Лидл ::25::

• 63 780
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • В полите на Витоша :)
Здравейте,

Много моля, ако някой види компютър за велосипед, да каже. Благодаря предварително Simple Smile

Има в Петрич Simple Smile

Благодаря ти много, но днес намерих в София и купих Simple Smile Обадих се на националния телефон и след около час ми се обадиха да ми кажат, че има в магазина в Люлин. Похвалвам ги този път Simple Smile

# 331
Хари, много ми хареса  - Лидълки !
Приемам го,като редовно обръщение.
Лидълки,честита пролет !

Белла, ако трябва да обличам всички от темата като кръстница, направо ще се разоря!:Д
Не ! Само ще ни поканиш на гости в най-добрият за живеене град в България ! Hug

# 332
  • Варна
Здравейте,

Много моля, ако някой види компютър за велосипед, да каже. Благодаря предварително Simple Smile

Има в Петрич Simple Smile

Благодаря ти много, но днес намерих в София и купих Simple Smile Обадих се на националния телефон и след около час ми се обадиха да ми кажат, че има в магазина в Люлин. Похвалвам ги този път Simple Smile
Ле-ле какъв е тоя късмет! И мен ме излъгаха за кафе машината - и на мейла и по телефона. Другият вариант е тук да сте ме излъгали, а аз това го изключвам! Но не ми се разправяше. Ето, че след няколко дена лъжат момичето за прахосмукачка  #Crazy

# 333
А впечатления от фолиото за печене имате ли?

Аз съм взимала,доволна съм  Peace
Ще взема и аз на Шел да ходя да зареждам  Crazy

Тя промоцията май приключва след 1, 2 дни  Mr. Green

# 334
не, в синя кутия са, същата марка като хартията за печене - Aromata
вътре са 75 броя по 3 литра. има и телчета за връзване

Ама в кутията са на руло.

Видях за кои торби за фризер става дума, аз говорих за други. Благодаря,че сподели мнение, ще ги пробвам!

# 335
  • Столицата на "Второто българско царство"
Благодаря,и аз от консервата съм доволна,но се чудих за буркана  newsm78?
Само него ползвам , но имай предвид,че е готов за консумация .
Благодаря!!!  bouquet
А за картофите,онзи ден се бях наканила да купувам,но чух управителя да нарежда на служителите да прибират картофите,че били ужасни и било срамота да ги продават(даже не си заслужавало да ги намалят на 50%) и естествено се отказах.

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 01:25 от bebebe

# 336
Понеже подозирам, че и мен  мепреметнаха два пъти на телефона моля пишете ако някъде има останал МАТРАК.

# 337
  • В полите на Витоша :)
Аз се чудя защо в Лидл няма от шоколада Ritter Sport с мента. Всеки път гледам, не само сега като са на промоция, но никога не съм виждала Sad

# 338
Понеже подозирам, че и мен  мепреметнаха два пъти на телефона моля пишете ако някъде има останал МАТРАК.

В Русе имаше 2бр в кварталния

# 339

]

Би ли казала кога и точно в кой магазин?  Много ти брагодаря.  bouquet

# 340
Да се отчета... две тарелки от намаленото пилешко, едно френско винце от 3.99,балсамов оцет, понички, взех да пробвам и гъбата за петна, салам амбарица - миналия път беше много хубав. А някой да знае някъде да са останали от тънките бели дънки. В лидл на сливница имаше само един чифт и то 42 мярка, които видимо  изглеждаха огромни, а дебелите пък не ми харесват. Ако има на халите или бившия рамстор... би било чудесно. Забравих да спомена, за София става въпрос Simple Smile

# 341
  • Русе
]
Би ли казала кога и точно в кой магазин?  Много ти брагодаря.  bouquet
Предполагам, че Агнес говори за Русе, кв. Дружба 3  Wink

Аз да се отчета с пилешко филе, което този път е на Градус, кисело и прясно мляко, хляба със семена(със сина ми много го харесахме) и лидълското бутертесто.

Някой питаше за лампички. Имаше и от тези дето се лепят - три отделни, имаше и светодиодни, които са три на една пластина, те се монтират с видии.

# 342
Може ли да споделите мнение за касеролите за 19,90лв.? Доволни ли сте?

Миналият петък имаше в Карфур касерола с капак + дълбок, голям тиган, пак с капак, за 8,99  Peace Извинявам се за спама, но нямаше как да не споделя ...

В Карфур тенджерите, които пускат на промоция, са все едни от тънък метал, тенекиени направо, така че да не се подлъгваме.

Скрит текст:
Аз си взех от такава  промоция 3 тави за 9,90 и купички за крем карамел и са чудесни  Peace

Хартията за печене е страхотна, никога повече няма да купя друга.
Да похваля и соковете-нектари на Dizzy, за първи път вътре имаше парченца плод - с банан и още нещо беше .

# 343
  • Варна
И на мен ми направи впечатление, че филето е на Градус. Взехме 2 тарелки. Едната отиде за обяд.  Laughing Освен това прясно мляко, в бутилка. Сега си направих с нес - харесва ми. Купих и масло. Зачудих се на крема сиренето, това което хвалите с ананас. Даже имаше и намалено, но от това с подправките. То как е?

# 344
Така,  винцето от 3.99 прозиведено във Франция много ми хареса. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт