing
Както и да е, на никой не му дреме:)
Пък на тази снимка и двамата са манго и цинго Sick

# 221
Пък на тази снимка и двамата са манго и цинго Sick

Красота, нали?  Joy Абсолютно селско излъчване има т.нар. Петко.

# 222
изобщо не ви дреме за тях ,  ама хич  Joy , ни една снимка нейна нямате пропусната ...

# 223
Гангнъм звяр виждала съм го рамо до рамо с мен...или може би не съм 174?? Да очаквам тук и на мен да ми кажат колко съм висока...Не знам кой си гледала от високо в някакъв бар, но нещо не си видяла добре....Много мразя да ми спорят за нещо в което съм 100000000% сигурна......
изобщо не ви дреме за тях ,  ама хич  Joy , ни една снимка нейна нямате пропусната ...

И аз често това си мисля...всеки казва "А бе ма какво ме занимавате с тая?" все едно някой му е опрял дулото на пистолет в главата за да чете за нея.и всеки знае новостите, снимките и всичко свързано с тях...

# 224
Какво значение има височината на Петко, който го харесва, да си го харесва. Човекът е млад и богат. Не е толкова за чудене какво му харесват  Wink

Дайте да обсъдим кОнкурса  Flutter Според мен останалите представителки и те са българки. Даже цялото събитие ми прилича на семейна реклама на хотелчето, в което се е състояло. Собствениците са поканили родата и са се наснимали едно хубаво  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт