Лидл ::25::

• 65 528
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • софия
Малък отчет от обедния пазар: купих калифорнийското розе, което някой препоръча. Купих и качамак. Имаше, колкото искаш в магазина на Халите.
Питах изрично за пуешката шунка на Пикок. Казаха, че от около месец не са получавали. Предполагат, че ще започнат отново да ги зареждат, но не знаят кога.
Препоръчвам бирената шунка, която е на промоция от утре. Избягвам да купувам подобен род колбаси, но тази има цели парченца и е вкусна. Не съм се задълбавала в състава, защото не бих я купила Mr. Green

# 481
  • Stuck in a moment
Уф, ама няма ли да им свършва сезона, аз къде на шега, къде на истина си ги наричам салата "Изверг" вече Laughing от началото на февруари като сме ги заръфали, всеки ден, ако щете вярвайте, писнаха ми, но продължавам да купувам, и да правя, ами изгодни са.

Добре измислено, на нас пък ни омръзна обикновеното зеле и вече нямам търпение за хубави летни домати и краставици.

Днес направих кус-кус от Лидълския, добре набъбна, не съм чакала много. Наистина е различен от макаронения кус-кус. Вие как го правите, аз сложих масло и сирене, но ми се иска една идея по-сочен да стане, допълнителен сос ли ми се иска или някакви добавки от зеленчуци, посъветвайте ме.  Simple Smile

# 482
спам, Embarassed ама не се удържах: а вие как точно я правите салатата с айсберг?

# 483
спам, Embarassed ама не се удържах: а вие как точно я правите салатата с айсберг?

И аз отдавна искам да питам, ама срам  Embarassed

Аз за сега я правя като обикновенна салата. Слагам краставица, пресен лук, домат, репички...квото има общо взето. Една приятелка пък я правеше с майонеза, но на мен ми идва една идея в повече тежка.

# 484
кус-куса  -  Каквото съм чела от разни арабски рецепти - те го претриват с малко мазнина/зехтин и го варят на пара. Аз после си го заливам с вода, че нямам толкова ситен съд за варене на пара. Става по-сочен.

айсберга  -  Правя си нещо като мой си Цезар - слагам мед, балсамов оцет, горчица, сол и малко от едни испански сосчета Айоли от Метро купувани, всичко това  разбивам предварително в бурканче. За разкош може да добавите авокадо, пармезан на люспи, крутони.
ОБАЧЕ един ден реших да пробвам като обикновена зелена салата - лук, репички и краставица - перфектно, даже и детето го прояде.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 14:43 от evhen

# 485
  • София
Аз пък влизам да похваля девойката, която току-що ме обслужи на горещата им линия. Беше много вежлива, за разлика от господина, на който веднъж попаднах. Обясни ми как бройките, които ми казва са от наличността сутринта и не иска да ме подведе.

# 486
По-скоро се съгласуват, не бяха ли на едни и същи собственици  Mr. Green

Баща ми ми е разказвал, че глобално са на един собственик, но тук са един срещу друг. Това от Кауфландска страна са му го казвали( те са му клиенти).

Иначе салатата с айсберг я правя или като обикновена салата или само айсберг с оцет, зехтин или към това добавям маслинова паста и обърквам. Peace

# 487
Айсбергът ми е любим с авокадо и синьо сирене - зехтин, сол и балсамико /или обикновен оцет/ ммммм....

# 488
  • София
Някой има ли идея тези сините пластмасови купии, 7 броя, дето са на промоция, стават ли за фризер?

А царевичния грис къде да го търся, някъде около брашното може би?

# 489
  • Fort Worth, TX
В нашия Лидл изчезна  граха в консерви.Взех буркан.Уж са на една фирма, но този от буркана е по кофти.

# 490
А царевичния грис къде да го търся, някъде около брашното може би?
Намира се при ориза, боба и лещата.

# 491
Риба тон , домат пресен, синьо сирене, зехтин и лимонов сок.   bouquet

# 492
Айсберг ядем според бюджета ни към момента но любим ми е с филе риба тон,царевица,чери доматки,авокадо,дресинг от лимон и заквасена сметана.Ммммммм. Crazy

# 493
  • София
Някой има ли идея тези сините пластмасови купии, 7 броя, дето са на промоция, стават ли за фризер?
Имам такива бели от предишната промоция. Мисля, че на тях пишеше, че стават. Аз съм слагала във фризера и засега нямат повреди, но още малко съм ги ползвала, но са ми удобни. Но пък не знам на тези в брошурата защо е показано само, че са подходящи за съдомиялна.

# 494
  • София
Аз айсберга го правя с черита, краставици, маслини(от лидълските зеленки с чушчица), пресен лук, ако имам може и царевица, зехтин... последният път се изкуших от репичките и тях бухнах вътре(не знам още има ли ги в лидъл, но бяха много хубави, сладички)

Общи условия

Активация на акаунт