Звездни компромати-167

• 58 245
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
А видяхте ли претендентката от TURKYE Joy

# 226
Николета ми хареса при Карбовски-отива и по-спортен стил.
Петко със сигурност е висок над 170,не е от най-високите ,но не е и толкова нисък.На мен ми е неприятен, неразбирам Ели Гигова как го е търпяла толкова време като и е изневерявал непрекъснато.

# 227
  • в пералнята
Извинете ме за невежеството, но с какво е известен въпросния Петко? Щях да се пообразовам, ако поне имаше някаква фамилия, но гугъл упорито мълчи...

# 228
Извинете ме за невежеството, но с какво е известен въпросния Петко? Щях да се пообразовам, ако поне имаше някаква фамилия, но гугъл упорито мълчи...
Виден столичен пройдоха !  Grinning Grinning Laughing

# 229
А видяхте ли претендентката от TURKYE Joy
a ботушките на South Africa  Laughing
Ето какво пише за кОнкурса

Студетнтка по политически науки предстаня България на Miss International Tourism 2013
Вероника Стефанова е българката, която ще се бори за короната на международния конкурс Miss International Tourism 2013, който ще се проведе от 17 до 22 март в Банско.  Нейни конкурентки ще бъдат красавици от Франция, Турция, Южна Юфрика, Латвия, Малайзия, Китай, Черна гора, Басна и Херцаговина, Татарстан, Хонг Конд, Малта и др.
Красавиците, стигнали до финала на Miss International Tourism 2013, бяха посрещнати с коктейл в BEST WESTERN PLUS BRISTOL HOTELи парти „Добре дошли в България“ в Син Сити. След като разгледаха българската столица, заминаха за Банско – градът, който ще бъде домакин на международния форум. Момичетата и техните екипи ще отседнат в хотел Green Life, а преди големия финал ще се състезават в различни миниконкурси на белите писти, Spa комплексите на туристическия център, и, разбира се, ще се потопят в неповторимия уют на българския бит, празници и традиции, събрани в сърцето на Пирин.
Мисията на конкурса Miss International Tourism, който е създаден преди четвърт век в Холивуд, е да популяризира туризма в страната – домакин. България за втори път е домакин на международното събитие , като се провежда под патронажа на Община Банско и кмета г-н Георги Икономов.
BEST WESTERN PLUS BRISTOL HOTEL

# 230
Виден столичен пройдоха !  Grinning Grinning Laughing
А ние бистрим на какво толкова му се впечатляват жените newsm78.
Само, като му видя приятелите / Азис, Николета и сие/ и ми изпада от класациите Mr. Green не пропуска да се снима......мъж по-суетен от мен, че и позьор, мерси.........

# 231

Петко Димитров е собственик на Бар Флайт и Найт Флайт. Бивш съпруг на Мария Игнатова  и бивш годеник на Ели Гигова. Общо взето е това... като че ли...

# 232

Петко Димитров е собственик на Бар Флайт и Найт Флайт. Бивш съпруг на Мария Игнатова  и бивш годеник на Ели Гигова. Общо взето е това... като че ли...
..И мой много близък приятел Wink Peace
И височината му знам и доста други неща  Sunglasses

# 233
нашето момиче най-хубаво .

# 234
И аз му знам височината на въпросния Петко, не повече от 175. Преди години участва и в клип на Алисия (там идеално си личи ръста му, след като толкова е важен), който една бивша колежка въртеше нон стоп и ме побъркваше.

# 235
Петко с Лео Меси - Меси е 169 - цял свят го знае това , а Петко е с 10 см по-висок ...

# 236
  • Бургас
Замълчете-всички-и-нека-Шанталчето-говори! Mr. Green

# 237
  • София
Замълчете-всички-и-нека-Шанталчето-говори! Mr. Green
Да, да - искам да знам всичко за въпросното селебрити.  Laughing

# 238
Нищо не казвам, въпреки че само хубави неща мога да кажа за него. Готин е и е мъжкар. Лъвче. Wink
Стига толкова, не ме мъчете, повече няма да кажа Simple Smile

# 239
  • София
Нищо не казвам, въпреки че само хубави неща мога да кажа за него. Готин е и е мъжкар. Лъвче. Wink
Стига толкова, не ме мъчете, повече няма да кажа Simple Smile
Шанти, този господин изобщо не ми представлява интерес. Просто се помайтапих.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт