Звездни компромати-167

• 58 330
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • Някъде там...
Люис Хамилтън изкара над едно десетилетие в екипа на МакЛарън, като британският отбор се грижеше за нуждите на пилота, докато той беше далеч от Формула 1.

До миналия сезон изглеждаше немислимо световният шампион за 2007 година да напусне отбора на Рон Денис, но ето че той реши да смени обстановката и от тази кампания вече кара за Мерцедес срещу 30 милиона евро на сезон.

В днешното състезание той за първи път се качи на подиума с немския концерн, като това стана пред погледа на неговата годеница Никол Шерцингер. Но не това беше ключовият за Хамилтън момент в състезанието.

По време на вторите влизания в бокса Хамилтън отиде да смени своите гуми....при МакЛарън. Този момент прати в луд смях коментатори, анализатори и зрители, но Люис бързо поправи грешката си и отскочи 20 метра по-надолу при своите механици.

Реакцията на Никол като че ли казва всичко, като тя ококори очи и не можа да повярва как нейният любим може да направи подобна грешка.

http://www.dailymotion.com/video/xyfsg1_f1-2013-lewis-hamilton-e … auto#.UU9gpTdcKZQ

# 662
Fergie и J.Duhamel

Скрит текст:

# 663
# 664
# 665
  • Варна
Джош има по-хубави крака от жена си и роклята му стои определено по-добре  Mr. Green

Румър с ужасен цвят на косата. Сякаш Айшето й е личният стилист
http://s41.radikal.ru/i093/1303/ec/c40483041b64.jpg

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 01:23 от Приятно ми е - Богиня!

# 666

По време на вторите влизания в бокса Хамилтън отиде да смени своите гуми....при МакЛарън. Този момент прати в луд смях коментатори, анализатори и зрители, но Люис бързо поправи грешката си и отскочи 20 метра по-надолу при своите механици.

http://www.dailymotion.com/video/xyfsg1_f1-2013-lewis-hamilton-e … auto#.UU9gpTdcKZQ

hahaha Човек трудно се разделя с навиците си.

Богиня, кажи повече за тази инсталация с Тилда, чия идея е?

# 667
# 668
# 669
  • До морето

Е, не мога да повярвам, че тези бузки и този топчест нос са се променили само благодарение на излизането й от тинейджърска възраст  Rolling Eyes

Иначе на последната снимка много ми харесва. Дано най- накрая разбере, че с по- малко грим изглежда по- добре!

# 670
# 671
 Изкусителката Калина. Тук ми прилича на Мария.

# 672
  • Варна

Богиня, кажи повече за тази инсталация с Тилда, чия идея е?
Нямам представа. Само това намерих - Инсталацията се казва "Възможно" и е позиционирана в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк. Управата на музея споделила, че не знае колко време Тилда смята да прекара в инсталацията и в коя зала ще бъде преместена на следващия ден. Но дамата стабилно си почивала в куба от 5 до 7 часа.

Напомня ми за Снежанка, чакаща принца. Обаче не виждам нахапана ябълка наоколо.

# 673
Напомня ми за Снежанка, чакаща принца. Обаче не виждам нахапана ябълка наоколо.

Може да е просто "Спящата красавица" (въпреки че за мен е интересна, но не и красива) . Без ябълки, джуджета....  Laughing

# 674
  • Once there was a Hushpuppy...
Алиша Киис има много красиво лице, но за мен е пълничка/особено на долу/....но, пък това май е типично за негърките. На пример Бионсе има същата задница и бая.....баятички крака.
Не знам защо, по необясними причини за мен Кейти Пери ми е изключително неприятна в лице...има нещо в муцката й, което ми действа отблъксващо.

Общи условия

Активация на акаунт