Парфюмни размисли и страсти - 170

• 52 818
  • 710
  •   1
Отговори
# 60
Доста време съм на други вълнИ, различни от парфюмните, но няма как да пропусна темичка, свързана с най-най-най-любимия ми елементарен, но естествено скъп Ексклузив, ухаещ на мед и бели цветя Simple Smile
Не обичам да ям мед, не обичам и миризмата му от буркана, но при БЕЖ уханието му е толкова рафинирано и елегантно примесено с цветята, че нека да е простичък, за мен е БОЖЕСТВЕН  Heart Eyes Heart Eyes

Друг парфюм, който да асоциирам директно с мед, не познавам май...................

# 61
Беж върху мен е истинско, обикновено, прозрачно стъкло - дали съм елегантна или не, ще оставя на преценката на околните, просто не харесвам такъв тип парфюми  Grinning

Арабела, пробвала ли си някой от тези двата? мнението ти за тях би ми било интересно:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Eau-de-Cologne-du-68-4347.html
http://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/Pure-eVe-12344.html /Pure Virgin/

Не , не съм ги пробвала и не мога да кажа нищо.
На мен много бързо ми прилошава и не мога особено дълго да правя проби.
Ако първия е преобладаващ цитрус на мен няма да ми хареса най - вероятно, а ако втория е мускус може би ще ми допадне, но пак не знам, аз от мускусовите се разбирам само с Класика на Жан Пол Готие.

Днес до припадък мирисах  Бондове.Мирисах кафе, мирисах Бондове.

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 22:45 от Ara_bella

# 62
  • София
Беж върху мен е истинско, обикновено, прозрачно стъкло - дали съм елегантна или не, ще оставя на преценката на околните, просто не харесвам такъв тип парфюми  Grinning

Арабела, пробвала ли си някой от тези двата? мнението ти за тях би ми било интересно:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Eau-de-Cologne-du-68-4347.html
http://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/Pure-eVe-12344.html /Pure Virgin/
Не , не съм ги пробвала и не мога да кажа нищо.
На мен много бързо ми прилошава и не мога особено дълго да правя проби.
Ако първия е преобладаващ цитрус на мен няма да ми хареса най - вероятно, а ако втория е мускус може би ще ми допадне, но пак не знам, аз от мускусовите се разбирам само с Класика на Жан Пол Готие.

Днес до припадък мирисах  Бондове.Мирисах кафе, мирисах Бондове.

Ara_bella, нито първият е типичен цитрусов, нито вторият е типичен мускус. Заслужава си да ги пробваш. Първият е прекрасно Герленско творение за лятото (кой го казва - аз дето не бих казала, че съм от големите почитателки на Герлен). Има цитруси, но за мен не са така преобладаващи, както в много парфюми. Вторият го оприличавам на ориенталец.  newsm78  Ако не бях погледнала пирамидата, бих се заклела че вътре има ванилия. Усещам предимно сушените плодове, захаросаните бадеми. Страхотен е!  Heart Eyes

Какво ти хареса от Бондовете?

# 63
Днес сутринта се събудих с мисълта че трябва да намеря и помириша C-Thru Crystalline. Намерих, ама на комплект с дезодорант и малка тоалетна вода че и тестер жената извади Simple SmileМного хубав индришест аромат, взех го макар че дезодарант не знам откога не бях купувала. Имам за поливане и съм доволна точно нещо такова ми трябваше Heart EyesЧестно казано повече ми харесва от Клое-то.Него винаги когато съм го мирисала ми е докарвал лепкащо усещане.

Тествах Кристал о Верт Шанел  който преди доста време ми беше харесал. Сега не ми хареса и съм доволна.

# 64
  • Варна
Този Кристалин е един от най-експлоатираните ми парфюми. Толкова е удобен и свеж и мирише скъпо  Simple Smile Истинско попадение, Бижу, благодарности от мен, че ни го откри  Hug

# 65
Здравейте, студент на 20 г. в чужбина съм и имам нужда от съвет и вашите мнения. Simple Smile Открих много приемливи предложения за Lanvin l'homme и Lanvin l'homme sport. От марката съм използвал Aprege pour homme, който е наистина уникален и винаги причина за много комплименти, но за съжаление извън производство. Затова бих искал да разбера дали бихте препоръчали споменатите два парфюма. Нямах още време да ги помириша на живо, но предполагам клоня към не-спортната версия... Във всекидневието използвам класическите парфюми на Prada (Infusion d'homme, Infusion de vetiver, Amber pour homme), Dior Dune, Burberry Brit.  Благодаря ви предварително!

# 66
То ако не беше форума и аз нямаше да го открия Кристалина.Предположих че от Бижу идва тая работа ама не бях съвсем сигурна Grinning  bouquet
Иска ми се нещо леко лавандулово ама да не бие много на мъжки аромат  newsm78пробудих се за нови подвизи Crazy

# 67
Иска ми се нещо леко лавандулово ама да не бие много на мъжки аромат  newsm78 пробудих се за нови подвизи Crazy
Ноа пърл.  Peace

Мимси, raz_nejena,  Hug

# 68
  • София
Здравейте, студент на 20 г. в чужбина съм и имам нужда от съвет и вашите мнения. Simple Smile Открих много приемливи предложения за Lanvin l'homme и Lanvin l'homme sport. От марката съм използвал Aprege pour homme, който е наистина уникален и винаги причина за много комплименти, но за съжаление извън производство. Затова бих искал да разбера дали бихте препоръчали споменатите два парфюма. Нямах още време да ги помириша на живо, но предполагам клоня към не-спортната версия... Във всекидневието използвам класическите парфюми на Prada (Infusion d'homme, Infusion de vetiver, Amber pour homme), Dior Dune, Burberry Brit.  Благодаря ви предварително!

alchemist, добре дошъл! С две ръце гласувам за Lanvin l'homme. Страхотен е! Много повече ми харесва от спортната версия!  Peace

# 69
От Бондовете си харесах West Broadway,Bleecker street и Bryant park.

Но ще ходя да ги тествам пак.

# 70
alchemist, добре дошъл! С две ръце гласувам за Lanvin l'homme. Страхотен е! Много повече ми харесва от спортната версия!  Peace
Подкрепям напълно! Peace

# 71
  • на североизток от Рая
То ако не беше форума и аз нямаше да го открия Кристалина.Предположих че от Бижу идва тая работа ама не бях съвсем сигурна Grinning  bouquet

Благодарение на Бижу и аз го открих и го имам. Hug И с дъщеря ми го обожаваме.

raz_nejena , чак се учудвам, че си го намерила. Той е спрян от производство и в нашия град вече го няма. Колко обикалях миналата година докато открия едно бутилче, забравено на един рафт. А преди месеци ми продадоха един тестер, ненужен вече и прибран под рафта.

Това ще е. Свърши ли и този, който сега имаме, вече няма откъде да си намерим. Confused

# 72
  • Чукарландия
Момичета, може ли две думи за Balenciaga L'Eau Rose, ако някой го познава? Тече една примамлива оферта, та му се чудя? Интересува ме и като трайност. Praynig

ПП А парфюмите на Fragonard, трайни ли са? Нещо от бранда да ми предложите, цветно, розесто, пролетно? И трайно.Hug

# 73
Благодаря на densi и Scintillia! Simple Smile Какво мислите за Chanel pour monsieur? За мен е много приятен и изискан, но все още не мога да реша... Струва ми се много специален.  Харесвам и Bleu de Chanel, но за мен е по-скоро зимен аромат.

# 74
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета имам чувството, че повечето парфюми, за които говорите са недостъпни в БГ. Предстои ми пътуване в Италия, какъв по-интересен парфюм да си взема, който го няма тук, а си заслужава?

Общи условия

Активация на акаунт