Звездни компромати-167

• 58 325
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Само аз ли не съм наред, но не разбирам какво се превъзнасят по тази Ким К и сестрите й!?!?!?!? Те що-годе стават, но тя е абсолютен  censored . И се облича ......., някой да вземе да и подари огледало.

# 632
# 633
Само аз ли не съм наред, но не разбирам какво се превъзнасят по тази Ким К и сестрите й!?!?!?!? Те що-годе стават, но тя е абсолютен  censored . И се облича ......., някой да вземе да и подари огледало.

На мен Ким.К ми е много симпатична поради факта, че стана популярна от нищото. Нито има някакъв талант, нито изглежда уникално, известна е заради себе си. Да, проби с някакво безумно за мен риалити, но успя привлече интереса на хората, дори и в тази тема я има по няколко пъти на страница. Да не говорим, че този интерес и носи доста висок стандарт на живот. В крайна сметка дори с талант не всеки успява да стане селебрити.

# 634
  • София

На мен Ким.К ми е много симпатична поради факта, че стана популярна от нищото. Нито има някакъв талант, нито изглежда уникално, известна е заради себе си. Да, проби с някакво безумно за мен риалити, но успя привлече интереса на хората, дори и в тази тема я има по няколко пъти на страница. Да не говорим, че този интерес и носи доста висок стандарт на живот. В крайна сметка дори с талант не всеки успява да стане селебрити.

Не е от нищото, виж кой е баща й. Милионерките просто увеличават семейното богатство, явно маргинали като тях "продават". Ким според мен има доста вулгарна муцунка, не са хубавици сестрите.

# 635
http://tv7.bg/news/lifestyle/9704392.html
най-бляскавата знаменитост  Laughing

# 636
# 637
Николета със странен белег на лицето.
Снимката е от някаква статия, която ми излезе във Фейсбук. Пластична операция или кофти фотошоп.Това се пита в нея  Simple Smile

# 638
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Белегът въобще не бих го фиксирала, ама бижутата ми вадят очите Joy

# 639
Снимката е от някаква статия, която ми излезе във Фейсбук. Пластична операция или кофти фотошоп.Това се пита в нея  Simple Smile

За мен е отблясък от джилязото, дето го е захапала Simple Smile

# 640
  • София

На мен ми прилича на отражение на веригата, дето е захапала  Joy
Или пък пробив във фотошопа...

Риана
Джей Ло и Каспър

# 641
  • Sofia
Стана ли ясно кой е новият мъж на Вихра?

# 642
# 643
# 644
За да не е гол запис:
Руската Рапунцел
/пък и се пробвам дали ще успея да постна линка като го наименовам подходящо/ Laughing
http://top-antropos.com/history/21-century/item/286-elizaveta-golovanova

Общи условия

Активация на акаунт