Лидл ::25::

• 65 525
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Не е нито политика, нито някаква конспирация, просто си зареждат доволно стотинки от банките и не им трябват други.  Peace

# 76
  • Варна
На мен пък никога не са ми отказвали.
Загледах в брошурата сока, който е от утре - hohes C. Някакви впечатления? Все си мисля, че за 4лв бая портокали бих купила и фрешът ще е фреш.  Peace
И за моцарелата се зачудих.  newsm78

# 77
  • Stuck in a moment
И на мен не са ми отказвали стотинки. Понякога обаче им личи, че са изнервени.
Но са цвете сравнение с ЦБА, вчера влязох, защото ми беше най-близо и от 5 метра се чува едната служителка на сирената "Б.си мамааатааа". Ок, всеки попържа понякога, но не е това мястото.

# 78
  • Бг-мама
Момичета , какъв е срока в който мога да върна стока безпроблемно ?

# 79
  • Русе
Мисля, че беше едномесечен срока. В сайта пише, провери.

# 80
  • Бг-мама
Мисля, че беше едномесечен срока. В сайта пише, провери.
Благодаря !   bouquet

# 81
Да ви попитам вчера имаше една унгарска наденица намалена на 3.30 от дългите, късите унгарски не бяха намалени, една позната искаше и икупих, но се замислих каква е разликата между двете само грамажа ли? А днес дали пак на промоция или е било само за вчера ?

# 82

И за моцарелата се зачудих.  newsm78

Кога е моцарелата, че не я намерих?  bouquet

# 83
  • Mediterraneo
Тъкмо в духа на последните изказвания по темата и аз ще се оплача. Взех една пилешка шунка на Пикок, намалена с 30%, което намаление не е отразено на касовия бон. Бях с малката, която мрънкаше и бягаше насам- натам, та просто прибрах бона в чантата и не съм забелязала. Това обаче не означава, че утре сутринта няма да си потърся левчето  Crossing Arms Отивам с неотворената шунка и касовия бон!

# 84
Tоку що отворих каймата, която купих вчера и държах в хладилника. Няма да ви казвам каква гадна миризма ме лъхна....Имах голямо доверие в контрола на месата им, но вече силно се замислям. Пише срок до 23.03.

# 85
The Flower това, което описваш ми се е слувало с кайма и с пилешко сурово месо различни видове, купувано и от различни магазини. Не знам каква е причината, но започнах да купувам в деня на готвенето и най-късно на другия ден до обед ползвам. Не е много удобно, ама няма начин - винаги гледам какво е указано на опаковката за съхранение, дори си мерих градусите в хладилника да не е от това, не е.

# 86
Тъкмо в духа на последните изказвания по темата и аз ще се оплача. Взех една пилешка шунка на Пикок, намалена с 30%, което намаление не е отразено на касовия бон. Бях с малката, която мрънкаше и бягаше насам- натам, та просто прибрах бона в чантата и не съм забелязала. Това обаче не означава, че утре сутринта няма да си потърся левчето  Crossing Arms Отивам с неотворената шунка и касовия бон!

Отивай, трябва да ти върнат парите. Иначе им я върни.

До кажа, че сладоледа с орехите вече е 2.99, а беше 2.79лв! Мразя да ме лъжат!

# 87
  • София
Гледах ги тия маратонки NIKE, но не знам защо нещо много афиф ми се виждат. Удобни ли са? Thinking

# 88
Не е нито политика, нито някаква конспирация, просто си зареждат доволно стотинки от банките и не им трябват други.  Peace
Политика е. Simple Smile Забранено е да се искат дребни от клиентите. Вече ако клиента държи ,тогава приемаме. Но това е и до усета на касиера спрямо клиента. Много клиенти искат да се "отърват", както има една дума. Но иначе сме винаги заредени и не трябва да искаме дребни от клиентите.

# 89
Политика е. Simple Smile Забранено е да се искат дребни от клиентите. Вече ако клиента държи ,тогава приемаме. Но това е и до усета на касиера спрямо клиента. Много клиенти искат да се "отърват", както има една дума. Но иначе сме винаги заредени и не трябва да искаме дребни от клиентите.

Да, това е ясно, че не трябва да искате. Но не е политика да ги отказвате монетите.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт