~*~Одумвани или не, арабските мами си живеят добре в 135 тема!~*~

• 49 809
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Христос Воскресе на всички празнуващи днес!

На всички празнуващи или не пожелавам много здраве, радост, мир и семейно щастие!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 661
  • по пътеката
во истину возкресе! с тези сладки пиленца, направо готови яйчица! много ги оби4аме тук! все  ми се иска като стигнем сука!
весели исветли празници, моми4ета! ако има именници да им е 4естито!  Peace Hug

# 662

Добро утро момичета! Hug
Бъдете живи и здрави! Hug
Весело изкарване на празнуващите и да се почерпят виртуално  с козунаци такива като мен ,които нямат! Grinning
Весел ден на всички!  bouquet

# 663
Христос Возкресе !!!
 Мир и любов на всички!
Икси, то запознаването с методиките и всички психо обяснения относно агресия, хипер активност и пр имат също и обучителен характер за родителите  Peace.
За мен лично запознаването с този вид материали е полезно поне  до толкова да се опитам да разбера какво се върти в главата на моето дете.
 Относно остарелия метод и остарелите колективи / като набор от знания/ имат огромно значение.Съгласете се че една  учителка на 60 и кусур години не е на същата вълна както едно дете на 4- 6 години.То успешно борави с интерактивни и Hi-fi техника. Разликата в потребностите естествено предизвиква конфликти , които естествено рефлишират в/у по слабия физически  Peace
 Съгласна съм с теб Икси,  Peace.
Марсиянке, Макаренко е по жесток !!!
ето за да не се чудите за ''моркова и тоягата'' има интересни разяснения
http://www.izvorite.com/smf/index.php?topic=830.0
 Модерните детски градини , бях леко учудена - Как това се толерира и да си нормален е натюр. В същото време  в други страни от този Западен свят отнемат деца. Марси , права си то си е за страх.
 Явно скандинавците са надминали Монтесори и на са на друг метод  Thinking.

# 664
# 665
# 666
Alisamer , честит рожден ден!!!
Зло да те забрави миличка , каза си вчера и ето пак те изпозабравихме  Hug Hug Hug.

# 667
Алисамер, Честито и от мен! Много здраве и любов ти пожелавам!  Hug

# 668
# 669
Любсии, изнамери ли ми рцептите , чакам аз тихо и  мълчаливо  Heart Eyes
 Алисамер

# 670
Момичета,при нас този монтесорски метод вече го отричат-не напълно.Имаме градини и училища,но накрая се оказва,че тези деца,посещавали въпросните училища и градини са по-малко адаптивни към соц.среда,отколкото другите,защото са били изолирани по някакъв начин.Много родители около мен си взеха децата от тези учебни заведения.Аз лично има неща,които одобрявам и такива,които не.Въпрос на гледна точка предполагам.

# 671
Белби, не съм те забравила  Hug

Криси, къде е това при вас, че ми стана интересно. Има логика в това, което казваш, макар че не съм специалист  newsm78

# 672
Lubs,аз живея в Австрия.Това,което съм написала е много кратко и общо казано,но синтезирано означава точно това,което съм написала.

# 673
Честит рожден ден !alisamer Hug

Да си жива ,здрава и много щастлива!

Скрит текст:

# 674
  • сред маслини и портокалов цвят
alisamer, да си жива и здрава! Много щастие и късмет ти пожелавам! И много любов от всички мъже, малки и големи, дето си ги отглеждаш в къщи! Grinning Hug

Момичета, от сърце ви пожелавам светъл празник! Много здраве, любов, разбирателство и мир в домовете ви!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт