Парфюмни размисли и страсти - 170

• 52 922
  • 710
  •   1
Отговори
# 495
  • Там, където ме обичат

Напълно споделям мнението на Ели, че е парфюм за наперена лудетина, даже си я представям жената, която умее да носи този парфюм. Не съм аз, няма и да бъда Simple Smile

Не е необходимо да си я представяш.
Достатъчно е да ме погледнеш аватарно.  Wink

Момичета, мисля да си поръчам мостра на Отмъстителната, но изпаднах в дилема - обикновената или екстремната е за предпочитане.

# 496
Bvlgari, Eau Parfumee au The Rouge е прекрасен унисекс аромат. Обичам го откакто го тествах от страницата на едно списание преди около 6 години. За съжаление, дали заради концентрацията му или заради това че е Булгари, е доста нетраен. Ще ми липсва ако го спрат.

Каквото и колкото да сложа - все не ми стои нахално. В компенсация на това пък - уникални аромати, кожата ми ги превръща в банални  Peace Много ми се иска Адикт на Диор върху мен да е пристрастяващ, но кожата ми отразява просто Ванилия, в интерпретация на Диор и нищо повече. Отказва химия и това е.
Bvlgari, Eau Parfumee au The Rouge при мен е чубрица и нищо повече.  Rolling Eyes Така смърдеше едно време бившия ми шеф, като цял ден беше търчал насам натам изпотен, та като влезеше умирисваше цялата стая. По този повод натрапчиво свързвам миризмата Eau Parfumee au The Rouge само и единствено с това. Sick

Разделих се с Адикт на Диор защото върху мен той се превръща в едно просто ванилово нищо. А като го усетя от някоя друга жена ми харесва много, но явно не работи добре с моята химия. Мириша на кифла с него. Кифла... за ядене, не такава кифла. Mr. Green

Голям ренесанс за Инсоленс настана напоследък! Щом и аз се погодих с едп (за разлика от едт) ... Crazy

# 497

Момичета, мисля да си поръчам мостра на Отмъстителната, но изпаднах в дилема - обикновената или екстремната е за предпочитане.
В нормалната освен пачули има и роза Simple Smile, а в екстремната е  само пачули при мен най -общо казано.

# 498
  • Там, където ме обичат

Разделих се с Адикт на Диор защото върху мен той се превръща в едно просто ванилово нищо. А като го усетя от някоя друга жена ми харесва много, но явно не работи добре с моята химия. Мириша на кифла с него. Кифла... за ядене, не такава кифла. Mr. Green

Бижy, не кифла, кроасан.  Laughing

raz_nejena, това е силен жокер.   bouquet Много от моите фаворити са с роза.

# 499
  • на терасата

Напълно споделям мнението на Ели, че е парфюм за наперена лудетина, даже си я представям жената, която умее да носи този парфюм. Не съм аз, няма и да бъда Simple Smile

Не е необходимо да си я представяш.
Достатъчно е да ме погледнеш аватарно.  Wink

Наистина, foxysilver, Линдзи Лоън точно съвпада с това, което си представям  Wink

Според мен, Отмъстителната е по-добра от Екстремната. Може би, защото не харесвам особено пачулито като съставка в парфюм.

# 500
Не е съвсем по темата  това някой използвал ли е същото като парфюма ли е    http://1001-bg.com/bg/product-view/3061.html   ако връзката не се отваря става въпрос за Addict - Дезодорант  Дезодорант Спрей 100 мл    53'00 лв

# 501
МомиЧета, понеже полуЧих един талон за 40% отстъпка за на Лейди Гага парфюма и се Чудя има ли смисъл да си дам парите? newsm78
Не. Hug За мен парфюма не е хубав и не е траен.

# 502
Минавам да се се похваля или оплача, не знам кое е по-удачно в случая.. След като се удържах цели 12 дни да не купя нищо, ни отливка, ни пробичка даже, днес предадох фронта с една стотица Чайнатаун и то без да го познавам ooooh! Моля кажете, че ще ми хареса Praynig Гледам във Фрагрантика го описват като гурме и сладък, така ли е наистина? Гледам че и доста бели цветенца има, дано не са преобладаващи... Thinking

# 503
Не е съвсем по темата  това някой използвал ли е същото като парфюма ли е    http://1001-bg.com/bg/product-view/3061.html   ако връзката не се отваря става въпрос за Addict - Дезодорант  Дезодорант Спрей 100 мл    53'00 лв

Миризмата е същата Simple Smile Лично аз не можах да я понеса и прехвърлих парфюма на сестра ми  Mr. Green

# 504
  • Germany
Минавам да се се похваля или оплача, не знам кое е по-удачно в случая.. След като се удържах цели 12 дни да не купя нищо, ни отливка, ни пробичка даже, днес предадох фронта с една стотица Чайнатаун и то без да го познавам ooooh! Моля кажете, че ще ми хареса Praynig Гледам във Фрагрантика го описват като гурме и сладък, така ли е наистина? Гледам че и доста бели цветенца има, дано не са преобладаващи... Thinking
Ронита, ще ме умориш Hug
Ако не си го платила идвай спешно утре да го помиришеш Peace
Познавайки вкуса ти подозирам, че ще го запратиш с 200 км/ч в размените, но пък никога не се знае Wink
Има си много бели цветя, и много подправки, предимно кардамон. Изобщо не е тази сладост, която ти харесваш.
Фокси, ако не си поръчала отмъстителната идвай и ти да се напръскаш. Отмъстителната за мен е най-красива в базата си, даже ако трябва да съм честна на другия ден ми харесва най-много Blush. Между нея и екстремната версия веднага избирам отмъстителната.
Момичета, в много руски форуми чета, че Лейди Венджънс е реформулиран и новата версия няма никаква трайност, рускините масово се оплакват, че не го усещали след 15 минути Thinking. Не мога да си го представя даже, защото за мен е един от най-присъствените и забележими аромати и ще е жалко, ако са го съсипали.

# 505
Ронита, ще ме умориш Hug
Ако не си го платила идвай спешно утре да го помиришеш Peace
Познавайки вкуса ти подозирам, че ще го запратиш с 200 км/ч в размените, но пък никога не се знае Wink
Има си много бели цветя, и много подправки, предимно кардамон. Изобщо не е тази сладост, която ти харесваш.

Не съм го платила все още, но финализирах търга в ибей и вече е късно да се откажа Rolling Eyes Което не пречи утре да мина да го помириша, че ще умра от любопитство докато пристигне от Англия.. Crazy
Всъщност аз не харесвам чак толкова сладки парфюми, или поне не всички, например Acqua e Zucchero Profumum Roma, La Vie Est Belle и Visa изобщо не са ми по вкуса, идват ми прекалено сладки. В същото време харесвам някои подправкови като Chergui и Nuits Enchantees, така че в случая не подправките, а белите цветя ме притесняват повече..

# 506
Здравейте, момичета,
липсвате ми и не съм ви забравила, но какво ли не ми се струпа на главата напоследък, и хубаво, и не чак толкова хубаво. Но само за хубави неща ще ви пиша - пях с Таря Турунен на една сцена и за случая се нагалианих подобаващо!!!!!!!!!!Нямам друго подобно преживяване в живота си досега и все още не мога да го осмисля!
То отдвана беше, но пробвах Берлинското момиче, даже си имам вайълче. Хареса ми, макар да не ме грабна и отнесе в облаците. Върху мен е сочна роза с доста зеленина, приличаща ми ту на здравец, ту на индрише, ту на мушкато - все едно семейство са! Радва ме, че Lutens и Sheldrake са освежили пролетно своите творения с това 'момиче' и някак все пак са запазили наситеността и живото присъствие, характерно за всички аромати на SL.
Пробвах и Juniper Sling заради Лин. И мноооооого ми прилича не нещо до болка познато, но пренебрегвано. Даже не мога да се сетя какво и това много ме измъчва. Не е оригинален аромат, но е много приятно направен. Идеален за постигане на баланс при дистрес. Или като хапче против главоболие. Свеж, но не остър, а мек и гушлив. Поне при мен. Пробвах го и на блотер, и на кожа.
Prima del Teatro di San Carlo  на Carthusia не е това, което очаквах. Мислех, че ще е пищен белоцветен или поне вдъхновяващо розов парфюм, а той започна силно лакрицово #CrazyПосле подчертано дървесно, но в дисхармония със зеленината, която започна да избива по блотера. Даже не поисках да го пробвам на ръка. Не е ужасен, а просто неподреден и неотговарящ на името си.
Бях очарована от възможността да пробвам Loggia dei Mercanti  на La Collina Toscana - бранд, за който не бях чувала въобще. Много особен парфюм. По-скоро за мъж, отколкото за жена. Или не - за жена става, но трябва точно в момента на пръсване и разнасяне да се чувства на върха на силите си и то много комфортно, денси стил. Прилича ми на творение на Comme des Garcons - има нещо синтетично и свръх-притегателно в него. Началото ми беше като смес от Кока-Кола и вакса за обувки. После синтетичното продължава, но заедно с дървесина и уд. Много мек уд. Скоро толкова мек уд май не съм тествала. Че и да се усеща, защото в Амбровия уд на Килиън не го усещам отчетливо. Този парфюм ми носи усещане за лукс и колкото и да ми харесва, не бих могла да го нося в момента с достатъчно самочувствие.

Иначе вече повече от месец нося само 2 - CdG и Honey and The Moon - Tokyo Milk, като отвреме-навреме се разнообразявам с наслояващи експерименти. Това последното е някаква тенденция, която забелязах по блоговете и реших да пробвам. Много приятно се получи когато смесих Chanel 5 edp и Lolita Lempicka edp...!!!

А за Insolence може ли да добавя и 'безочливост'?

# 507
  • София
Цитат
Womanity и Poison , днес друга колежка се яви с La Vie Est Belle Lancome  . Очаквам ято стършели с насочени копия да ни нападне  То не е шлейф, то не е чудо. А трите в една стая са
Господи, къде сгреших, че ме наказа с колеги с такъв парфюмен вкус?!

Ковачева, искам и аз да мина през офиса ти! Скоро бях в зоологическата градина и много предпазливо обиколих затворените помещения с бели носорози, пантери и влечуги. При първите - сено и урина, при вторите - козина и престояващо месо, при третите - брр.

Точно ние разбираме и от нахалство и от прибраност - причиняваме и понасяме. Нали сме жени - гъвкави, според обстоятелствата.

# 508
  • София
Инсоленс-а пак се вихри, сигурно след тези постове- всички онлайн магазини са опоскани.
Аз съм пас.
Абсолютен нахалник и далеч от изисканост. В най-добрия случай , в умерени количества- палавник (нищо лингвистично не влагам). Не отричам ,че мирише хубаво, просто се учудвам, че "еталоните за изтънченост" , пред които трябва да се прекланяме , го възхваляват. Stuck Out Tongue

Имам 2 колежки, които ме тровят. Мен.  Smile Спират ми притока на кислород и свободното движение на мисли, ежедневно. Едната ползва Инсоленс и КМ, а другата Ангела и МЧР.  (харесвам ги малко или много, но дозата не , колежките - също)
Благодарение на тях , поработих доста над моята парфюмна култура. Не причинявай на околните това, което не искаш да причиняват на теб.  Grinning

# 509
От цялата полемика дотук, разбрах, че ползващите Инсоленс сме вселенски простаци. Laughing
Ще знам за в бъдеще да не споделям силно миризливите си впечатления тук, освен за въображателно доловими аромати.

Общи условия

Активация на акаунт