Лидл ::25::

• 63 755
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,включвам се с отрицателен коментар.Става въпрос за кондензираното мляко в тубички.Взех за проба оранжевата опаковка и ми е много странно на вкус.Няма нищо общо със сварените от мен кутии кондензирано мляко.Прекалено ми е ароматизирано,по-течно е ,отколкото трябва и ми бие на сурово нишесте.Докарва го на вкус като пълнеж на нискокачествени шоколадови бонбони.

# 346
  • Пловдив
Днес успях да взема от течния персил за 6.66лв -доволна съм. И аз взех от пилешкото филе на градус 3 тарелки за седмицата. Гледах дънки и блузи ,но не ми хареса материята.

# 347
Здравейте,включвам се с отрицателен коментар.Става въпрос за кондензираното мляко в тубички.Взех за проба оранжевата опаковка и ми е много странно на вкус.Няма нищо общо със сварените от мен кутии кондензирано мляко.Прекалено ми е ароматизирано,по-течно е ,отколкото трябва и ми бие на сурово нишесте.Докарва го на вкус като пълнеж на нискокачествени шоколадови бонбони.

И аз вчера го гледах, но не ми хвана окото. Преполагам оранжавата тубичка е карамеленото. Аз си вземам от Кауфланд на тяхната марка за 2, 29 или нещо от сорта беше и си заслужава и като цена и като качество. Е, на Дъч Лейди препдолагам е къде къде по, но за цената си спрямо качеството съм се спряла на кауфландското. Макар да избягвам да купувам, понеже го ям наведнъж.

Аз днес се опитах да хапна фъстъчено масло ама  Sick Някой да има идея как да го оползотворя без да се налага да го ядем така?

# 348
Здравейте,включвам се с отрицателен коментар.Става въпрос за кондензираното мляко в тубички....

Аз днес си купих какаова и бялата. Ще им намеря място, няма да хвърлям, но хич не съм възхитена, пък и още помня вкуса на старата руска. Далече е от нея, то и руските вече не са онези предишните, но...... Peace
Скрит текст:
Не знам дали е спам, ще предложа да си направите вкъщи, лесно е и поне се знае какво има в нея:  ЕТО ТУК, ТУК, ТУК, какаовата най-много ми хареса,  колко нещо изядох просто с лъжичка! Heart Eyes Embarassed

Иначе накупихме редовните неща, дългия кашкавал, мариновано цвекло, гъби, извара, месо, дробчета, някаква бира в шишета си хареса половинката. Peace

# 349
# 350
  • софия
А аз купих свинско контра филе на Тандем за кебап (по заповед на девойката е рецептата). Купихме и обичайния айсберг, лютеница и люти чушки.
Забравих да споделя, че сокът от портокал и ацерола беше одобрен, но херингата с билков сос не ми харесва. Мазно ми е.

# 351

Ако не ми мине котка път утре ще опраскам половината буркан  Hug Благодаря за рецептата  Hug

# 352
Писали ли сте за шоколадовите фъстъци и шоколадовите дражета на "Mister Choc" , които приличат на бонбонките "М§М"?
Ммм, вкусотия Simple Smile

# 353
Здравейте,в нашия лидъл не видях пилешко филе на градус  newsm78 .Едното беше на промоция за 5,15 същото като на снимката в брошурата,но не беше на градус,а другото беше на ciara или kiara или нещо подобно-не се старая да запомням беше в обикновена бяла тарелка,по 3 малки парченца и беше по 8 лв. Гледам на онлайн брошурата грамажа е 650грама а на опаковката е 500грама  newsm78 .

# 354
Здравейте,в нашия лидъл не видях пилешко филе на градус  newsm78 .Едното беше на промоция за 5,15 същото като на снимката в брошурата,но не беше на градус,а другото беше на ciara или kiara или нещо подобно-не се старая да запомням беше в обикновена бяла тарелка,по 3 малки парченца и беше по 8 лв. Гледам на онлайн брошурата грамажа е 650грама а на опаковката е 500грама  newsm78 .

И при нас така, аз взех от това на Chira, правих го на супа. Взех от Едам-а, хареса ми. По препоръка от темата взех и от сиренето Софра, но още не съм го опитала.

# 355
agnesana,аз смесвам на око фъстъчено масло,домашно правен карамел ,маскарпоне и сметана + портокалови корички и става разкошен крем за торта - кръстила съм тортата "Черноморец",защото много го докарва на вкус на тези бонбони,които аз много харесвам  Heart Eyes.Правя я с готовите шоколадови блатове от Лидл.
Не е по темата,но когато не ми се прави сгушенка или както там се казваше,карамелезирам чаша захар с щедро парче масло и когато карамелът се получи с приятен светлокафяв цвят,разреждам с млечна сметана,около150 грама,примерно и варя на слаб огън,докато стане хомогенно.Ако се посгъсти повечко,когато изстине,добавям още сметана - така имам богата и не много сладка карамелена основа за всякакви кремове.Търпи и в хладилник- в бурканче.

# 356
Аз днес специално за тези кексовите тавички ходих, ама и на двата лидъла ги бяха свършили(то на единия още вчера вечерта ги нямаше). Ако някой, някъде види повечко бройки да сподели моля ( за София става въпрос). Не че тръгнахме с празни ръце де, въпреки че вчера напазарихме.Иначе пък ни бяха объркали една цена при маркирането(смисъл беше я сложила по старата, а не по новата намалената), та приятелят ми се върна и каза че му са се извинили и обяснили, че момичето било ново Rolling Eyes Аз тез пари да не ги рина с лопатата #Cussing out

# 357

Защо ми трябваше да ви чета  Crazy

Фъстъченото масло не ви ли се струва със солен привкус? От кое вземате? Благодаря предварително   bouquet

# 358
За мен е хем сладко, хем солено. Беше в американската седмица. Доста го хвалиха и аз реших да взема, понеже мъжът ми обича фъстъци. Общо взето и той не го хареса и така стои.
Имаше два вида - натурално и с парченца фъстъци (крънчи).
За мен има вкус на пасирани пържени белени фъстъци. Общо взето - не съм фен на фъстъците. Друго си е да лапнеш бадем или лешник...  Crazy

# 359
И при нас така,но с горната рецепта  се изкушавам.Преди време съм вземала от метро и пак беше соленко .

Общи условия

Активация на акаунт