Звездни компромати-167

• 58 316
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
 И на мен много ми хареса рекламата Peace

# 616
Луи Вютон за този сезон не са направили много дрехи, затова моделката им е най- вече гола  Laughing

Видях моделите в надписите - тя първата ли е Кара някоя си..?

# 617
# 618
  • София
дребосъкът с червената пижама на ревюто е марк джейкъбс - той им прави дрехите на луи вютон.

# 619
Николета Лозанова

Само след няколко дни ще пренапиша историята на родния шоубизнес...след множество спекулации най-накрая ще вляза в риалити формат - "Къртицата" ме избра и аз избрах нея. Питате се защо ми е? Не е за пари - не се продавам, не е за слава - не ме влече да съм известна на всяка цена, просто ме възбужда неизвестното и го направих заради себе си. Най-голямото богатство е да имаш свободата да правиш това, което почувстваш за правилно и същевременно да имаш пълна подкрепа от семейството си. Направих го, защото мога да си го позволя, а мога да си го позволя, защото имам най-прекрасния съпруг, който ще се грижи на 101% за дъщеричката ни Никол и с помощта си ще ми осигури спокойствие и сигурност, което е по-голяма победа от самата награда. Ето защо аз вече съм победителка, още преди да е стартирал формата – моята победа е фактът, че съм създала щастливо семейство и не съм допуснала „къртици“ в живота си!!!

P.S. Благодаря Ви сърдечно за множеството мили писма, с които ми пожелавате успех, просълзихте ме и силно ме развълнувахте. Надявам всяка вечер от тв екрана да съм причината за усмивки на лицата Ви!

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/426519_29356124077 … _2113417374_n.jpg

# 620
Простете невежеството ми, но какво точно релаити е тази Къртица? Каква е идеята?
Също така ми е крайно интересно колко време продължава, Николчето не ставаше ли на една годинка началото на април (дали не беше първи)  newsm78
Николетка ще успее ли от толкова възбуждане по неизвестното да излезе до тогава и да празнува първия РД на дъщеря си  newsm78

# 621

Коментарите отдолу са показателни...  Mr. Green

На мен рекламата ми беше дълга, скучна и претенциозна,
това без въобще да почвам да критикувам сюжета  Twisted Evil

# 622
Простете невежеството ми, но какво точно релаити е тази Къртица? Каква е идеята?
доколкото разбирам идеята тя е нещо като на Сървайвър, а пък се канят да вземат акъла на хората, все едно нещо невиждано... ще имат мисии и изпитания, екстремни преживявания, с опасни животни и прочие

# 623

Коментарите отдолу са показателни...  Mr. Green

На мен рекламата ми беше дълга, скучна и претенциозна,
това без въобще да почвам да критикувам сюжета  Twisted Evil
Чак сега се зачетох в коментарите. Или поне тези на английски,де. Embarassed
Интересно виждане за идеята на рекламата: Thinking Whistling
ArtistGrasshopperПреди 23 часа

very clear message: we need to prostitute for wearing branded clothes.
as in italy is happening yet, also in very young age.

# 624
  • На острова
Емили ВанКамп и Джош Баумън - пишат бележка на собственика на колата, чийто мигач неволно са ударили при паркиране  Simple Smile
А, ама те са и двойка в живота ли? Много са сладки  Heart Eyes

# 625
  • София
Емили ВанКамп и Джош Баумън - пишат бележка на собственика на колата, чийто мигач неволно са ударили при паркиране  Simple Smile
А, ама те са и двойка в живота ли? Много са сладки  Heart Eyes

Да!  Heart Eyes Ето още  доказателства   за това   Simple Smile

# 626
  • На острова
Емили ВанКамп и Джош Баумън - пишат бележка на собственика на колата, чийто мигач неволно са ударили при паркиране  Simple Smile
А, ама те са и двойка в живота ли? Много са сладки  Heart Eyes

Да!  Heart Eyes Ето още   доказателства   за това  Simple Smile
Благодаря ти! Голяма любов изглежда  Heart Eyes Еее, ако не е тази тема ще си ходя непросветена  Simple Smile Сигурно на филма са се "загаджили", сега ще ги гугъл-на..

# 627
# 628
  • Sofia
На мен рекламата изобщо не ми допадна

# 629

Общи условия

Активация на акаунт