Лидл ::25::

• 63 762
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Пробвах Скаморцата и определено не е мой тип.Дайте идеи какво може да й се случи, за да е ядлива? На пица хубава ли е? Mr. Green

# 286
Пробвах Скаморцата и определено не е мой тип.Дайте идеи какво може да й се случи, за да е ядлива? На пица хубава ли е? Mr. Green
не става на пица, но виж в черешката на тортата Ники Кънчев го използва за нещо и изглеждаше вкусно.

# 287
Току що говорих с мъжа ми, който плати днес на касата. Аз дочух нещо за стотинки, но не обърнах внимание, бях с детето напред. Той каза,че направо са му предложили да даде стотинки Simple Smile
Цитат
сигурно и ти си пазарувала в същия на красива бела
  май и ние сме били там Simple Smile))

# 288
 newsm78 аз пазарувам в Изток

# 289
  • Русе
А аз в Ловеч.

# 290
не става на пица, но виж в черешката на тортата Ники Кънчев го използва за нещо и изглеждаше вкусно.

Мерси, сега ще видя.Simple Smile

# 291
Явно не пазаруваме в един и същ, но стандарта е еднакъв  Joy

# 292
  • Пловдив
Днес си взех от белия шоколад с лешниците (от топ марките) ееее няма такава разкошотия,отиде ми диетата  Mr. Green И от едама взех и разни други дреболии  Peace Зачудих се на амбарицата, някой пробва ли ?
Търсих и това мляко в бутилки,за което говорите,но тук в Пловдив до сега не съм го виждала  Rolling Eyes Аз ли не гледам където трябва? При млякото в кутии ли е или някъде другаде?

# 293
Мерси за коментарите за правоъгълната форма.
Изглежда добре! Взех 2.  Blush
Предстои тест, мисля да набутам едно руло стефани в такава - да става и за друго освен кекс.  Laughing
До 230 градуса са.

# 294
  • Столицата на "Второто българско царство"
Търсих и това мляко в бутилки,за което говорите,но тук в Пловдив до сега не съм го виждала  Rolling Eyes Аз ли не гледам където трябва? При млякото в кутии ли е или някъде другаде?
Благодаря,че споделихте за млякото в бутилки!!!  bouquet
За щастие при нас винаги го има!!Определено си заслужава!
Зеленият боб в буркан е страхотен!!Да знаете как е грахта в буркан?

# 295
Грахът в консерва на Чира много ни харесва!! Simple Smile  Аз пък всички техни млека харесвам. Не оставям хладилника без мляко!!

# 296
  • Столицата на "Второто българско царство"
Грахът в консерва на Чира много ни харесва!! Simple Smile  Аз пък всички техни млека харесвам. Не оставям хладилника без мляко!!
Благодаря,и аз от консервата съм доволна,но се чудих за буркана  newsm78?

# 297
  • Русе

В Ловеч, буквално е залепено до кашоните с яйцата. На стекчета е по 4 или 6 бели бутилки.

Кексовите тавичките и аз ги загледах днес от интерес/имам си такава от МЕТРО/. Сториха ми се добри. На етикета пише, произведено в Германия, както впрочем пише и на моята кръгла форма, която ръждяса. Дано са качествени! В продълговатата си форма съм пекла кекс, козунак, хляб, правила съм и бисквитена торта. Защо пък да не може и руло стефани? Само да не протече, подложи за всеки случай тава отдолу!

# 298
  • В полите на Витоша :)
Здравейте,

Много моля, ако някой види компютър за велосипед, да каже. Благодаря предварително Simple Smile

# 299
Благодаря,и аз от консервата съм доволна,но се чудих за буркана  newsm78?
Само него ползвам , но имай предвид,че е готов за консумация .

Общи условия

Активация на акаунт