Лидл ::25::

• 63 742
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Още ми е пред очите как го ядеше единият ми съквартирант докато учех в чужбина. Мажеше една филия (необичайно големи бяха филиите там) с маслото и в нея слагаше една бисквита от сорта на миражките и сгъваше филията като сандвич  Sick Е, там ядяха и кюфтета със сгъстен компот от вишни, но това е друга тема. Било им национално ястие  Sick

# 361
# 362
Здравейте,включвам се с отрицателен коментар.Става въпрос за кондензираното мляко в тубички.Взех за проба оранжевата опаковка и ми е много странно на вкус.Няма нищо общо със сварените от мен кутии кондензирано мляко.Прекалено ми е ароматизирано,по-течно е ,отколкото трябва и ми бие на сурово нишесте.Докарва го на вкус като пълнеж на нискокачествени шоколадови бонбони.

Грешката ти е, че си очаквала да е еди ккво си. Всъщност си е супер и има вкус на едновремешните карамелени бонбони - Карамел Му, мисля се казваха. И това е кондензирано мляко с добавен кармел, няма как да е като кондензираното изварено.

# 363
Гледам, че от понеделник ще има градински ножици и имам бегли спомени, че и преди ги е имало. Някой взимал ли е, и доволен ли е. Мисля да взема няколко чифта за баща ми, но първо да се допитам до вас Simple Smile

# 364
  • София
Аз пак да споделя за Памперсите на промоция - в Лидъл на "Ботевеградско шосе" видях 4-ка нормален размер, т.е. до 18 кг. Странно защо някъде са заредили нормални размери, накъде умалени...

# 365
Аз пак да споделя за Памперсите на промоция - в Лидъл на "Ботевеградско шосе" видях 4-ка нормален размер, т.е. до 18 кг. Странно защо някъде са заредили нормални размери, накъде умалени...
А дали пъкне става въпрос за грешно указани на пакета килограми и всъщност няма разлика между различните партиди от към килограмите? Thinking

# 366
  • Пловдив
Здравейте, включвам се с два въпроса.
Таз седмичната брушура видях че от понеделник ще има машина за сладолед за 29 лв. Искам да питам имате ли отзиви за тези машини? Дали си заслужават? Доста отдавна се каня да си взема и все не се решавам.
Втория въпрос ми е мъжат ми токущо ми даде един талон за 5 лв. намаление срещу покупка от 30 лв. Дали ако реша да взема въпросната машина, и още нещо разбира се ще мога да го ползвам?

# 367
  • София
Привет днес идвам да споделя. Купих вчера 400 гр. нето свински котлет. Напоследък проверявам тежестта на някои продукти на кухненската везна вкъщи. Та, оказа се, че с опаковката месото е 408гр, а тежестта на опаковката беше 60гр, след като извадих месото. Та нещо хич не отговаря на етикета. Следващия път ще поискам проверка в магазина.

# 368
Има контролен кантар в магазина, прави го там.

# 369
Има контролен кантар в магазина, прави го там.
Аз веднъж измерих две тарелки с месо.Всичко си беше ок. Peace

# 370
Здравейте, включвам се с два въпроса.
Таз седмичната брушура видях че от понеделник ще има машина за сладолед за 29 лв. Искам да питам имате ли отзиви за тези машини? Дали си заслужават? Доста отдавна се каня да си взема и все не се решавам.
Втория въпрос ми е мъжат ми токущо ми даде един талон за 5 лв. намаление срещу покупка от 30 лв. Дали ако реша да взема въпросната машина, и още нещо разбира се ще мога да го ползвам?

Къде я видя тзи машин, че ми стана интересно, а не мога да я намера. И да, ако купиш и нещо друго ще можеш да си ползваш талона. Стога да не е изтекла промоцията, на талона трябва да пише.

# 371
Linkata ,талона ще ти го приспаднат от сумата/те важат до 7,04-сега проверих/,обаче машината за сладолед НЕ ти я препоръчвам-това е единствената ми несполучлива и върната машинка от Лидл-ските/една седмица я мъчих,с какви ли не смески,вкл. и със сух сладобед,дето и без машина си става ОК-ами не можа да ми стегне...а,отделно,че е много пипкава работа-48 часа трябва да изстудяваш контейнера,отделно сместа трябва да ти е полузамръзнала като я сипваш....после трябва да я чакаш още доста часове и всичкото чакане за литър сладолед,дето у нас изчезва за едно мигане......абе,аз лично очаквах нещо съвсем различно като резултат и затова може би не я харесах/

# 372
Пуснете линк да я видим тази машина за сладолед, къде я видяхте Praynig

# 373
  • Русе
Привет днес идвам да споделя. Купих вчера 400 гр. нето свински котлет. Напоследък проверявам тежестта на някои продукти на кухненската везна вкъщи. Та, оказа се, че с опаковката месото е 408гр, а тежестта на опаковката беше 60гр, след като извадих месото. Та нещо хич не отговаря на етикета. Следващия път ще поискам проверка в магазина.
Предната седмица като беше плешката от 600 гр. на промоция, така взех една опаковка, стори ми се лека, сложих я на везната и тя показа 608 гр., върнах я и взех друга, която определено се усещаше по-тежка, беше ми неудобно да я тегля пак.
Веднъж така взех пил. филе, стори ми се малко като количество и на касата накарах касиерката да го претегли, оказа се с около 70-80 гр. повече Embarassed За да изляза от конфузната ситуация казах, че съм чела за случаи, когато месото не отговаря на посочения грамаж и касиерката ми каза, че и се е случвало като реди месо да намира такова и директно да го прибира.
Не мисля, че вината е в ЛИДЛ, а в производителя.

# 374
Чиято и да е вината е за сметка на клиентът,
а това е практика при пакетажа на бълг.продукти.

Общи условия

Активация на акаунт