Лидл ::25::

• 63 854
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Само се чудя тоя клин дали е с ластик или с копче... Предният път взех едни такива дънки и закопчаването беше с копче и хубаво, на краката добре, ама горе тясно Sad Върнах ги без проблем..

# 166
  • София
Казахте ,че верото от 1 литър не струва. Кой препарат за измиване на съдове е хубав и щадящ ръцете?

Аз си купувам Медикс и това е ... В Лидл има и Пур, може него да пробваш, но не купувай лидълското....

# 167
  • Русе
Пур е добър, щадящ ръцете, НО - не е това което беше Sad

За тези, които си купиха кафе, кажете кое кафе си купихте и добро ли е! Вчера гледах, гледах - ами то на българския етикет нищо не пише, а немски не разбирам. По принцип пия Лаваца, правя си го в джезве и става силно и плътно кафе. Лавацата е смес от Арабика и Робуста. Тези промоционалните, видях, че едното е 100% арабика, но на другите не пише, или поне аз не разбрах. Не искам да е от типа Якобс, защото за мен то е "бистра вода".

# 168
  • BABYLAND
Здравейте   bouquet
Детето ми хареса бинокъл в Лидъл, но не посмях да го взема, без да получа отзиви от вас. Моля, ако имате впечатления да ги споделите.
   Имаше хубави тигани ... мнение имате ли за тях?
   Благодаря. Hug

# 169
  • Варна
Аз си взех от кафето Dallmayar Classic, от това което е със зелената лента. Пробвах го на еспресо машината и стана страхотно. Има лека кисела жилка. Киселинността е отбелязана на опаковката и специално това, което е класик е леко кисело, а другото по- кисело. Отбелязани са още степен на изпичане, сила и аромат. Кафетата ги има и по другите магазини, но опаковката е по-малка и са доста по-скъпи. Това са известни немски марки кафе. Другото в зелената опаковка е Мелита и  сме го пробвали, но останах с впечатление, че е по- едро смляно и е за шварц машина, освен това с доста кисел вкус.

# 170
  • Русе
Аз си взех от кафето Dallmayar Classic, от това което е със зелената лента. Пробвах го на еспресо машината и стана страхотно. Има лека кисела жилка. Киселинността е отбелязана на опаковката и специално това, което е класик е леко кисело, а другото по- кисело. Отбелязани са още степен на изпичане, сила и аромат. Кафетата ги има и по другите магазини, но опаковката е по-малка и са доста по-скъпи. Това са известни немски марки кафе. Другото в зелената опаковка е Мелита и  сме го пробвали, но останах с впечатление, че е по- едро смляно и е за шварц машина, освен това с доста кисел вкус.
Тези кафета съм ги фиксирала в Метро от години и знам, че са доста скъпи. По тази причина съм си оставала само с гледането Wink
Ох, щом е с кисела жилка, може би няма да ми хареса(мисля, че Якобса беше такова), ама ще се прежаля и ще взема да го пробвам, пък и 7-8 лв, пък дори и 10 лв. са си доста добра цена за 500 гр. кафе.

# 171
 Вместо запис да похваля Китайския микс  от витрината за замразени неща- имаше си доволно количество и кълнове и гъбки , перфектен за бърза вечеря  Peace

Дано остане и за нас килимче до четвъртък  Praynig

# 172
Вместо запис да похваля Китайския микс  от витрината за замразени неща- имаше си доволно количество и кълнове и гъбки , перфектен за бърза вечеря  Peace

Заинтригува ме. Колко струва? 400 грама, нали?

# 173

Я ,бръзичко една рецепта за това миксче. Laughing  chef

# 174
Снощи си взех от шведските сладки със зеленичкото - много са хубави и датското синьо сирене, което не ни хареса - беше доста солено и тежко на вкус. Кафетата и аз ги загледах, но не взех и май няма да взема щом като казвате, че е кисело на вкус.

# 175
  • Русе

450гр. - 1,99 лв. Аз го сготвих с ориз.

# 176
 Мисля, че цената беше 1,99 лв за 400 или 450 гр. И вътре има моркови, чушка, лук, праз, гъби, кълнове от боб, бамбук, нарязани томно в подходящи лентички.

Иначе аз го спретнах с ориз и пилешко месо. Имам от ориза на Крина, който е на пакетчета, варя го. На тиган запържих пилешко филе с подправки на хапки до златисто.Извадих го, и сложих още малко зехтин и изсипах направо замразения микс, който се запържи до готовност за около 7-8 минути. В купа смесих всичко със соев сос и меланжиран пипер и воала. Аз го ям и с лимон  Crazy

# 177
Ама тия пък как може да пуснат клин в макси размер...

И дебелите сме хора  Peace С добре подбрана горна дреха клин на повече килограми може да стои чудесно  Peace
Еее, знам...аз затова си написах размерите...не съм от слабите, точно затова се зачудих. Наистина има как да стои добре, подобен панталон или дънки, ама чак пък клин. Това си е мое мнение все пак и мое вътрешно усещане. Не претендирам да го мислят всички  Peace
Благодаря за отзивите за кафето и аз, няма д ами допадне щом киселее. Точно Якобса е леко кисел и по тази причина не го пия, нищо че е чароматно  Mr. Green

# 178
Мисля, че цената беше 1,99 лв за 400 или 450 гр. И вътре има моркови, чушка, лук, праз, гъби, кълнове от боб, бамбук, нарязани томно в подходящи лентички.

Иначе аз го спретнах с ориз и пилешко месо. Имам от ориза на Крина, който е на пакетчета, варя го. На тиган запържих пилешко филе с подправки на хапки до златисто.Извадих го, и сложих още малко зехтин и изсипах направо замразения микс, който се запържи до готовност за около 7-8 минути. В купа смесих всичко със соев сос и меланжиран пипер и воала. Аз го ям и с лимон  Crazy
  bouquet
А праза нали не е много, да не се натрапва. Че децата са капризни.

# 179
 Ами май всичко на всичко беше 2-3 кръгчета, но предполагам, че това все пак е променливо съотношение..Но не вярвам да се уцели пакет с много лук и праз  Peace

Общи условия

Активация на акаунт