Лидл ::25::

• 63 869
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
А дънките от четвъртък дали са ластични?

# 106
А дънките от четвъртък дали са ластични?

Води се клин, със сигурност ще са ластични

Тези в момента белите хубави ли са ? Още се чудя да ходя ли за тях. Надолу прави или се стесняват и дали си отговярат на номерата  newsm78

# 107
Дънките си отговарят на номерата.Можех и едни размер по -малки да си взема, ама карай ,за всеки ден и разходки в градинката са идеални. Имат еластичност и  са много мекички.Цвета можеше да е по тъмен. Blush

Ако и белита са така направо си заслужава цената. Ще дебна и тези от четвъртъка, че съм го закъсала от към дънки.Наскоро дадох няколко чифта на една приятелка ,че ми бяха станали големи  а други да ми се скъсаха.
Напазарувах и обичайните неща за хапване. Взех ябълки от червените -намалени са. И от прясното мляко в бутилка да го пробваме ,че много го хвалите.
Дънките които са в момента са прав модел.Не се стесняват долу.

# 108
  • София
Аз нещо дънки не видях, а ме блазнеха синичките. Но си взехме кафе, нутела, течен и сух персил за проба, от скандинавците - сладкото от боровинки,  синьото сирене, 2 различни вида херинга, шведските сладки и хайвера в тубата... Хайвера веднага го опитах и е много всукен.

# 109
Дънковите клинове не са ли макси размер  newsm78

# 110
  • вече Пловдив
Дънковите клинове не са ли макси размер  newsm78
Да.
Аз си взех персил гел, вениш, мюсли, мляко, обаче забравих за сладкото от боровинки  ooooh!. дано има довечера.

# 111
  • София
Днес и аз мисля да ходя на лов за дънки. За часовниците със силиконова дръжка се чудя?  newsm78 Изглеждат симпатични, ако и вървят както трябва...

# 112
  • 1st floor
Повече силиконови часовници не купувам. Като се зацапа силикона, с нищо не мога да го изчистя. Купих преди време един розов на щерката, заха би се и сега така си стои. А е на адидас и го взех, защото е водоустойчив и може да не го сваля в плуването...

# 113
От сините дънки имаше по един чифт от номер. Бели имаше много Жалко ,че клиновете са макси размер. Crossing Arms

# 114
  • Mediterraneo
Напазарувах. Нищо от скандинавската седмица не ме поблазни, от марките уважих само безалкохолните  Laughing Прах имам запаси от други промоции( а и честно казано Персил не е на кой знае каква голяма промоция- 1 кг излиза 4,16, той толкова си върви долу- горе).
Купих звънеца, взех едни четки за рисуване на щерката, на мъжа някакви телчета за такер ли, какво беше. Ползвах 5 лв талон от Шел, а и си оправих шунката от вчера  Laughing

# 115
   bouquet Да не е гол запис, тук в Шумен имаше всякакви размери от чаршафите с ластик( беше питано предната тема). Та може да посочите магазина тук да Ви доставят...

# 116
Дънките по коя номерация са?

raja_nikol   bouquet

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 11:56 от Еос

# 117
Дънките по коя номерация са?

По европейската Peace

# 118
Някой има ли впечатления за фотоалбумите, които пуснаха в четвъртък? На какъв принцип се поставят снимките, тъй като преди бяха пускали албуми, но снимките трябваше да се лепят.  ooooh! Благодаря!

# 119
  • Варна
Връщам се с Нутела, гел за пране, кашкавал и някой други редовни покупки. Ако не греша при предната промоция на Нутела, шоколадът беше произведен в Полша, а този е произведен в Германия. Само да заспи детето(че на него не му се полага) и го нападам.  Laughing
Останах доволна и от обслужването - оказах се с жълти стотинки по 1 и 2 и левче, без други монети и се чудех как да си взема количка. Попитах на касата какво можем да направим при положение, че нямам монети за количката и ми подадоха 5ст.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт