Лидл ::25::

• 63 831
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Тези "клинове" ги имаше скоро. Загледах ги много, но не взех. Пак заедно с бельо ги пуснаха. И бодита имаше тогава.
Не са особено еластични. Според мен са дънки, по крака. Плитки ми се сториха. Имах някакви резерви относно кройката, имаше дефекти и по шевовете. Май бяха с копче..... е не пробвах... но пипах, гледах, чудих се и се отказах.

# 181
  • Русе
А праза нали не е много, да не се натрапва. Че децата са капризни.

При мен, както писах оня ден, по-скоро чушките се натрапваха и за разлика от другите, нарязани на лентички бяха на едни големи парчета, рязани по диагонал. Праз имаше много малко - 3-4 колелета. Пак ще си купувам, обаче. Дано пък друг път случа на повече гъби  Praynig

# 182
Микса е страхотен. Праза не е кой знае колко. Повече са чушките, но аз обичам. Гъбите забелязах стоят по - отгоре. Аз микса го ползвам на три готвения, но аз си го готвя само за мене и си правя колкото за едно ядене.

Днес имаше намалени гъби и ще правя пиле фрикасе или както моят мъж си мисли "пиле със топено сирене"  Twisted Evil фрикасе не яде, но с топено сирене ядял (трънци, все едно го готвя само дето той не знае).
Купих си и ананас, та ще го пробвам след малко и ще кажа колко супер сладък е.
Плодове нямаше особено  Tired но имаше маргарин Калиакра на промоция на 1.99лв, а аз него най си го харесвам от маргарините.

Бисквитите от миналата седмца на промоция с масло са страхотни, но 4,49лв ми идват дооста скъпи на нормална цена, та взех пак от обикновенните. Тях не съм ги яла още, че не успявам да се добера до тях от мъж и дете, но и те били хубаво каза половинката.

# 183

Днес имаше намалени гъби и ще правя пиле фрикасе или както моят мъж си мисли "пиле със топено сирене"  Twisted Evil фрикасе не яде, но с топено сирене ядял (трънци, все едно го готвя само дето той не знае).

Joy
Сори, ама паднах от смях  Laughing

# 184

Joy
Ооооо, много такива познавам. Дори и жени. Това не ям, онова не ям, а яде, ушите и пукат.  Laughing Laughing

# 185

Joy

Скрит текст:
А, не се притеснявай. Като се събрах с мъжа ми бях за съжаление. Аз готвя като идиот по книга, а накрая все косури имах. Вкусно било ама нямало сосче. Вкусно било ама много подправки съм сложила. Лук в манджа не ядял - киселини получавал. Лукът се реже супер на дребно да не се усеща и киселини няма. Морковите се стържат, че иначе и те се делят.
Да видиш как сега яде и мерудия и копър и други подправки... суша си ги и ги стривам. А да ги дели де  Crossing Arms

То затова аз съм 100 кила, пък той 70 с напикани гащи и 10 санта над мен.

# 186
Момичета,замислям се за тениските който ще са от четвъртък,някой купувал ли си е от тях?Хубава ли им е материята?То аз така или иначе ако имам време ще скокна да ги поопипам  Laughing и да им се почудя.

# 187
  • София
Здравейте, благодарение на Вас преоткрих Лидл и сега основно от там пазарувам.   bouquet
Ако може да съм полезна на някой да споделя, че вчера в Лидл Овча Купел имаше доста бройки от акумулаторните метли за 44 лв.
Хубав ден и успешно пазаруване!  Hug

# 188
Добре че споменахте за кафето, че е с кисела жилка. Бях се наточила да го взема, но в този случай го отписвам от списъка.

# 189
Пуснали са на Пилос сладко кондензирано мляко и такова с карамелен вкус - наподобяват руската сгущенка или т.нар. дулсе де лече, не е скъпо, не е съвсем като сгущенката обаче е супер вкусно и много върви за сладкиши. А пък сгущенка намирам само от руски магазин, а дулсе де лече - никога не съм намирала  Tired Това за инфо  Wink

И аз имам китайски микс и скоро ще го направя на ризото - не варя ориза, а запържвам до като стане кристален, после доливам вода, той я поема, после пак и пак, докато не стане готов. Слагам и замразените миксове, без значение какви са, почти в началото. Много по-вкусен ни е така, отколкото варен + зеленчуците  Peace И подправки, който както обича.

# 190
Пуснали са на Пилос сладко кондензирано мляко и такова с карамелен вкус - наподобяват руската сгущенка или т.нар. дулсе де лече, не е скъпо, не е съвсем като сгущенката обаче е супер вкусно и много върви за сладкиши. А пък сгущенка намирам само от руски магазин, а дулсе де лече - никога не съм намирала  Tired Това за инфо  Wink

treisy , хиляди благодарности за инфото, много ми е важно! Вчера къде съм гледала newsm78, нищо такова не видях, ама специално ще отида да потърся.  bouquet  bouquet  bouquet

# 191
И аз не съм виждала от сладкото мляко, а обожавам. Не че съм и търсила принципно.

Да си кажа за ананаса. Най вкусният, който съм яла в БГ. Пак ще си купя. Само го избирайте да е по жълт и в никакъв случай да не е мек.

Ориза с микса и аз не варя, а точно в тигана действам.

# 192
+1 за ананасите.Винаги са много вкусни.Simple Smile

Искам да питам дали някой е ял от сиренето "Едам", което сега ще е на промоция?Яла съм такова от "Кауфланд" и много ми хареса.Това в "Лидъл" е подозрително много намалено.Все търся нещо гнило в Дания. Embarassed Laughing

# 193
Едам - аз много го харесвам.

Нещо царевицата в консерва не ми допадна.

# 194
+1 за ананасите.Винаги са много вкусни.Simple Smile

Искам да питам дали някой е ял от сиренето "Едам", което сега ще е на промоция?Яла съм такова от "Кауфланд" и много ми хареса.Това в "Лидъл" е подозрително много намалено.Все търся нещо гнило в Дания. Embarassed Laughing
Мислех си същото ! Да не стане ,като със сиренето на промо /"Ливади"/
"Едам" съм купувала и е хубаво от "Лидл",но не е от обичайните ми покупки.

Общи условия

Активация на акаунт