~*~Одумвани или не, арабските мами си живеят добре в 135 тема!~*~

• 49 840
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добър вечер, момичета!

Няма ме никаква тази седмица, знам, но отхвърлих доста работа, пък и задълженията не бяха малко. В петък ходихме на танцово шоу на малкия, от детската градина. Много забавно беше, бяха в костюми, танцуваха латино и народни танци. Събота и неделя пък открихме официално летния сезон. Изнесохме се навън с маси и прочие, скари, веселба... Надухме замъка за скачане, остана само басейнът и сме тип-топ  Mr. Green

Не мога да се включа в темата за готвенето - хич ме няма. Пък и в нашето семейство се яде предимно свинско. Не знам има ли го някъде в света същия парадокс, като при нас - месото да е по-евтино от сиренето и кашкавала.  newsm78

Отивам да качвам снимки във flikr, че много се изложих вече. Поздрави на всички и лека вечер   bouquet

# 241
Добро утро! Hug Гледам честта да сервирам кафе се пада на мен днес Mr. Green

Арте,кво стана,няма те още във фликъра?Явно още не си на кеф..кажи какво те тормози да ти олекне малко.Нещо бройката на депресираните се увеличава Thinking от сезона ли е незнам..Вчера и аз бълвах огън първо,после ми потънаха гемиите и накрая ми просветна де Grinning Разходките ми се отразяват изключително добре.Ходихме до центъра,така нареченият Down Town,след малко ще ви кача снимки на фликъра.
Фийлче,летният сезон при вас е с много съблазнителен и за малки и за големи,очаквайте включване и от нашата тайфа Heart Eyes Party
Алисамер,я си направи едно домашно разкрасяване или отиди в някой салон..или пък излез с приятелките и като видиш колко млади момичета има дето изглеждат по-зле от теб пък даже не са и раждали депресията би трябвало да ти се изпари  bouquet Момчетата са такива бонбони и чаровници,крушата не може да падне далече от дървото Grinning
Foxy в Доха като че ли нямаме newsm78 Ако искаш питай,може и да може някой да ти отговори на въпроса нищо че не е в Доха Peace
Приятен ден момичета,отивам да сложа някоя и друга снимка от вчера.

# 242
Здравейте момичета мене може ли да ме добавите към групата във фликър или все още важи старото правило ?
Асефа наистина сме доста омъжените за египтяни дали има и още от пишещите тук де защото със сигурност има страшно много
Момичета имам един въпрос към всички които имат деца (но не от арабският съпруг като айшето например тя има момченце което не е от египтянина та как арабите се държат с тези деца тормозят ли ги има ли разлика в отношението към чуждото и собственото ИЗВИНЯВАМ СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО НЕ ИСКАМ ДА ЗАСЕГНА НИКОИ  просто искам да си изясня някои неща за себе си  Peace
по късно ще пиша пак лек ден  smile3525 newsm51

# 243
Здравейте  момичета   bouquet
тук съм и чета но йок мерак за писане  Embarassed.
Фликъра ще е тези дни , че и на там не ме влече да се ровя.
Тук пролетта се разгръща с пълна сила , вчера беше адска жега, днес мъгла  Crazy.
Ясминке, нямат ли предучилищни в арбаските училища в София  Thinking.Ако разбира се вие сте се ориентирали на там.При нас точно така се получи заради училището ЖЗ догодина от сега избрахме тяхната предучилищна  Peace.
Успех!!!
Биби , радвам се че разходката те е поразсеяла малко  Peace.
Фокси, аз също нямам идея за Доха.Аз лично познавам една мама беше за малко там по линия на съпругът , но нещо не бяха очаровани и бързо бързо си заминаха  Peace
Добре дошли на всички нови попълнения   bouquet
Серпенте,, нямам идея по твоя казус. Но тук има много деца който не се отглеждат от майка и бащата а от лелите / сестрите да речем на бащата и майка му/ или братята  Peace За мен лично те са доста любвеобвилни към децата  Peace.
Любе приготвила съм продуктите за ма'лубето и сега отивам назад да прегледам рецептата  Peace
Арти , липсваш ?!!!
Алисамер, леко полека ще влезеш във форма не се отдавай на депресивни пориви  Hug

# 244
Айчееее,сега пък не мога да добавя снимките към групата!!!Дава ми 'content not allowed'!!!Що?!!! newsm78 #Cussing out

# 245
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте, арабелки!

Качих снимки и разгледах вашите. Наистина сте много хубави, радвам се, че Айа направи тази група.

Бибито, проблема може да е само за момента, опитай пак.

Алисамер, това не е болка за умиралка, виж ме мен  Simple Smile Каква съм си пухкава, ама това не ми пречи да имам самочувствие. Е пречи ми малко и затова сега използвам един от редките моменти когато нямам апетит и съм се сложила на диета- повече течности, без хляб, по малко сиренце или нещо друго, пак малко, салати без подправки, плодове и движение. Това последното май е най-важно. Така е от една седмица и ми се струва , че има ефект, мисля да продължавам докато мога да издържа, но без да гладувам, естествено

Иначе при мен сиво ежедневие и добре,че сте вие да се разведрявам по малко всеки ден  Hug

Амал, Деси,Дуа ,Лю, Русалката, Катето, и всички останали, които не сте писали, липсвате ми  Heart Eyes

# 246
Белбейке, успех в готвенето. Със сигурност ще се получи - лесно е за приготвяне  Peace

Май само мен още ме няма във Фликерчето  Mr. Green Свършвам поста и отивам да се регистрирам. Пробвах няколко пъти от работа, ама не можах да се логна. Отивам след малко.

Днес ходих на плаж. Времето вече е 30-33' идеално за морето. Водата, обаче беше хладка и едвам едвам се потопих... Вече мога да кажа, че банския ми се отбеляза   Mr. Green

Фокси, в Доха няма, ама има на близо  Peace в района почти всичко е еднакво  Laughing

Хайде до скоро   bouquet

# 247
  • Там, където ме обичат
♥ Lubs ♥,  Belbey, Бибито, Благодаря за отговорите.  Hug
Понякога ви чета, но някак си все не ми се случваше да пиша в темата, понеже само емоционално съм свързана с арабския свят. Даже си мислих, че може в някой минал  живот да съм живяла по вашите места.  Thinking Иначе обожавам арабската кухня, а също и ароматите от Ориента.
Преди време си купих от пътуване до едно от емирствата парфюмни масла и не  знам дали правилно съм записала, но съм си отбелязала "Асайел" и "Макхамария". Уникални и страхотни. Както и още един, известен по нашите ширини, който има така популярната арабска съставка - ауд. Много си ги обичам.  Heart Eyes
Та питането ми е, къде в Доха мога да потърся парфюмерии, които да предлагат подобни ориенталски аромати. Не намерих сайтове, които да ме ориентират.

# 248
Момичета,който иска снимките съм ги качила на профила си и се отказвам да се мъча да ги добавя към групата,не ми ги приема и тва е newsm78 Фокси,не съм ги чувала аз тези аромати,но аз не съм баш в района,иначе имаме пишещи в темата,които също са само емоционално обвързани с арабският свят,заповядай и ти при нас Hug
Айче,ако имаш някаква идеа за проблема със снимките ми пиши,вече не толкова щото държа да ги адна ами просто се изяждам от яд че не мога да открия защо пък изведнъж не мога,като довчера адвах ooooh!

# 249
здравейте арабелки Hug
аз днеска се оплетох като пате в калчища с фликъра Embarassed,засега само Биби съм открила,групата немога още. Confused
Аз продължавам да съм в странно настроенние и незнам защо ,мога да ревна  от пръст и всичко ме дразни Twisted Evil ,надявам се скоро да отмине ,че чак аз немога да се трая.
Любс направо се пренасям при теб плажчета,масажчета... Crazyсамо ученето ще го оставя за теб ,че ми е писнало Mr. Green
Биби мерси и закафенцето,нямам търпение да те видя,сега виждам само мадамата с пеперудките Heart Eyes
Белбейка и аз като теб нещо са ми неприятни тези ровения из непознати сайтове,но пусто любопитство си блъскам главата днес Sunglasses
Днеска може пак да се вклйча ,че съм сама и ми се  очертава висене пред компа Whistling

# 250
Само да кажа, че и Бибито е админ в групата (направих само нея, защото тя първа след мен влезе в нея, ако и друг иска да е, да пиши). Та пращайте потребителските си имена и на нея, особено ако е през деня, че съм на работа и не винаги имам възможност за бърза реакция.
Иначе артемисче нещо не те намирам. Ред. Намерихме се.

Любс, по различна си те представях, а и ти се оказа с външен вид на модел. Много си красива.  Hug

Алвера, Фийл и Ясмин си ги знам от преди, страхотни жени с още по-страхотни деца.  Hug

алисамер, и ти си имаш вкъщи големи сладури. Пупу!  Heart Eyes Майката на такива деца няма причина да се крие от камерата.  Hug

Бибс, нямам идея защо не стават снимките.  newsm78 Пробва ли да ги качиш от друг браузер или да рестарираш компа. Само с тези снимки ли не става или пробва и с други?

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 21:12 от Айа

# 251
Айййч, радвам се, че надминах твоите очаквания  Hug благодаря за модела, ама на години съм далече вече от това иначе щях да опитам  Mr. Green
С много от вас пишем с години тук, ама не сме се виждали, идеята беше добра за групата  Peace

Арте, адднахте като контакт  Peace

Фиййл и Айа, снимките ви са като фототапети, голяма красота  Hug

Ясмин, вече трябва да е нацелувала децата  Heart Eyes

Алверке, много ми хареса обяснението ти, че малката обича да бъде с кака и батко  Hug Дано винаги  е така  Praynig

Алисамер, твоите снимки не ги виждам  newsm78

Бибситаа, а пък твоите исторически мат'риали ме вкарах в размисъл  Thinking как е бил живота и как са живели хората тогава..... И по-малко аксесоари за коса на Иването  Heart Eyes

# 252
Фокси, търся отговор на твоя въпрос  Peace

# 253
Здравейте мили.
Благодаря ви за подкрепата зарекох се  Naughty,че от утре съм на диета такаче скоро и снимки може да си направя . То не че съм дебела много просто не мога да свикна с тва неглиже дето ми се блеще от огледалото .
Любс ти си наистина за манекен , ама за сега залягай там над книгите ,че манекенството до време.
Фоксисилвър не мога да схвана какво точно ти трябва но във доха има поне 100 магазина за арабски парфюми . Arabic oud много разпространена марка има я сити център 1 и 2  в роял плаца и на алсит стриит , мисля че ще ти допадне но ако ти ще ги копуваш там на място амуаж  алсахили също омар страхотни оуди,както и всички други производители .
Повечето можеш и онлин.
Серпенте аз имам много близки наблюдения за съжаление ужасно контрастни . Мисля че зависи от майката какво ще изисква . Арабите си имат негативи и странни черти когато стане въпрос за жена,но когато иде реч за майка то морала им е много висок . Те знаят 100повече от нас каква е цената на майчинството не познавам и несъм виждала арабин да не мре за мама . Така че мисля няма да е трудно за една жена да му покаже че детето и е важно , но винаги всичко  умира до конкретния човек . Преценката оставям за теб.
А на всички вас поздрави от нас .

# 254
  • In a surreal moment!
Здравейте! От висене в сериалната тема, слушане на турска музика, фейсване и туитване не ми остава време да се разпиша тук.  Wink
Това са ми приятните занимания...горе долу.  Whistling  Другото е задължения и сиво ежедневие.
Тук е студено, че и дъжд плющи, не се трае. Разкопаха ни улиците, всичко е кал и трактори. Доживяхме мръсен канал. Ако е речено след 2г може и да започнем да го ползваме. За асфалтиране на улиците - твърдо Не...Не и в нашия обозрим живот. Да ти  е драго да си човек в милата ни родина... Но с това до тук, има толкова по-страшни неща.
Скрит текст:
Често си спомням снимките на Деси от каменната беседка в градината, кученцето на Даяна....и състудентите, с които съм пила кафе с кардамон.... Колко близко и колко далечно... А дори харесвах онзи идиот, смятах, че е млад и напредничав... Дано има скоро справедливост, дано! За всички погубени души на Сирия!  Praynig  Flowers Rose

Сега нещо искрено и лично  Sunglasses
Скрит текст:
Не знам какви бяха тия лекарства за цикъла този месец, ама съм като надрусана.
Весело ми е, нахилена съм вътрешно, леко ми е на душиата и .....батю е един красииив, красииив  Blush Не мога да се позная, ама ми харесва, не се оплаквам. Само не знам като удари дванадесетият час дали няма да се превърна в тиква  Mr. Green Тъй де, че краят ще дойде е ясно, притесняваме послето.  Joy

Относно албума, ох, какво да ви кажа... аз толкова изстрадах предишните караници около него, изпитвах вина, че въобще го създадох. Когато беше изтрит, водих няколко дни разговори с един от админите на снимка.бг. Последните уточнявания по възстановяването му направихме минути преди първата ми операция през септември 2009г. Казвах си, ако не се събудя от упойката поне да е възстановен и хората да са доволни. Не знам, този въпрос още ми е твърде болезнен. Както някои помнят аз сама го изтрих за последно и сложих край. Не знаете каква е болка да изтриваш лицата на хора към които изпитваш само най-добри чувства. Не съм го преживяла още. Ще видя, по нататък... може би....Пък и аз хич не обичам да се снимам. Формите са ми меко казано обемни и се срамувам да се показвам.  Но, обещавам да помисля!  Peace

Лека вечер!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 21:06 от ИКСИ

Общи условия

Активация на акаунт