Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 9

• 68 789
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Ох, аз най-много мразя този период от годината - всички реклами мелят едно и също - Коледа-купи сега-Коледа-купи сега  Sick

# 691

И аз тъкмо тази реклама на Кока Кола исках да споделя Simple Smile. Страхотна е- много емоционална и забавна Simple Smile.
Не употребявам продукта Кока Кола, но в рекламите са ми фаворит Peace!

# 692
По мое мнение Heineken правят много интересни реклами.

Ето една http://www.youtube.com/watch?v=XMkI_06jvuo

# 693
  • Разпиляна във въображението
Не е реклама, но е готино

Весела Коледа!

# 694
  • София
Не мога да разбера ролята на Мария Илиева в рекламата на МТел. Поне някоя реплика да й бяха дали ooooh!

# 695
  • До морето
Не мога да разбера ролята на Мария Илиева в рекламата на МТел. Поне някоя реплика да й бяха дали ooooh!

То ако й бяха дали реплика, рекламата трябваше да е минимум 30 минути  ooooh! На нея като й дадеш думата, после трудно я спираш  Mr. Green

Аз не мога да разбера подаръка на Играта - какво означат тези помпони? Всички други са ми ясни, само за помпоните не вдявам  newsm78

# 696
  • София
Аз не мога да разбера подаръка на Играта - какво означат тези помпони? Всички други са ми ясни, само за помпоните не вдявам  newsm78

Нищо, просто още един неподходящ и за нищо неслужещ подарък - като черната боя за коса на Део, готварска книга за начинаещи за Лео и т.н. На хип-хоп изпълнител определено не му трябват мажоретски помпони.

# 697
  • До морето
Аз не мога да разбера подаръка на Играта - какво означат тези помпони? Всички други са ми ясни, само за помпоните не вдявам  newsm78

Нищо, просто още един неподходящ и за нищо неслужещ подарък - като черната боя за коса на Део, готварска книга за начинаещи за Лео и т.н.

Е, да де ама, боята на Део е черна, а той е пословичен с бяло русата си коса. Книгата на Лео е за начинаещи, а той е професионален готвач. Рафи е доста дребничък, а пуловерът е огромен. За всички подаръците са ненужни, но са и точно обратното на това, което им трябва, а на Играта помпони???? Какво означава това  newsm78

# 698
Мария Илиева явно е с сериозни протекции тази година, а Део остаря , не му отива да се прави на тинейджър

# 699
  • Once there was a Hushpuppy...
И на м- тел и на глобул рекламите са ми тъпи Sad

# 700
  • Стара Загора
   ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

https://www.facebook.com/photo.php?v=587290681367886&set=vb. … ype=2&theater

# 701
Мара Илиева вече очаквам да излезне от хладилника ми.Аман от това лансиране навсякъде!Има някакъв бизнес и давала акъл на банкери срещу хонорар разбира се  Mr. Greenкак да върви бизнеса.
Те неодобрително дюдюкали.То не беше жури,певица,любител хирург(справка ''На кафе''),не знам кое ще е следващото и поприще.

# 702
А аз се питам има ли бълг.музика извън нея, Графа и продуцираните от двамцата млади "открития"??! Stop  Роят се всяка година и накрая обявяват в какъв ренесанс е поп сцената вече, как борят чалгата, видиш ли.

Не остана оборотно медийно кътче, което да не са "уважили" в този си буен размножителен период, ей.

# 703

Днес видях тази реклама за първи път. Меси е голям сладур!  Party

# 704

Днес видях тази реклама за първи път. Меси е голям сладур!  Party

Ей, голямо БРАВО  Grinning

отдавна не бях гледал така зареждаща и вдъхновяваща реклама

Peace

Общи условия

Активация на акаунт