Лидл ::25::

• 63 857
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Някой погледна ли какво представляват туниките,едни шарени?
Заслужават ли си парите или не са хубави?
Не си заслужава !
Отново успях да купя мляко от бутилка /не се вари/ и за първи път виждам и купих
"Цацики" - подобно на салата "Снежанка",гръцко 250 гр- 1.79 лв.
Става,но не е чудо неземно.

# 136
Титка, пресните млека, които се продават винаги са сварени.Или поне аз не съм засичала такива да се варят.Simple Smile
Аз защото купувам по принцим пр.мляко от млечни магазини,пак е в подобна на вид бутилка,но трябва да се свари. Взимам го,защото няма консерванти заради детето.Та затова се зачудих в случая.......

Не е ли пастьоризирано?

# 137
И аз днес гледах брошурата, но тези скандинавски работи ми се струват доста скъпички, визирам сладките неща, защото аз от другите не ям.Бих си взела единствено от шоколада Ритер, нищо друго не ми допадна.Фиксовете са на добра цена, но нямам време да готвя и затова ще ги подмина.

# 138
Аз поизкупих скандинавските нещица. Единствено ме е яд за конфитюра, но ще се изяде.
Какво не ти допада в конфитюра ?
На обяд беше свършил, а от праховете имаше количества.

# 139
Някой погледна ли какво представляват туниките,едни шарени?
Заслужават ли си парите или не са хубави?
Не си заслужава !
Отново успях да купя мляко от бутилка /не се вари/ и за първи път виждам и купих
"Цацики" - подобно на салата "Снежанка",гръцко 250 гр- 1.79 лв.
Става,но не е чудо неземно.
Благодаря!

# 140
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте,
искам да похваля кашкавалената извара в стъклен буркан, някъде към 2 лева беше.

# 141
  • София
Привет! До сега само ви следя, реших да се включа. Първо да похваля 2 продукта и второ да се оплача от нещо.
Продуктите, които харесваме са:
1. Замразената им полуготова лазаня, която се запича за 20 мин във фурна. За полуфабрикат е страхотна.
2. "Немски салам"- така пише на етикета

А сега да се оплача. Имат едни много хубави шоколади с марка JD Gross. Обаче този, който беше с най-малък процент какао (35%) от месеци насам не съм го виждала. Какво се случи и защо спряха точно него да внасят... много ме е яд, беше фантастичен. Ето така изглеждаше.

# 142
Млякото в бутилка Пилос с червен етикет и 3% масленост, което струва 1.59 лв. ли обсъждате напоследък? Преди време го имаше, но не беше собствената марка на Лидл Пилос, а някаква друга марка, май Топ милк, и със син етикет. Не си ли го спомняте? Вечно беше вкиснато и затова минах на кутии Пилос 3.5% от 1.69 лв. Взех си да го пробвам.

Аз тези магазинните млека не ги варя, така си ги пия - студено с нескафе. Не съществува прясно мляко с консерванти, поне не съм чувала за такова. Нали ги пастьоризират? Варя само фермерското мляко, което се продава тук-там наливно, че иначе се разваля за нула време.

# 143
  • София
Този път влизам да моля за помощ. Наскоро си купихме прахосмукачка от Лидл, магазина в кв. Западен парк (Сф), но се оказа вече ползвана и върната, та искаме да я сменим. Доволни сме как чисти, но нещо вътре явно е мухлясало, защото след чистене стаята мирише на мухъл (тя има доста функции, вкл. изпомпване на вода и може би е ползвана за това без да се почисти после както следва). От магазина ни насочиха към телефона, а от телефона - към друг телефон в Германия  ooooh! Молбата ми е да погледнете из Вашите магазини дали случайно няма останала някъде бройка, която да изискаме. Прахосмукачката е грубовата на вид, жълта, в зеленикав кашон, 99 лв., марка PARKSIDE. Предварително ви благодаря   bouquet

# 144
  • Русе
И аз да се отчета с днешния скромен пазар. Купих Персил за цветно, Бреф за WC-то, течен сапун Финале пълнител 1л., хляба със семена и други дреболийки.
Прясното мляко не е варено, а е пастьоризирано. Такова е и в пликовете, което пък от няколко дни изчезна newsm78

# 145
Казахте ,че верото от 1 литър не струва. Кой препарат за измиване на съдове е хубав и щадящ ръцете?

# 146
Аз не съм срещала в магазин мляко, което не е пастьоризирано, но ми прави впечатление, че хората масово варят това мляко, което е в пликове. И аз не варя мляко, освен ако не е домашно.

Зелено човече в сряда при нас имаше прахосмукачка (за Пазарджик става въпрос), но днес не обърнах внимание.

# 147
Казахте ,че верото от 1 литър не струва. Кой препарат за измиване на съдове е хубав и щадящ ръцете?

Не знам колко е щадящо, но на W5 е хубаво верото. Два лв и стотинки за литър мисля, че беше.
Аз пак отмъкнах едни стреч дънки, ще ям бой вече вкъщи, май всеки път, като пуснат, купувам и все се оправдавам с кучето. Grinning  Ами удобни са ми, а с него наистина разсипвам доста дрехи, като се помъкнем по поляни и тръняци. Някакви зелени маслинки с чушка взех, точно лидълски досега не съм купувала, авокадо, гъби, много добре изглеждаха, пък и ще ми трябват, и за езика и душата едно сиренце бри. Grinning

# 148
  • София
Зелено човече в сряда при нас имаше прахосмукачка (за Пазарджик става въпрос), но днес не обърнах внимание.

Ако имаш път пак натам тези дни, ще съм ти задължена да хвърлиш едно око и да споделиш, за да можем да изискаме прехвърляне, ако има   bouquet

# 149
Най- вероятно чак в събота, дано някой друг се отзове.

Общи условия

Активация на акаунт