Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 9

• 68 789
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Интересна тема, включвам се и аз с тази реклама  Laughing 

Винаги ме разсмива  Mr. Green

# 706
  • Троян
Много ме развеселява тази на Макдонълдс,където имало почти метър сняг на пистата hahaha Дали не са я направили специално за нашия ски сезон Laughing

# 707
Момичета, търся реклама на Биопрограма - "Най-добрата антивирусна защита" - с наливане на чай в клавиатура на компютър....Търсих я сега в чичкото, но.....

# 708
  • Fort Worth, TX
Предполагам, че рекламата с Врачански сте я дъвкали многократно.Искам да кажа, че ме кефи.Всеки път и се радвам..Варианта с Попова не ми харесва.

# 709
Искам да кажа, че ме кефи.Всеки път и се радвам..Варианта с Попова не ми харесва.
+1

Обаче подозирам, че тук има пръст хетеросексуалната ми (субективна) ориентация - двете реклами са на практика близнаци.

# 710
Аз съм в обратния вариант
Не харесвам Диляна Попова и за това ми е кеф, че и става тъпо Mr. Green

# 711
# 712
# 713
# 714
# 715
# 716
Рекламата е тъпа, не защото детето е голо, а защото замисълът е ... липсва й такъв. Точно толкова тъпа и безсмислена щеше да е, дори ако детето беше с бански костюм. Дори и изобщо да липсваше дете, пак нямаше да е въздействаща. Че залез, че море, че салами по пясъка. Адски апетитно, няма що.
Ама чак пък такова възмущение, та и социални служби даже да се намесят.

# 717
Рекламата е тъпа, не защото детето е голо, а защото замисълът е ... липсва й такъв. Точно толкова тъпа и безсмислена щеше да е, дори ако детето беше с бански костюм. Дори и изобщо да липсваше дете, пак нямаше да е въздействаща. Че залез, че море, че салами по пясъка. Адски апетитно, няма що.
Ама чак пък такова възмущение, та и социални служби даже да се намесят.

Ми на мен тази реклама ми е някак педофилска  Sick
Творческата концепция със залеза и саламите в пясъка няма да я коментирам  Mr. Green

# 718
  • Разпиляна във въображението
Аз не мога да понасям една реклама на мобилен оператор, където един подрънква на улицата и после всички го снимат, споделят и настава шумна веселба около него. Направо се изприщвам. Толкова ме дразни.

# 719
Аз не мога да понасям една реклама на мобилен оператор, където един подрънква на улицата и после всички го снимат, споделят и настава шумна веселба около него. Направо се изприщвам. Толкова ме дразни.

Само като чуя началното подрънкване и бесните ме хващат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт