~*~Одумвани или не, арабските мами си живеят добре в 135 тема!~*~

• 49 841
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
на ме пак Mr. Green
аз гледах снимчици с голямо удоволствие Flutter,то красиви места ,красиви майки и още по-красиви дечица,много ми беше приятно и добре че съм самичка и никой не ме прекъсна.Аз нямам кой знае какво да покажа,но сложих някои общи снимчици да се представя и аз. Embarassed
Икси хубаво е човек да се занимава с отпускащи за душата неща,на който каквото му харесва,надявам се и скоро да те видим и ние новичките в групичката и изобщо не се претеснявай как иглеждаш Hug .Аз също в момента изобщо не се харесвам ,за една година тук станах кИфте леко казано,но какво да правя ,в момента нямам  и стимула и желанието да правя нещо.
Спирам за себе си ,че ще ме хване депресията пак.
Айде утре на кафе и дано бъде приятен ден изпълнен с хубави емоции само!
Лека Hug

# 256
  • In a surreal moment!
И аз се връщам, че забравих да кажа - клипчето, което качих на Теди Кацарова е снимано в Доха(ако не ме лъже паметта). Тя доста попътува по онези краища миналата година, направи песни, сега започна да ги пуска. Следя я във фейса. Харесвам творчеството на семейството им. Радвам се, че живна момичето след опустошителният брак с онзи северен човек.

Арте - аз пък доста отслабнах миналата година, близо 30кг, но все още съм над едни грозни три цифри.  Коремът ми увисна жестоко и се опитвам да правя ето тези кратки упражнения.
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
тук също има обяснени основни неща.
http://www.bb-team.org/workout/1465_parvi-stapki-vav-fitnesa
Абе, подкована съм теоретично, само дето се търкалям като баба меца с лаптопа на корема, сакън да не изтърва някоя клюкина  Mr. Green
Общо взето почивам поне 10 пъти повече от човечето, но....все някога ще влезем в ритъм. Надявам се.
Ако имаше такива упражнения с артистчето охоууу....  Mr. Green
сигурно щях да плюя кръв , ама нямаше да се отказвам, ама няма  Grinning
Много ми се плува. Но басейни на по-народни цени няма около нас, пък и ме е срам. Трагикомедия съм аз, ама нейсе....

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 21:59 от ИКСИ

# 257
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
То вече е почти обед,ама да сложа сутрешното кафе

Упс, то не било кафе  Mr. Green

Ето, поправям се

Много усмихнат ден, от мен  Hug Hug Hug

# 258
Добро да е  Hug

Хехее, догито е  Heart Eyes

Как сте, девойки? Почти никой не е писал от вчера тук. Май всички са в Фликерчето  Mr. Green
Благодаря на всички за хубавите думи  Hug  bouquet
Не мога да отварям целия Яхуу от работа  #Cussing out #2gunfire много им е силно секюритито  Shocked оставям отговорите за след работа от в къщи  Peace

Включвам се към пожеланията на Алверка за усмихнат и щастлив ден!!  Hug

# 259
Здравейте, относно отношението на арабите към децата нямам идея как би се държал един мъж към собственото дете и доведеното както питаше серпенте но  аз от начало си мислех че арабите обичат децата страшно много и затова имат по толкова много. После разбрах че арабските жени въобще не се грижат за децата, виждала съм да оставят съвсем малко дете само на дивана ако падне падне на кой му пука  #2gunfire, виждала съм да дават на съвсем малко дете кола или черен чай, та мисълта ми беше тая обич е фалшива за тях децата са средство за пари едвам чакат да станат на 13-14 години и ги пращат да работят и да се издържат сами та на всичко отгоре трябва и да пращат пари на маминка,   #Cussing out то и затова искат момчета, а не момичета, кога това ще се види в БГ ние се грижим за децата си докато сме живи, ето аз съдя по моята майка въпреки че с брат ми сме големи и семейни вече тя все се суети около нас все с нещо да помогне, а арабските мами само гледат да не отслабнат и хич ама хич не им пука за децата обичали децата това е най -голямата лъжа

# 260
Добро утро   bouquet
Общо взето уж се регистрирах вчера във Фликър , но нещо ми е мноого кашаво  Sad. Ще отида да си проверя днес регистрацията  Peace да не би да съм си мислила само че съм  се регистрирала  Mr. Green.
 ИКСи и тук сме на същия хал разкопават улици, кал се носи навсякъде, а тъкмо бяха подновили асфалта  ooooh!
 В момента всички разчистват градините си и дообновяват  почвата и е съвсем  кално , като се доабави и мъгливото време  съвсем да не забравя Врачанско  Crazy
Любе, още събирам смелост за ма'лубето .Мъжо даже се изцепи и с един ориз басмати  ooooh! викам ей ке те утепам .
 Аз си харасвам най- обикновен ориз  Peace.Ядем доста а басматито ми идва сух  Peace
Хубав и усмихнат ден красавици   bouquet

# 261
Белбейке, с басмати ще стане хубаво, защото няма да се скапе като се превари  Peace Като готвя "цветен" ориз, винаги ползвам басмати. Обикновения само, ако го правя бял или с фиде  Mr. Green

Асефа, не съм съгласна с теб, защото аз имам други наблюдения. Но то винаги ще има много мнения по една тема  Peace Hug Ние да сме живи и здрави  Sunglasses

# 262
Асефа,не знам от къде са ти тия наблюдения,но не можеш да слагаш всички арабски жени под един знаменател само щото си видяла,че две-три са изродки.Черни оФци има навсякъде и в България съм виждала майки непукистки и бащи,които предлагат дъщерите си за изгода.Познавам много араби и арабки,от тук и от Сирия и досега такова нещо каквото описваш не съм виждала,даже винаги съм се възхищавала от отношението и възпитанието към децата.Ако ти си попаднала в някаква просташка,егоистична,първобитна и необразована среда не значи че всички са такива.Явно ти се е отразила,щото от поста ти лъха невежество.

# 263
 Ей не мога да публикувам пишете пишете за страх  Laughing
Асефа, незнам от къде имаш наблюдения собствени или косвени - дали това което описваш си го видяла в семейството на съпругът ти но не всички са така.
 Както по напред беше писала Алисамер , всичко зависи от човека  Peace

Цитат
После разбрах че арабските жени въобще не се грижат за децата, виждала съм да оставят съвсем малко дете само на дивана ако падне падне на кой му пука
Да има и такива които описваш , Но доста от арабките / моето обкръжение  Peace/ са много по спокойни и се грижат много добре за децата си .
 Разлика  бг и арабки  начин има , но хората не треперят при всяко кихване. Децата не са постоянно стресирани не пипай , не тичай , не прави това.
 Затова да ли си обичат децата или не не смея да се ангажирам с такова обобщаване  Peace.
 Имаме пример при които точно арабин много се грижи за доведеното си дете- тук не са редки разводи и втори бракове , втори жени и т.н .
 Относно друго твое твърдение :
Цитат
за тях децата са средство за пари едвам чакат да станат на 13-14 години и ги пращат да работят и да се издържат сами та на всичко отгоре трябва и да пращат пари на маминка,   #Cussing out то и затова искат момчета, а не момичета, кога това
Да те оспоря, тук дъщерите не могат така свободно да живеят сами докато не се оженят.Дъщери или синове всички живеят с майката и бащата докато не създадат свое семейство   Peace.
Може би има и такива които ти описваш  Peace.
Познавам семейство което е взело под крилото си омъжената си дъщеря и помагат почти при всичко: отглеждане на деца, финансиране на училищата за децата , плащане на комунални услуги  Peace
 Така че обобщаване от сорта :
Цитат
обичали децата това е най -голямата лъжа
е най- малкото нелицеприятно от личност обвързана с арабския свят дори и малко!
 Грешки и в тяхното възпитание и отглеждане на децата има, но никой не е безгрешен и роден 100% родител  Peace

# 264
Асефа, аз очаквах тези коментари от момичетата. Постът ти е пресилен и много негативен.  Peace

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 14:34 от ♥ Lubs ♥

# 265
Здравейте момичета, много отдавна не съм писала. Но си ви чете редоно. Виждам че има много нови попълнения и това много ме радва. Надявам се да не сте ме забравили. Ние сме добре с детенце, гледаме се вкъщи:) Аз посвикнах вече, то станаха 2 години откакто сме тук.Живи и здрави другия месец мислеме да патуваме за БГ и ще се радвам да се срещна с вас:)

# 266
  • София
Ахой, момичета, как сте?

Аз да се похваля, че вчера през нощта успяха да ми разбият колата бред блока на свеки и да вземат забравената ми на задната седалка чанта (явно главната им цел). Ами, лоши навици имам. Нали колата все седи пред гаражите в двора, няма кой да я пипне. Пък и ходещи ентусисати по тоя баир няма. А хвалбата е, защото нищо нямаше в нея - нито пари, нито телефон, едни документи ще трябва да си извадя наново, ама ми е кеф, че те нищо не са спечелили. Халал да им е  hahaha

Айа, много хубави снимки. Аз не знам защо, но си го представях Уади Рум доста по-различно. Някакси с повече пясък и палми. А то много каменисто. Виж, плажът в Акаба ми събра очите.

Икси, недей да оставаш с лоши чувства. Като се съберат много жени, винаги има драми. Регистрирай се поне нас да видиш, че е по-приятно да говориш с познат човек, а не само с Кари Брадшоу   bouquet Пък и тук нищо няма да се трие. На някой, ако не му харесва, просто напуска групата и готово.

Бибс, чакам я с удоволствие вашата тайфа. Дано ви остане време.

Любе, качи една снимка и на любимия. Интересно ми е какъв мъж е успял да те спечели  Wink

Ясминке, прекрасни снимки. Наистина много любов и щастие лъха от тях. Всяко нещо си има край. Виж ги Ливан, в момента са най-спокойното място в региона. А какво беше само преди няколко години. Относно сенната хрема, патили сме си много с нея. Брат ми я започна на 3г. Много тежко караше, с ужас чакаше майка ми пролетта. Но лека, полека отмина с годините. Сега е на 12 и пак подсмърча напролет, но нищо специално. Стискам палци и при вас да мине и замине   bouquet

Отсносно грижите за децата, нямам мнение. Виждала съм всякакви хора от всякъкви култури. Възможно е, ако човек живее в тясно обкръжение да си изгради погрешно мнение.

Хайде, да се залавям пак за работа. Хубав ден, арабелки    Hug

# 267
Здравейте ,пийнах си и от кафенцето Crazy,а това малко сладко кученце направо ми бръкна под лъжичката,кученцето което ви показах в снимките си го имах в Гърция и при идването ми тук трябваше да се разделим Sad,този ми беше най-болния и трудния момент при тръгването...
Сега добавих и снимките в албума ми,вече се виждам и аз ,надявам се скоро да имаме нови снимки и по-интересни. Peace
Алверче мерси за коментара Hug
Аз с една молбичка ,ако може който се записва да слагат и ника си от тук Praynig ,че аз много се обърквам така кой кое ooooh!
Ediyah Yusuf-AlfityaniДобре дошла отново  bouquet!Айде за новичките представи ни се по-подробно и те чакаме във фликърчето да се опознаем!

Феел съжелявам за случилото се  ooooh!,то добре ,че не е имало нищо важно и скъпо в чантата,ама айде сега пък разходи да се оправя колата,не е приятно.

Да се изкажа и аз ,че не съм съгласна с написаното от асефа,именно че всяко стадо си има черни овци,неможем да слагаме всички под общ знаменател за каквото и да било! Naughty
Ей сега и ще си сменя и снимките ,че нещо ми липсва Кари Mr. Green
Хубав ден момичета!  bouquet
Забравих да се похваля ,че днес не ме гонят кривотиите и съм усмихната! Mr. Green

# 268
Ето ме и мен Simple Smile. Хич не ви смогвам напоследък и ви изпуснах още в началото на темата, затова и не пиша. Но вчера мернах поста на Айа за фликр и се регистрирах. Тоест влязох през яхуу акаунта си. Ще чакам Айа или Бибито да ме добавят в групата. За ориентир, аз съм онази, която Бибито пита коя е под снимките Mr. Green
Гледах снимки на Чарли, Ясмин, Айа и на Бибито. Прекрасни сте, момичета Heart Eyes. И вие, и децата ви Peace. Тони и Айа си ги знам отпреди, но пак ми беше много приятно.

Еди, добре дошла отново Hug Айа е станала страхотна принцеса, добре че е ФБ, за да не се изгубим съвсем Simple Smile. Бих се радвала да се видим лятото с всички, които смятат да си дойдат към БГ.

Фийл, добре че не си имала ценности в чантата. Представям си колко разочаровани са останали крадците за хвърлените на вятъра усилия Mr. Green

Толкова от мен, че наистина не съм в час Blush. Поздрави на всички и доскоро (надявам се)

# 269
Асефа,не знам от къде са ти тия наблюдения,но не можеш да слагаш всички арабски жени под един знаменател само щото си видяла,че две-три са изродки.Черни оФци има навсякъде и в България съм виждала майки непукистки и бащи,които предлагат дъщерите си за изгода.Познавам много араби и арабки,от тук и от Сирия и досега такова нещо каквото описваш не съм виждала,даже винаги съм се възхищавала от отношението и възпитанието към децата.Ако ти си попаднала в някаква просташка,егоистична,първобитна и необразована среда не значи че всички са такива.Явно ти се е отразила,щото от поста ти лъха невежество.

Бибито не знам как е при вас в Сирия, а и да си призная не ми пука, но както казах това е мое мнение и мой наблюдения очаквах, че веднага ще ми скочите защото отдавна следя темата и може би точно затова не пиша често тук защото вие по редовните тук винаги изкарвате нещата така при вас всичко е розово, а при останалите ще бъде ад но дали е така  Naughty само вие си знаете. Ако някое ново момиче пише в темата (четох подобен случай) първо ще я посрещнете топло топло и после ще я захапете ти нас не ни гледай ние сме добре, но ти ще си зле дрън дрън. И пак кЪм теб бибито защо веднага трябва да ме обиждаш попаднала съм просташка,егоистична,първобитна и необразована среда защо е тая злоба защо е това негативно отношение не ме познаваш и не знаеш нищо за мен аз просто изказах мнение и споделих наблюденията си и с това че от поста ми лъха невежество какво искаш да кажеш че съм простачка която само така си дрънка е не съм. Аз съм образована  жена пътувала много, видяла и преживяла много така че в стремежа си може би да скриеш гадният си живот ще премажеш всички и всичко моля не така и последно никъде  освен в арабските страни бащите не продават дъщерите си като цяло арабките са много студени жени достатъчно е да ги срещнеш на улицата и въпреки че са омотани като пашкули само по гадният начин по които си въртят очите е достатъчен да си създадеш не добро мнение  Mr. Green НЕ МИ СЕ СПОРИ ПОВЕЧЕ КАКТО КАЗАХ ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ И НЕ ИСКАМ ДА СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С МЕН Naughty НО И НЕ ПОЗВОЛЯВАМ ДА МЕ ОБИЖДАТЕ  Naughty Naughty Naughty
НА ОСТАНАЛИТЕ ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт