Лидл ::25::

• 63 855
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
Аз поизкупих скандинавските нещица. Единствено ме е яд за конфитюра, но ще се изяде.
Какво не ти допада в конфитюра ?
На обяд беше свършил, а от праховете имаше количества.

Който не си е купил Сладко от Боровинки,Не е сбъркал Naughty
На мен Не ми харесва ама никак,нито на мъжо!
Ако сте яли Истинско сладко от Червени или черни боровинки,това ще ви се стори Кисело Желе!!!!

# 151
Ама тия пък как може да пуснат клин в макси размер...аз не бих се сложила в такова...размер 46-48 съм по европейска...Туниката в екрю с розово и преди са я пускали, реално изглежда точно като на снимката, но ми се стори голямка тогава....уголемена някак...Аз харесах сега тениски със 7/8 ръкав, бяла и раирана имаше...моряшка и с розово, ама нещо ми се досвидяха 18лв. за лота от двете  Embarassed
Взехме Персил...и аз се зачудих чак пък толкова ли е далаверен, цената е добра, но не толкова чак- близо 40 %.
Нутела, грамажът е намален, старите буркани бяха 900гр. , а тези 800гр. + бонус 80гр. Мъж ми редовно купува такава, той ми го каза.
Взех рендосано червено цвекло, в него няма маринати и подправки, надявам се да ми хареса.
Шоколади от квадратните за 1,50лв. белия с лешници отиде... Blush
Искам и аз да похваля млечните десерти, наподобяващи Киндер Пингуи. Цената им е без коментар- 1,99 за 4бр. Много са хубави!

# 152
Казахте ,че верото от 1 литър не струва. Кой препарат за измиване на съдове е хубав и щадящ ръцете?
Аз пък го харесвам, в момента имам едно с аромат на мандарина( или портокал  Rolling Eyes), супер си е!

# 153
  • София
Казахте ,че верото от 1 литър не струва. Кой препарат за измиване на съдове е хубав и щадящ ръцете?
Аз пък го харесвам, в момента имам едно с аромат на мандарина( или портокал  Rolling Eyes), супер си е!

И аз не разбрах защо е така оплюван, вярно течен е много и свършва за 0 време, но пък и цената му е смешна, иначе си мие не по зле от ехо, пур и подобни. Виж малките разфасовки бяха доста по-зле. Щадящ ръцете препарат за чинии не съм срещала Simple Smile Иначе сега ползвам вече втора опаковка един препоръчан ми в темата на ДМ и много ми харесва Simple Smile
За персила на мен цената ми хареса, така е колкото бонукса иначе 10 лв не бих дала Simple Smile

Десертите тип киндер пингуит детето ги уважи, каза, че са хубави аз не успях да опитам Simple Smile

# 154
labrex какви са ти впечатленията за това сирене Бри? Нашето семейство пазаруваме 90% от Лидъл,близко ни е.Тук в Търново никога не съм виждала такова мляко в бутилки.
Иначе миналата или по миналата се възползвах от бикините който бяха по 8-9лв за 2 чифта-много съм доволна.Според мен не е нужно да се дават толкова пари за течния шоколад на Нутела,има един който пак е в бурканче със зелена капачка и има убийствен вкус,даже по-хубав от на Нутелата  Peace .
p.p. извинявам се, че нахлух така в темата   bouquet

# 155
labrex какви са ти впечатленията за това сирене Бри?

svetla_80, аз съм пристрастна и пристрастена към всички "мухлясали" сиренца, на мен ми харесва, но не знам колко съм обективна. Просто като видя и купувам, хич не пробирам и все ми харесва. Grinning   Peace
Не се извинявай, хубаво нахлуваш, нали си споделяме тук!  bouquet

Сега се сетих за течните препарати за съдове, преди време купувах един литров, който за цената си биваше. После изчезна от нашия ЛИДЛ и се появи друг евтин от 1,5 л, всъщност той не е хубав според мен. Peace

# 156
  • Бургас
Здравейте!
Днес в ранния следобед в бургаския ЛИДЛ в Изгрев имаше от всичко промоционално по много чак се изненадах.но и 4 - каси работеха яко пазарене падаше.
Купих си кафето на Melitta предполагам .че е за кафемашина .че нищо не разбирам на немско и часовниче на щерката за подарък дано да го хареса.

# 157
  • о`майна лунна нощ е
Не мога да отворя ел. брошурата. От коя дата почваше намалението за продуктите на Пепси?

# 158

А сега да се оплача. Имат едни много хубави шоколади с марка JD Gross. Обаче този, който беше с най-малък процент какао (35%) от месеци насам не съм го виждала. Какво се случи и защо спряха точно него да внасят... много ме е яд, беше фантастичен. Ето така изглеждаше.

И аз се оплаквам заради този шоколад (и не само заради него)  - от тази марка останаха само натуралните, а аз не ги обичам толкова пък  Crossing Arms
Също така отдавна ги няма настъргания пармезан и панираните пилешки филенца Confused
То едва ли ще ги пуснат, ама да си кажа 

# 159
Аз кога ви писах за десертчетата като киндер пингуи, че са нови и хубави, ама кой да обърне внимане  Crossing Arms
ММ сега ми донесе и на мен Нутела, не издържах и гребнах малко ммм  Crazy, не знам дали лидълският със зелената капачка е по-хубав, но в сравнение с оранжевия - няма просто база за сравнение - Нутела си е Нутела  Naughty
Искам да похваля и фурмите, мнооого вкусни - 2,00 ( и нещо), страхотни са за подслаждане след вечеря  Rolling Eyes

А, да, течният сапун за 99ст. не бива, но за тази цена нямаше как да не пробвам ...

'ТуиГ, почти съм сигурна, че е от 18-ти до 24-ти

# 160
  • о`майна лунна нощ е
Moringa - благодаря!

# 161
Точно,от 18-ти до 24-ти. Peace
Всъщност сега видях,че не пише докога а и аз останах с впечатление,че беше до 24-ти.Явно е до изчерпване на количествата а това никак не ми харесва,едва ли ще успеем преди четвъртък да отидем,я останало нещо,я не.Аз такова чудо като четири работещи каси никога не съм виждала в изгревския клон,най-много две да пуснат.

# 162
  • Русе
А, да, течният сапун за 99ст. не бива, но за тази цена нямаше как да не пробвам ...
Купи този, който похвалих. Той е 3 лв/л. и е много хубав, не изсушава ръцете.

Белите дънки днес не ми харесаха, особено с тези шевове. А № 38 беше като № 48. Имах чувството, че 2 пъти ще се напъхам в него, а не съм кльощава. Laughing

# 163
Нутелки взех 2бр., Перзил, Ритер спорт 3 - черен лешник
Дънките нещо не ми харесаха много, много се зачудих на сладкото, но по-горните постове ме отказаха  Hug
някъде в София дали сте виждали от вело нещата - инструментите за колело, около 5лв. мисля че бяха, мерси много. , редактирах се /цената/

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 12:26 от The Fay

# 164
  • София
Ама тия пък как може да пуснат клин в макси размер...

И дебелите сме хора  Peace С добре подбрана горна дреха клин на повече килограми може да стои чудесно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт